• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni manipüle mi ediyor?

Necladerin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
53
59
3
35
36 yaşındayım. Sekiz yıllık evliyiz. Bir kızımız var. Eşimden, ten uyuşmazlığı ve cinselliğimizdeki yetersizlikten dolayı ayrılmak istiyorum. Eşime detaylı söyledim bu durumu. Ama bu nedenden dolayı boşanma mı olur deyip duruyor? Ayrılmak istemiyor. Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar... Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb. Ama ben mutsuzum maalesef. Beni manipüle etmeye mi çalışıyor sizce?

36 yaşındayım. Sekiz yıllık evliyiz. Bir kızımız var. Eşimden, ten uyuşmazlığı ve cinselliğimizdeki yetersizlikten dolayı ayrılmak istiyorum. Eşime detaylı söyledim bu durumu. Ama bu nedenden dolayı boşanma mı olur deyip duruyor? Ayrılmak istemiyor. Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar... Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb. Ama ben mutsuzum maalesef. Beni manipüle etmeye mi çalışıyor sizce?
Benim gibi koca derken? Ne gibi dehşetengiz özellikleri varmış beyinizin?

Benim gibi koca derken? Ne gibi dehşetengiz özellikleri varmış beyinizin?
İşte aldatmıyor; içkisi-kumarı vb. şeyleri de yok diye. Diyorum ki evlilikler illa bu nedenlerden dolayı bitmez ki. Sevgin, ilgin biter. Hissiz olursun. Ben bu durumdayım diyorum. Kalbim boş diyorum. Zamanla tekrar seversin beni diyor.

Ama bu nedenden dolayı boşanma mı olur deyip duruyor?
Evet bal gibi de olur ben seninle asker arkadaşı ya da ev arkadaşı gibi takılmak için evlenmedim deseydiniz keşke. Eşiniz bu şekilde konuşarak sizi ikna etmeye çalışıyor. Bir ömür böyle geçmez.

Bana sürekli şirketindeki arkadaşlarından örnekler veriyor: dul olup, sürekli date'e çıkıp, mutsuz olanlar, cinsel hastalık kapanlar...
Bu bilgileri nasıl alıyor merak ettim? İş yerinde birbirlerinin dedikodusunu mu yapıyorlar? Ayrıca o bahsettiği dul olup görüşmeye giden kadınlar, istediği kişiyle görüşüp cinsellik yaşadığı ve kadınlığını hissettiği için epey mutludur eminim.
Sonra benim gibi kocayı bulamazsın gibi laflar vb.
Bu lafları bana söyleyecek kişiyi istediğim kadar seveyim, yine de acımam koyarım tekmeyi g.tüne. Sen kimsin de senin gibisini bulamicam hoşt

İşte aldatmıyor; içkisi-kumarı vb. şeyleri de yok diye. Diyorum ki evlilikler illa bu nedenlerden dolayı bitmez ki. Sevgin, ilgin biter. Hissiz olursun. Ben bu durumdayım diyorum. Kalbim boş diyorum. Zamanla tekrar seversin beni diyor.
Yeniden sevgili oluyormusuz gibi başla o zaman bakalım beni yeniden kendine aşık edebilirsen devam ederiz, ama bu şekilde durup belki seversin dersen benim vaktim yok hayat kısa diyin. Hemen yarın başla etkilemek için uğraş bakalım samimi misin görelim diyin. Son bir şansını kendisi yaratsın

Yeniden sevgili oluyormusuz gibi başla o zaman bakalım beni yeniden kendine aşık edebilirsen devam ederiz, ama bu şekilde durup belki seversin dersen benim vaktim yok hayat kısa diyin. Hemen yarın başla etkilemek için uğraş bakalım samimi misin görelim diyin. Son bir şansını kendisi yaratsın
Kendini düzeltmeye çalışıyor. Hata yaptığını, evliliğin ne demek olduğunu anlayamadığını söylüyor. 41 yaşında. Deneyimsiz. Bu nedenle beni mutlu edemediğini düşünüyorum. Birkaç aydır beraber olmuyorum onunla. İstemiyorum çünkü. Kızımız var diye, çaba göster diyor bana. Birkaç kere de ağladı karşımda, ayrılmak istemiyorum diyor. Öyle görünce iyice soğudum.

Hayatım bunlar zaten olması gereken şeyler. Bunu bir de lütuf gibi mi sunuyor? Ay yok kendini ziyan etme, hadi cinsellikle ilgili sorunlarınız bir yana, bu adamla gerçekten zor. Allah yardımcın olsun 💐

Kendini düzeltmeye çalışıyor. Hata yaptığını, evliliğin ne demek olduğunu anlayamadığını söylüyor. 41 yaşında. Deneyimsiz. Bu nedenle beni mutlu edemediğini düşünüyorum. Birkaç aydır beraber olmuyorum onunla. İstemiyorum çünkü. Kızımız var diye, çaba göster diyor bana. Birkaç kere de ağladı karşımda, ayrılmak istemiyorum diyor. Öyle görünce iyice soğudum.
Ben esiniz isteksiz diye anlamıştım. Siz eşinizle sevişmek mi istemiyorsunuz? Neden peki

Kendini düzeltmeye çalışıyor. Hata yaptığını, evliliğin ne demek olduğunu anlayamadığını söylüyor. 41 yaşında. Deneyimsiz. Bu nedenle beni mutlu edemediğini düşünüyorum.
Karı-koca birbirinden ilginç fikirleriniz var maşallah
100 yıllık evlisiniz kazansaydı deneyim
Kocan sevişmek istemiyor

Ben esiniz isteksiz diye anlamıştım. Siz eşinizle sevişmek mi istemiyorsunuz? Neden peki
Şöyle ki sekiz yıldır aynı pozisyonda 10 saniyede sevişiyorduk. Zevk alamıyorum tabii ki. Defalarca söyledim farklı şeyler deneyelim diye. Hep geçiştiriyordu. Zamanla soğudum iyice. Artık hiç yapmak bile istemiyorum.

8 yıllık evli adam nasıl deneyimsiz oluyor? Ayrıca aranızda cinsellik hiç mi yok yoksa istediğiniz şekilde mi değil?
Onun cinsellik anlayışı: arkanı dön, yat, 10 saniye, bitti. Çok güzeldi dime? Hayır güzel değildi. Sekiz yıl böyle geçti. Bazen aylarca cinsellik yaşamadığımız da oldu. Ben zevk almadığım için, artık istemiyorum zaten.

Back
X