• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Abımın cocukları gece uyanıp konusarak evı dolasıyorlar :KK14:Aklıma o geldı
Çocuklarda bu durum bilgisayar oyunlarindan kaynaklanıyor. Bilgisayar basinda fazla vakit geçiren çocuklar uykusundan aniden uyanıp geziyorlar evde, bi yandan oyunda konuşuyorlar. Beyne hukmediyo o oyunlar cok tehlikeli.
Büyükler konusunda bisey diyemeyecem. Belki onların da uyku kalitesini bozuyordur

Ya guleyim mi uzuleyim mi bilemedim:) oy kiyamam zordur tabi, korkar insan:))
Bir doktorla gorusmekte fayda var, psikolojik bir durum degilse eger hastaneye uyku bozukluklari bolumune gitmeniz gerekir.

3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan :-)

Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)

Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.

Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.

Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.

Babam da geçenlerde anneme ciddi ciddi tekme atmış uykuda.”Köpek saldırdı onu kovuyordum” demiş :bicak:
Bazen ağlıyor ama sorunca hatırlamıyormuş.
Adam rüyayı yaşıyor resmen.Zor bir durum,yapılacak pek bişey yok gibi..

Bu konuyu bulup cikarmissiniz allah razi olsun gece gece iyi guldum :KK66:
Eliniz degmisken bir de kocasi gardiroba saklanan ve korkutan uye konusu vardi onu da sevabina buluverin valla :KK70:o bundan daha iyiydi.
Ya Allah iyiliğini versin sesli güldüm ya merak ettim konuyu hortlatsana :KK70:

Kızlar yeni moda mı oldu enteresan konuları hortlatmak :D

Bende kızım doğduğunda üst üste o kadar uykusuz kalmıştım ki bi gün çığlık çığlığa bağırmışım " kaaaaalk Zehra prize düştü kalk yatma kurtar çocuğu" diye :)) adamcağız kalkmış ne yapsın prize bakmış :) yok hayatım çocuk yatağında dedikçe " sen nasıl babasın çocuğu prizden çıkaramadın" demişim :) en son adam yat hayatım hadi uyu canım hadi aşkım diye diye uyutmuş beni :)

Hay Allah güldürdünüz beni çok :KK70:
Eşinizin dilinden kurtulabildiniz mi peki :skandal:

Daha beteri benim evde var :) deprem oluyor diye üstüne abanıp beni kurtarmaya çalıştı,köpekler saldırıyor diye beni kucaklayıp yataktan atmaya kalktı ( ayı yavrusunu severken öldürmüş :) ) yılan var böcek var diye yatağı didik aradı, arada bi uykusunda salavatlar çeker,yanımdan bir geçti der,en iyi ihtimal işyerinde olanları anlatır :))

Ay cok güldüm ya:D Allah iyiliginizi versin .
Ayrica konu sahibi kardesim,korkulmayacak gibi degil ki. Ruyasinda adam öldürüyor olsa meseka seni oldurur. Hatta boyle bir vaka olmuştu haberlere cikmisti. Uyku arasinda yeni evli karisini bogarak oldurmustu adam. Yani dikkat etmek lazim. Mutlaka bir cozum bulunmali

Benimde ayni sorunum var ama ben eşime vuruyorum ve sonra özür diliyormuşum:D bende konu açmıştım burda ama yalnız değilmişim onu da anladım :)

Allahallaa bir ara bir konu vardı burda, kadın gece uykudan uyanıp tırnak kesen bi herifle evliydi, korkuyordu baya, aklıma o geldi birden o_O

Back
X