eşim beni kadınlığımla vurmaya kalkıyor:(

evet kesinlikle haklısın egem abla

ben de çocukları uyuttuktan sonra çay,kahve bisküvi,pasta artık o an ne varsa hazırlarım

ben bişeyler hazırlayıp salona getirdiğimde eşimin yüzümdeki tebessüm bana yeter de artar bile

keyifle çayımızı,kahvemizi yudumlarız

böyle şeyler ufak da olsa eşler arası muhabbeti artırır,sevgiyi güçlendirir

kocam da akşama kadr dışarıda 2 işle uğraşıyor.evimizin geçimi için para kazanıyor.kazandıklarını bizim için harcıyor.ben evdeyim.kocama hizmet etmişim çok mu.kendisi sabah 8 de gidiyor,akşam 8 de geliyor.ne yapsın daha bu adam

madem ben yanlış düşünüyorum benim gibi düşünenlerde mi yanlış en yada bir başkası düşüncesini katılmıyorum dişe hakaret mi etmek lazım çok sinirim bozuldu çok konuyu nasıl kapatcam

konuyu kapatmana gerek yok. olumlu yada olumsuz herkes düşüncesini söyleyebilir ama hakaret yada saldırı var ise ünlem butonu var oraya basabilirsin yada editöre msj atabilirsin.

Karşılıklı sevgi saygı olduğunda adam sizi hoş tuttuğunda kendinizi hizmetçi gibi hissedemezsiniz zaten.
Kaldı ki buna da gerek kalmıyor biraz niyeti var ise yani ne bileyim işte üniversiteyi dışarda okumuş falan bir tipse az çok ev işi biliyor yardım ediyor karısına.
Yani karşılıklı sevgi saygı iyiniyet insan kocasına kirayı bölüştüğü ev arkadaşı gibi bakıyorsa veya koca karısına ev işlerini gören görevli gibi bakıyorsa olmaz elbette.
Bir tanıdığımız var 40larında bekar annesi iyice yaşlandı kız arıyorlar evlendirmek için niye kız gelsin ev işlerini yapsın diye.
Bu insanlık değil elbette ama karı-koca sevmiş evlenmiş hayatı paylaşmaya karar vermişsin.
Onunla bu bir olur mu ?

gerçekten bazen çok bencil oluyoruz her ne kadar bunu KABUL ETMESEK DE

biraz da özeleştiri yapmak lazım

biz çok mu mükemmel olduğumuz için eşlerimiz birşey demiyor

yapmayın Allahaşkına

evnin işini yapıp kendini hizmetçi sıfatına sokan arkadaşlar ne için evlendiniz 7/24 gezmek içinmi,yada biblo gibi vitrinde durmak içinmi?benim eşim de dağınık bana çıkardığı kıyafeti katlayıp yerine koysa yeter başka bişey istemem çünkü diğer yardım amaçlı yapacağı şey bana faydadan çok zarar veriyo mutfağa alasnız bir türlü almasanız bir türlü,ev işi yapsa bir türlü yapmasa bir türlü ben asla onun yaptığı işi beğenmem o yüzden işte beklemem içinden gelirse yapar.

gerçekten bazen çok bencil oluyoruz her ne kadar bunu KABUL ETMESEK DE

biraz da özeleştiri yapmak lazım

biz çok mu mükemmel olduğumuz için eşlerimiz birşey demiyor

yapmayın Allahaşkına

kocamın içkisi yoktur,sigarası yoktur,kumarı yoktur,gece hayatı yoktur,kahvesi yoktur.sadece dışarıda öğle yemeği yer.parayı hep bize harcar.beraber gezer,beraber tozarız.hastalandığım da etrafımda döner.daha ne yapsın bu adam.ne işi bekleyeyim

bence bu kadınların çok yetenekli olduğu için başına geliyor ben hergün yol yaparak işe gidiyor arabayı kendim kullanıyor akşama kadar çalışıyor eve geliyor bir o kadar evde çalışıyor kocamın dırdırını dinliyorum ve üstüne boş vaktim kalıyor bir erkeğin bunları yaptığını hayal bile edemiyorum biz böyle yaratılmışız :) diyerekten kendimi rahatlatayım bariii:)

puding ?.........

oooo kocanın iyisini sen almış şekerim:)))

Genel olarak bu durumu biz bu noktaya getiriyoruz diyebilirim

Kadınlar herşeyi mükemmel yapacağım diye saçını süpürge ediyor , sonra iş rutine binince sıkılıyor dert yanıyorlar

Eee siz herşeyi zaten hallederseniz, kim keyfini bozmak ister ki ? Başınıza görev olarak bırakıverirler

Azcık ben bilmem, gücüm yetmez filan yapın en baştan nasıl başlarsa öyle gider bu işler..

arkadaşlar saldırmayı çok iyi beceriyorsunuz ama akıl vermeyi başaramıyorsunuz.çok güzel de üstüne sohbet ediyorsunuz.aklım sizin yaptıklarınızı almıyor.

burada açılan inanılmaz çok başlık var yeri geldi mi eşleri yerden yere vurmasını çok güzel biliyorsunuz.incir çekirdeğini doldurmicak şeyler de de boşan ,çocuğunu aldır vs şeyleri bile akıl olarak vermeyi çok iyi biliyorsunuz.yapıcı değilse kırıcı ve yıkıcı davranıyorsunuz.

bunları yazdığım için çok üzgünüm ama gerçek bu.

bunlar evlilikte küçük detaylar ALLAH büyük sorunlar vermesin olanları düşünüp kendini yorma bence abartıyorsa abartsın keyfini çıkar yapmıyosada görmezden gel aynı evi paylaşmak zor malesef

tavsiye ederim,boğa burcuyla evlenin.evine ve a,ilesine çok düşkündür

yaa yerim seni ne güzel yazmışsın benim eşimde boğa burcu bayılıyorum, boğazına düşkün boğa gibi yattığı kanepeden kalkmaz:))) dağınık felan ama ben hasta olunca ya da yorulduğumu anlayınca hiç yormaz dışardan yemek getirir yardım eder kazandığım parama hiç karışmaz ne kadar kazandın demez bu kadar parayı naptın demez, içkisi sigarası kötü huyu yok işten eve evden işe akşam yanımda tatilde yanımda bana da bu yetiyor heralde evine bağlı olsunda varsın tembel olsun, ama ben çok yoruldum desem çorabını kaldır desem ters teper o yüzden hiç eleştirmem zaten yorulduğumu görünce kendisi vicdan yapıyor bu da daha iyi oluyor:))))

ya bencede bende burda espri yapmaya felan çalışıyorum ama arkadaş haklı konu sahibi burda açılan diğer konuları okusa bununda dert olmadığını anlar allah korusun neler neler okuduk burda ben bir ömür temizliğe razıyım huzurum bozulmasın yeter, ayrıca konu sahibi takma kafana titiz adamda senin yaptığın hiçbir işi beğenmez o bence daha kötü

benim eşim de boğazına çok düşkündürama titiz ve düzenlidir.dağınık değildir
Egem abla ya tavsiye ederim demişsin çok güldüm böyle deterjan tavsiye eder gibi çok tatlısın
bende + Yengeçleri tavsiye ediyorum

büyük oğlum da yengeç.yengeçten memnun olduğuna sevindim.inşallah benim oğlum da senin eşin gibi olur

küçük oğlum da başak.yok mu başaktan memnun olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…