Eşim beni kullanıyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Direk konuya giriyorum. Eşimle çok büyük bir kavga ettik ve bir haftadır konuşmuyor benimle. Zaten kusmeyi pek sever. Bugün dışarıdan geldi birden beni afedersiniz yatağa attı resmen. Ben de bu sekilde barıştık herhalde diyorum kendi kendime. Ama daha sonra aynı tavrını devam ettirdi ki hala öyle.

Bu adam şimdi beni kullandı değil mi
Resmen ihtiyaç giderir gibi. Resmen başka birsey muamelesi yaptı bana yanlış mı düşünüyorum?
Fikirlerinize değer veriyorum. Teşekkürler şimdiden .
aynen ihtiyacını gidermiş gibi geldi bana da..

İkinizin de istediği bir şeyde kullanılmak diye bir şey aramayın. O zaman siz de onu kullanmış oluyorsunuz çünkü..

Saçımın teline dokunamaz.Hem küsecek hem ihtiyacını giderecek pasazade.Sonra yine kusmeye devam.Oldu başka emri?Sizde tavrınızı net koyun ki bi daha cesaret edemesin böyle birşeye:63:

Trip falan atmayın kocanıza sakın, adım adım konuşmaya baslamış işte, kuskende sizi arzulamasi kötü birsey degil aksine olumlu, kaldıki burdaki cogu kadinin ortak derdi barisikken bile temas kuramamalari. Biz kavga sebebinizi de bilmiyoruz ahkam kesmemiz yanlis olur. Kk uyelerinin bir kismina kalsa hemen bosan nasil seni kullanir diyecekler klasik tepki olarak. Bukadar feminist yaklasmayin olaylara bence.

Kahkaha attım😀
Hiç mi bişi söylemedi öylece yataktan kalkıp konuşmamaya devam edince siz bişi demediniz mi ?

Hanımlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Direk konuya giriyorum. Eşimle çok büyük bir kavga ettik ve bir haftadır konuşmuyor benimle. Zaten kusmeyi pek sever. Bugün dışarıdan geldi birden beni afedersiniz yatağa attı resmen. Ben de bu sekilde barıştık herhalde diyorum kendi kendime. Ama daha sonra aynı tavrını devam ettirdi ki hala öyle.

Bu adam şimdi beni kullandı değil mi
Resmen ihtiyaç giderir gibi. Resmen başka birsey muamelesi yaptı bana yanlış mı düşünüyorum?
Fikirlerinize değer veriyorum. Teşekkürler şimdiden .

Konuyu nerelere getirmişsiniz vallahi pessss!!!!
Ne var küsmüşsünüz ve sonrası bir heyecan yaşamışsınız. Yani sanki takacak sorun arıyormuşsunuz gibi bir haliniz var. Ne yani eşiniz sizi yatağa attı da zorlamı yaptı birşeyler ? Siz istemediniz mi? Sizin hoşunuza gitmedi mi ? Tamam küsmesi felan hoş değil de her şeyi sorun heline getirmemeye çalışın biraz bence. Böyle hayat geçmez...

Valla ben kötüyüm galiba ya herkes seni arzulamis ne guzel iste demis.benim aklima bu durumda olsam adam disarda birine yukseldi yukseldi eve girer girmez dayanamadi olurdu sanirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X