eşim beni neden anlamıyor

iki aydır evliyiz eşim aslında iyi bi insan ama beni anlamıyor artık gerçekten bunaldm sıkıntılarımı paylaşmak anlatmak rahatlamak istiyorum ama beni ya dinlemiyor ya da yorgunum uykum var gibi şeyler söyleyerek geçiştiriyor evlilikten tüm beklentilerim yıkıldı sayesinde. Mesela bugün dedim ki hep ev işlerini yemeği bulaşığı ben hallediyorum sen hiç yardım etmiyorsun üstelik ikimiz de çalışıyoruz. Ben dışardan alınacak şeyleri alıyorum ya daha ne yapayım diyor. Başka Bi sıkıntımız da şu ben çocuk istemiyorum bir süre onu da ikna etmiştim ama iki hafta kadar önce korunmasız ilişkiye girdik adetim de iki gün gecikince ben şupheye duştum ve doğal olarak bunu onunla konuşmak istedim eğer hamile kalmışsam napıcam diye içim içimi yerken o beni dinlemek bile istemedi koltuğa uzandı açtı tv izledi. Neden beni dinlemyorsun diyorum bunun zamanı değil daha olmamış bşyi neden konuşalım diyor oysaki olmuşsa da olmamışsa da ondan sadece beni anlamasını belki bi kaç söz ile rahatlatmasını istemiştim. Sonra da senin çenen duşmuş diyor ne kadar konuşuyorsun diyor benim canımı sıkma diyor.napıcam ben kızlar artık gerçekten bunaldım ben onu hem eş hem arkadaş görmek istiyorum beni dinlesin anlasın rahatlarsın istiyorum çok mu şey istiyorum
Evet cok sey istiyosun cunku erkekler asla istedigimiz gibi olmaz hep beklentilerin tersi cikar hatta nisanliyken adam pamuk gibidir bisey istesen iki eli kanda olsa yapar ama evlenince tırt..bi test yap bakalim gebelik varsa al iste olmus biseyi konusalim de hem is hem ev hemde bebek artik beni anlayip yardim et falan de birde evin isi hic bitmez inan nankor bu temizlik nankor bazi kocalar gibi :))

Evet cok sey istiyosun cunku erkekler asla istedigimiz gibi olmaz hep beklentilerin tersi cikar hatta nisanliyken adam pamuk gibidir bisey istesen iki eli kanda olsa yapar ama evlenince tırt..bi test yap bakalim gebelik varsa al iste olmus biseyi konusalim de hem is hem ev hemde bebek artik beni anlayip yardim et falan de birde evin isi hic bitmez inan nankor bu temizlik nankor bazi kocalar gibi :))
bana tavır yapıyor konuşmuyor yine kendini kapattı arada soğuk duvarlar..napıcam ben yaaa

bana tavır yapıyor konuşmuyor yine kendini kapattı arada soğuk duvarlar..napıcam ben yaaa
suan bence ikinizde gerginsiniz bisey yapma o yuzden bekle .. ama gelir mi yanina hani senle huzursuz olunca gunum kotu geciyor falan dermi?

suan bence ikinizde gerginsiniz bisey yapma o yuzden bekle .. ama gelir mi yanina hani senle huzursuz olunca gunum kotu geciyor falan dermi?
hayır canım demez geçmişteki tecrübelerime dayanarak söylüyorum hep ben gittim yanına arayı düzeltmeye çalıştım şimdi ben bıraksam bşy yapmasam böyle bi üç gün araya mesafeler koyarak hareket eder. Hoş ben yanına gitsem yine tartışabiliriz yada beni üzecek şeyler söyleyebilir çok alıngan ve inatçıdır kendisi

inanırmısın yemek yapmak için mutfağa geçiyorum sonra bekliyorum ki acaba gelir de yardım eder mi diye beklentiye giriyorum tamam sofrayı kurmaya yardım ediyor ama tum iş yuku yine bende bulaşık ev temizliği yapmasan olmaz bari oturduğu yeri duzeltsin dimi o da yok

dile getirin ; birlikte birşeyler yapmak , vakit geçirmek istiyorum,ilgi bekliyorum diye dile getirin ..
daha cok yeni evlisiniz ne cabuk bıktınız anlamadım ki ben ..
:KK14::KK14::KK14:

ben bıkmadım ondan asla bıkmam da ama o benden bıkmış olabilir çok konuşarak onu bunaltıyormuşum öyle diyor
dile getirin ; birlikte birşeyler yapmak , vakit geçirmek istiyorum,ilgi bekliyorum diye dile getirin ..
daha cok yeni evlisiniz ne cabuk bıktınız anlamadım ki ben ..
:KK14::KK14::KK14:

2 ayda daha cicim ayı olmalı .. :KK14:

aşılamayan sorununuz nedir ?? :KK14:

yaw hani nerde bu cicim ayları heleki düğün işlerini sadece eşler yaptıysa borçla harçla evlendilerse doğru düzgün sosyal faaliyetleri olmuyor ilk zamanlar daha zor bence erkek bunlara takılıyor nasıl yapıcam toparlıcam gibi düşüncelere giriyor daha çok geriliyor benim eşimde bende gergindim açıkçası ama baktık kafaya tak tak olmuyor oturup konuştuk maddiyatı ikinci plana aldık her ne kadar para için çalışsakta :)

yaw hani nerde bu cicim ayları heleki düğün işlerini sadece eşler yaptıysa borçla harçla evlendilerse doğru düzgün sosyal faaliyetleri olmuyor ilk zamanlar daha zor bence erkek bunlara takılıyor nasıl yapıcam toparlıcam gibi düşüncelere giriyor daha çok geriliyor benim eşimde bende gergindim açıkçası ama baktık kafaya tak tak olmuyor oturup konuştuk maddiyatı ikinci plana aldık her ne kadar para için çalışsakta :)

mutlaaka hepimizin borcu harcı oldu ..
ama ilk 2 aydan bahsediyoruz , henüz daha en güzel günleri olmalı ..
sevgi yok gibi geldi bana ..

mutlaaka hepimizin borcu harcı oldu ..
ama ilk 2 aydan bahsediyoruz , henüz daha en güzel günleri olmalı ..
sevgi yok gibi geldi bana ..

bizde severek evlendik ama en zor zamanımız evliliğimizin ilk iki ayı oldu şükür ki geçti kumrulara dönüştük..

buradaki eş çok kaba o ayrı mesela tabiki

eşime göre ben iki üç günde bir tartışma çıkarmazsam olmazmış yani butun suç bende. Artık ben bile kendimden şüphelenir oldum bende psikolojik bir sorun mu var diye. Bugüne kadar aramız iyiydi tartışma şöyle başladı bi arkadaşı eşimi aradı akşama maç yapacaklarmış onu da çağırdı o da tamam gelirim dedi ben bana sormamasına çok bozuldum yani gitmem senin için sorun olur mu diyebilirdi. Neyse sonra ben yemek yapmaya mutfağa gittim ona da yardım etmesini soyledim geldi az da olsa yardım etti o sırada neden bana sormadan arkadaşına evet dedin dedim izin vermiyorum gidemezsin dedim o da gülerek ben evin reisiyim sana neden sorayım dedi şaka yaptı biliyorum ama çok sinirlendim iyi evde her işi ben yapayım sen rahatına bak dedim böyle başlar ve devam etti işte bilmiyorum suç bende mi? Tabi öncesinde hamilelik şüphelerimi dinlememesi de buna katkı sağladı

Back
X