- Konu Sahibi Necladerin
-
Onun cinsellik anlayışı: arkanı dön, yat, 10 saniye, bitti. Çok güzeldi dime? Hayır güzel değildi. Sekiz yıl böyle geçti. Bazen aylarca cinsellik yaşamadığımız da oldu. Ben zevk almadığım için, artık istemiyorum zaten.
Erken boşalma sorunu var o zaten çok net.Onun cinsellik anlayışı: arkanı dön, yat, 10 saniye, bitti. Çok güzeldi dime? Hayır güzel değildi. Sekiz yıl böyle geçti. Bazen aylarca cinsellik yaşamadığımız da oldu. Ben zevk almadığım için, artık istemiyorum zaten.
8 sene boyunca böyle 10 saniyede oldu bittiye getiren erkek düzelmez artık. Düzeltmek istese bir şekilde yolunu bulurdu.Onun cinsellik anlayışı: arkanı dön, yat, 10 saniye, bitti. Çok güzeldi dime? Hayır güzel değildi. Sekiz yıl böyle geçti. Bazen aylarca cinsellik yaşamadığımız da oldu. Ben zevk almadığım için, artık istemiyorum zaten.
Kendisi cinsel terapisti istedi. Ama ben düzelmeyeceğini bildiğim için, istemedim. İnsan öpüşünce anlar ya hani. Biz hiç öpüşmüyoruz zaten. Birkaç kere öpüşmeyi denediğimizde, olmadı. Yapamıyor yani.Erken boşalma sorunu var o zaten çok net.
Anladığım kadarıyla başka yollar denemiyor.
Günümüzde artık bilgiye ulaşmak çok kolay.
Madem evliliğini kurtarmak istiyor bir cinsel terapiste giderek başlayın işe gerçekten emek verirse kurtulacak bir evlilik olabilir.
Ama 8 yıl çok uzun bir zaman dilimi keşke aksiyon alsaydınız bu yönde
Alamadım bir türlü, aynen. Ama artık aylardır boşanmayı düşünüyorum. Uyuyamıyorum geceleri. Bir de beni üzme diyor. Dedim üzül ne yapayım artık.Erken boşalma sorunu var o zaten çok net.
Anladığım kadarıyla başka yollar denemiyor.
Günümüzde artık bilgiye ulaşmak çok kolay.
Madem evliliğini kurtarmak istiyor bir cinsel terapiste giderek başlayın işe gerçekten emek verirse kurtulacak bir evlilik olabilir.
Ama 8 yıl çok uzun bir zaman dilimi keşke aksiyon alsaydınız bu yönde
insan mutlu değilse,içinde bitmişse bitiyor.Boşan belki daha iyi birini bulursun.Ten uyumu da cinsellik de evliliğin önemli bir parçası.Benden iyisini bulamazsın,bak başkaları mutsuz gibi laflar da biraz korkutma gibi geliyor.Kimse istemediği bir evliliği sürdürmek zorunda değil, hele ki mutlu değilse.Manipüle ediyor.36 yaşındayım. Sekiz yıllık evliyiz. Bir kızımız var. Eşimden, ten uyuşmazlığı ve cinselliğimizdeki yetersizlikten dolayı ayrılmak istiyorum. Eşime detaylı söyledim bu durumu. Ama bu nedenden dolayı boşanma mı olur deyip duruyor? Ayrılmak istemiyor. Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar... Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb. Ama ben mutsuzum maalesef. Beni manipüle etmeye mi çalışıyor sizce?
Kesinlikle manipüle.Boşanmak hayatın sonu değil.Kötü örnekler olması sizin de aynı şeyleri yaşayacağınız anlamına gelmez.Durumunuz şu:Bu evlilik içinde mutsuzsunuz.Boşanıp yeni bir hayat kurmak istiyorsunuz.Eşiniz sizi boşanınca daha mutsuz olmakla korkutuyor.Siz ne yapacaksınız?36 yaşındayım. Sekiz yıllık evliyiz. Bir kızımız var. Eşimden, ten uyuşmazlığı ve cinselliğimizdeki yetersizlikten dolayı ayrılmak istiyorum. Eşime detaylı söyledim bu durumu. Ama bu nedenden dolayı boşanma mı olur deyip duruyor? Ayrılmak istemiyor. Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar... Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb. Ama ben mutsuzum maalesef. Beni manipüle etmeye mi çalışıyor sizce?
8 yılın sonunda mı farkettiniz ten uyuşmazlığını36 yaşındayım. Sekiz yıllık evliyiz. Bir kızımız var. Eşimden, ten uyuşmazlığı ve cinselliğimizdeki yetersizlikten dolayı ayrılmak istiyorum. Eşime detaylı söyledim bu durumu. Ama bu nedenden dolayı boşanma mı olur deyip duruyor? Ayrılmak istemiyor. Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar... Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb. Ama ben mutsuzum maalesef. Beni manipüle etmeye mi çalışıyor sizce?
Cinsel terapi almayı denediniz mi?36 yaşındayım. Sekiz yıllık evliyiz. Bir kızımız var. Eşimden, ten uyuşmazlığı ve cinselliğimizdeki yetersizlikten dolayı ayrılmak istiyorum. Eşime detaylı söyledim bu durumu. Ama bu nedenden dolayı boşanma mı olur deyip duruyor? Ayrılmak istemiyor. Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar... Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb. Ama ben mutsuzum maalesef. Beni manipüle etmeye mi çalışıyor sizce?
