Eşim beni kullanıyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minikellerr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
169
80
48
36
Hanımlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Direk konuya giriyorum. Eşimle çok büyük bir kavga ettik ve bir haftadır konuşmuyor benimle. Zaten kusmeyi pek sever. Bugün dışarıdan geldi birden beni afedersiniz yatağa attı resmen. Ben de bu sekilde barıştık herhalde diyorum kendi kendime. Ama daha sonra aynı tavrını devam ettirdi ki hala öyle.

Bu adam şimdi beni kullandı değil mi
Resmen ihtiyaç giderir gibi. Resmen başka birsey muamelesi yaptı bana yanlış mı düşünüyorum?
Fikirlerinize değer veriyorum. Teşekkürler şimdiden .

Yok artik ben trip atan adama yüz vermek değil asma kilit vururdum valla 😅 siz iyi ihtiyaç gidertmişsiniz.
Hanımlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Direk konuya giriyorum. Eşimle çok büyük bir kavga ettik ve bir haftadır konuşmuyor benimle. Zaten kusmeyi pek sever. Bugün dışarıdan geldi birden beni afedersiniz yatağa attı resmen. Ben de bu sekilde barıştık herhalde diyorum kendi kendime. Ama daha sonra aynı tavrını devam ettirdi ki hala öyle.

Resmen ihtiyaç giderir gibi. Resmen başka birsey muamelesi yaptı bana yanlış mı düşünüyorum?

Geçenlerde bir hanım arkadaşım aynısını kocasına yapmış.O nasıl oluyor ay öyle dedim.Küsmüştük konuşmuyorduk.Ama,benim canım sevişmek istedi.Seviştik.Sonuçta o da hayır istemem demedi.Şimdi halen küsüs konuşmuyoruz diye anlatıyor.Aynı sizin eşiniz gibi.Eee daha niye konuşmuyorsun adamla hem sevişip hem niye küssünüz ki dedim bende.O başka o başka diyor.Barışmam için önce özür dilemesi lazım benden dedi.Nasıl yani dedim.O adam senden nahda özür diler.Daha çok beklersin dedim bende.Halen kendi bilir bende konuşmam küs dururum diyor daha.Yani,kısacası evet ihtiyacını gidermişsiniz.E bu durumda sizde ihtiyacınızı gidermiş oluyorsunuz değil mi?Yani,kimsenin kimseye bir borcu yok.Küslüğe kaldığı yerden devam.

Oylece devam mi etti zaten anlamissiniz durumu dediginz seyi yapms 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X