Ben 3 senelik evliyim eşimle baştan cinsel sorunumuz var fantazi istekli biri ama hatta beni aldattı bi kaç kez mesajlarıni gördüm
Ama affettim evliliğimi bitirmek istemedim belki hayla aldatıyo diye düşünüyorum bilmiyorum Allah bilir günahını alamam ama öyle hissediyorum bilmiyorum fanzati seven biri yani istekli biri ama bana öyle değil.. benden kaçıyo gelib yanina cilve yapıyorum Özledin mi diyorum evevt diyo sonra sinirleniyo şunu yap çay getir bana çok susadım başım ağrıyo yanı bildiğiniz kaçıyo benden kadınlar bilir hisseder başlarda çok tartistiq bu konuda bana ten uyumsuzluğu ola bilir zaman ver bana dedi 3 senedi zaman vermiyorum değişen hiç bı şey yok biz 15 günde bir falan. Ayda iki defa olur o da o kadar izteksiz ki evde bile ayrı ayrı takilirz yani naptim olmadı beni istemiyo beğenmiyo çirkin kilolu biri de değilim 55 56 kiloyum. Neyse kızlar ben artık pes. Ettim üstüne gitmiyorum yanına yaklaşıyorum. Hiç umrunda değil yataga giriyoruz hemen uyuyo dokunmuyo bı tane de kızımız var küçük daha ben boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum kocam zaten çok üstüme gitmez tamam der ama ben neden bu olanlardan sonra boşanamiyorum neden 3 senedi kendime bu eziyyeti cektiriyorum gece gündüz aklımdan cikmiyo artıq dayanamıyorum çok yoruldum piskolojim alt üst oldu her seyden hayattan soğudum.. akıl akıldan üstündür bana bı akıl verin kızlar ben napıyim olmuyo çok mutsuzum keşke hiç evlenmeseydim kendime çok kızıyorum