Bize ne dul arkadaşlarından demedin mi bacım? Biz evliyiz evli olmak ne demek unutmuşsun sen diyemedin mi.36 yaşındayım. Sekiz yıllık evliyiz. Bir kızımız var. Eşimden, ten uyuşmazlığı ve cinselliğimizdeki yetersizlikten dolayı ayrılmak istiyorum. Eşime detaylı söyledim bu durumu. Ama bu nedenden dolayı boşanma mı olur deyip duruyor? Ayrılmak istemiyor. Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar... Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb. Ama ben mutsuzum maalesef. Beni manipüle etmeye mi çalışıyor sizce?
Çalışmıyor direk manipüle ediyor yetersiz kaldığını kabullenmek zor geliyor onlara36 yaşındayım. Sekiz yıllık evliyiz. Bir kızımız var. Eşimden, ten uyuşmazlığı ve cinselliğimizdeki yetersizlikten dolayı ayrılmak istiyorum. Eşime detaylı söyledim bu durumu. Ama bu nedenden dolayı boşanma mı olur deyip duruyor? Ayrılmak istemiyor. Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar... Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb. Ama ben mutsuzum maalesef. Beni manipüle etmeye mi çalışıyor sizce?
Ben de sandım isteksiz, ya da yılların yorgunluğu var. Ama sizinki tamamen yok. Cinselliği gerçek anlamda hiç yaşamamışsınız. Bu yaşadığınız sey cinsellik felan değil.Şöyle ki sekiz yıldır aynı pozisyonda 10 saniyede sevişiyorduk. Zevk alamıyorum tabii ki. Defalarca söyledim farklı şeyler deneyelim diye. Hep geçiştiriyordu. Zamanla soğudum iyice. Artık hiç yapmak bile istemiyorum.
Eşimden, ten uyuşmazlığı ve cinselliğimizdeki yetersizlikten dolayı ayrılmak istiyorum.
Cinsellik evliliğin önemli bir parçasını oluşturduğu bir gerçek. kimse ev arkadaşı olmak için evlenmiyor… ancak sizin sadece sorununuzun cinsellik olduğunu da düşünmüyorum, yani sekiz yılda bazı şeyler evliliğinizde tükenmiş gibi duruyor. Bu ilişkide ben mutsuzum duygularım kalmadı uzatmaları oynuyorum diyorsanız boşanın. Eğer eşinizin düzeleceğine inanıyorsanız tedaviye yönlendirin. Umarım bu duruma çözüm bulursunuz.Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar... Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb. Ama ben mutsuzum maalesef.
Aynı konular bir zamanlar bizimde eşimle aramızda geçmişti gırgıra alıyordu beni ,seversin vs bir şey olmaz ,başka kocalar şöyle yapıyor böyle kötü neyim var gibi gibi gülüp geçiyorsun daha ki şükür yanlışı yok ufak tefek uyuşmazlıklar diyelim,kimi erkekler böyle işte evlilik onlara nimet tabikiİşte aldatmıyor; içkisi-kumarı vb. şeyleri de yok diye. Diyorum ki evlilikler illa bu nedenlerden dolayı bitmez ki. Sevgin, ilgin biter. Hissiz olursun. Ben bu durumdayım diyorum. Kalbim boş diyorum. Zamanla tekrar seversin beni diyor.
Yani kendisi tek başına da gidebilirdi yıllar evvel erken boşalma sorununa çözüm bulurdu hiç değilse.Kendisi cinsel terapisti istedi. Ama ben düzelmeyeceğini bildiğim için, istemedim. İnsan öpüşünce anlar ya hani. Biz hiç öpüşmüyoruz zaten. Birkaç kere öpüşmeyi denediğimizde, olmadı. Yapamıyor yani.
Sıkıntı; ayrılmak istiyorum diye, beni suçlu hissettiriyor. Kızımız var diye.
Hahhahah aayyy sinirlerim bozuldu. Narsist seniiiii. Niye sen hint kumaşı mısın ? Sen nesin ki, bulamasın ?! Elbette manipülasyondan baska bir sey degil bu. Ayrılık için gayet de geçerli bir neden. Kendine yediremiyor durumu da ondan Allah'ın hırtı36 yaşındayım. Sekiz yıllık evliyiz. Bir kızımız var. Eşimden, ten uyuşmazlığı ve cinselliğimizdeki yetersizlikten dolayı ayrılmak istiyorum. Eşime detaylı söyledim bu durumu. Ama bu nedenden dolayı boşanma mı olur deyip duruyor? Ayrılmak istemiyor. Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar... Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb. Ama ben mutsuzum maalesef. Beni manipüle etmeye mi çalışıyor sizce?
Aslında en başından beri hissediyordum aramızda bir sorun olduğunu. Ama tam fark edemedim sorunu ya da sadece bu yüzden ayrılmaya değer mi emin olamadım.8 yılın sonunda mı farkettiniz ten uyuşmazlığını
Hep mi öyleydiniz?yani bence boşanmalısın.Benimde biraz bu konuda sıkıntım var hatta konu açtım ki altı aylık evliyim.Yeni oldugum icin şans verdim.36 yaşındayım. Sekiz yıllık evliyiz. Bir kızımız var. Eşimden, ten uyuşmazlığı ve cinselliğimizdeki yetersizlikten dolayı ayrılmak istiyorum. Eşime detaylı söyledim bu durumu. Ama bu nedenden dolayı boşanma mı olur deyip duruyor? Ayrılmak istemiyor. Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar... Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb. Ama ben mutsuzum maalesef. Beni manipüle etmeye mi çalışıyor sizce?
Bizdeki durum hep öyleydi.Hep mi öyleydiniz?yani bence boşanmalısın.Benimde biraz bu konuda sıkıntım var hatta konu açtım ki altı aylık evliyim.Yeni oldugum icin şans verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?