- Konu Sahibi Hayalet orkide
Al çocuğunu da git annene, ne işim var ailenin evinde. Ya seninleyin ya ailemle de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evliyim. Hakkımı yedirmem hakta yemem. Siz ailesine hizmet edin, tek başınıza çocuk büyütün oda bekar gibi takılmaya devam etsin.Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
Bu herbirsrey mı.. öyle ay eşim çorabını yerlere atıyor, kili dökülüyor vb basit bir sorun mu..bir-kac yıla boyle ufak 3 5 esinciklerin haberini alirsan gorursun herbirseyiSiz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
Çok haklısını artık noktayı koyacağım olmuyor çünkü ben bu zamana kadar kendi anneme babama nasıl davranılmasını istediysem öyle davrandım ama Yok yani sen fedakar oldukça daha fazlasını istıyorlaeBen evliyim. Hakkımı yedirmem hakta yemem. Siz ailesine hizmet edin, tek başınıza çocuk büyütün oda bekar gibi takılmaya devam etsin.
Benimde kızım var. Allah bahtını güzel etsin inşallah. Sizin gibi gözünde perdeyle hareket edenleri gördükçe korkuyorum. Sadece 6 yaşında ama bu yaşa bile nasıl getirdim bir ben bir Allah bilir.
O kadar emek ver, okut, güzel bir hayat yaşasın diye uğraş ama kızın gitsin el oğlunun anasına babasına bakıcı olsun. Kocası bekar gibi yaşasın, çocuğun sorumluluğunu almasın.
Allah aşkına açın gözünüzü. Hangi devirdeyiz. Anne babalarımızın zamanındaydı eşi aile yanına bırakıp çalışmaya gitmek
Çok haklısını artık noktayı koyacağım olmuyor çünkü ben bu zamana kadar kendi anneme babama nasıl davranılmasını istediysem öyle davrandım ama Yok yani sen fedakar oldukça daha fazlasını istıyorlae
.konu sahibi üzgünüm ama büyük ihtimalle aldatıyorsunuz. artvinde yaşayan bi allahın kulu yok mu da eşiniz diretiyor bu kadar? kusura bakmasın artvin işi bakımından rahat çalışabileceği yerlerden biri sadece sizi istemiyor yanında.
Küçük bebekli kadının yeri kocasının yanıdır.ne saçma konuşmuş eşiniz.Başlıkta yanlışlık olmuş kusura bakmayım tabiki giderim de eşim sıkıntı yapıyor onu bebeğim küçük
Ne ala memleket. Karisi adamın annesinin babasının yaninda, aklı kalacak bir durum yok-yeterince baskı altında ve güvende. Ama kendisi....Ben onun ailesının yanındayım yoksa tabiki aklı burda kalırdı bellide buna güveniyor bilemiyorum ama ayrı olmak çok zor![]()
Mesele o da degil sadece o bekar hayati yasayacak sen bakici gibi anasina babasina bakacaksin.. sanki evlenmemis de anasina bakici tutmus ki bakicilar istedigi gibi harcayabildigi bi maas aliyorlar en azindan.
İşte tam ondan emin değilim bu kadar yorumu okuduktan sonra da erkek sonuçta neden yapmasın diyorum
Artvin merkezi gördüğüm de çok şaşırmıştım ben. İlden daha çok kasabaya benziyordu.Kuzenimin daha sonra tayini çıktı oraya. Hatırladigim kadarıyla ev falan bulmak sıkıntılıydi. Yani eşiniz haklı olabilir ama ayrı kalmak için bir sebep midir bilmiyorumMerhaba arkadaşlar Eşim uzman ve görev yeri Artvin. Artvin nasıl bir yer hayat şartları nasıl yardımcı olursanız sevinirim. büyük hastane Yok muş doğalgazlı ev pek yokmuş kiralik ev bulmak zormuş gerçekten öylemi bilgisi olan arkadaşlar varmı
Gercekten yorumlara verdiğin cevaplar esine verdigin cevaplardan daha sert konu sahibiSiz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
Al işte bu cevabın üstüne ben zerre birşey yazmazdım. Kükreyemyormuş sen kükreme kardeşim zaten o potansiyel yok sende. Yorum yazan insana niye kırıcı konuşuyorsunuz. Belki evlilik adına tatsız bir anısı vardır. Siz evlenmeden önce de pasif insansınız ne gerek var şimdi diklenmeye. Vallahi sinir oldum ya millet yardım etmeye çalışıyor bu hala kemalim de kemalim.Siz evli değilsiniz sanırım evlenince öyle her birşeye kükreyemıyorsunuz sevgili tada nişanlılık dönemi gibi
Başkasi oluo rahati bozulsun istemeyebilir sizi yeterince önemsemiyor da olabilirönce çocuk küçük diyordu şimdi virüs çıktı bakalım sonra be olacak bende acaba diyorum ama orda ne şartlarlar çalışıyor bilemiyorum bide şimdi bütün iş onlara ve sağlık çalışanlara düştü fazla üzerinede gitmek istemiyorum. Bende istiyorum tabiki çocuğum eşim yanımda olsun diyor
Çok haklısını artık noktayı koyacağım olmuyor çünkü ben bu zamana kadar kendi anneme babama nasıl davranılmasını istediysem öyle davrandım ama Yok yani sen fedakar oldukça daha fazlasını istıyorlae
sadece ana -baba olsa iyi, bir de çocuk var, adam kurmuş düzenini, hem bedavadan anasina babasina baktirıyor, hem baba oldum diye geriniyor, hem de bekar hayatı yaşıyor, sorumluluk yok masraf yok risk yok, ben takdir ettim sahsen, eski romada kole sahiplerinin bile daha fazla risk ve sorumluluğu vardı valla, inanmayan baksınMesele o da degil sadece o bekar hayati yasayacak sen bakici gibi anasina babasina bakacaksin.. sanki evlenmemis de anasina bakici tutmus ki bakicilar istedigi gibi harcayabildigi bi maas aliyorlar en azindan
Yok değilim ama artvinde gerçekten doğalgaz yok niye kiGercekten mi siz artvinli misiniz