Eşim beni neden yanına almıyormuş yapmaya çalışıyor

Konunun detaylarını sonra okudum
Adam bildiğin bekarlık hayatı yaşamaya gitmiş.
Gürcistan şurası Rusya burası derken gününü gün edecek sanırım.
Atmış çocuğunu karısını ailesinin yanına oh kafa rahat
Ben olsam çeker ailemin yanına gider ev tutunca bana haber verirsin artık derdim.
Elaleme bakacağına kendi ananıza babanıza bakın
[/QUOTE annemlerde gidiyordum ama şü virüssen dolayı gidemiyorum

Arkadaşım inanılmaz sakinsin
Ben gerildim sakinliğinden
Adam işsizken evlenmişsin kv evinde yaşamışsın yetmemiş evini düzenini kurmadan çocuk yapmışsın adam hayatını yaşıyor şimdi. Sen sesini çıkarınca da azarlıyor sende peki diyip susuyorsun eh devam et böyle. Kocan incinmesin

Ayrıca kadın kendi evinde bile değil kaynana kayınbaba yanında
3 yıl içinde bunalımdan bunalıma girer konu sahibi
Ben olsam durmaz kendi ailemin yanına dönerdim
Vallahi Allah yardımcısı olsun dedginiz gibi sadece kayannasindaymis . Koca yok ozel hayat yok . Oh adamın da kafası rahat kendisi orda yalnız takılsın anasına babasına bakan var karısının başında insan var

Lojman hakkı varmı bilmiyorum yanlış yazmısin canm. 3 yıl görevi bellide olmaz diyo beni bunaltma bende istiyorum çocuğum eşim yanımda olsun diyor burayı bilmiyorsun sen ben çocuğumu düşünüyorum diyor
. Bizde şark gorevindeyiz bulunduğumuz yer küçük bir yer evet her imkanı bulamıyorsun sosyallik olmuyor ama siz goturmemesi için bir sebep değil bahane arıyor Eşiniz

Bence çok dikkatli olun ne yapın edin yanına yerlesin . Evli adam bu kadr süre yalniz yaşamaz yaşamak istemez. İhtiyaçlarını nasıl gideriyor peki hiç mi karısını ozlemiyor ? Gürcistan da dibinde ben çok iskillendim. Ayrıca bağırıp çağırması anlayissizsin diyerek kizmasi sizi haksız duruma düşürerek bastırma politikası. Anlayışsız olacak durum yok ortada . Gayet rahat sıkıntısız bir şehre gitmiş

Artvin cok guzel bir sehir. Biz devamli gideriz. Gelin aldik ordan. Dugunlere ziyaretlere falan gideriz yani. Gayet de yasanabilir yer.
Esin de bi tuhaf 🤷‍♀️

Adam çalışmayıp evde boş beleş otururken parayı bulunca ne oldum delisi oldu sanırım. Sizi daha fazla endiselendirmek istemem ama bu işin altında başka bisey var sizi düşündüğü falan yok . Ayrıca askerlerin hayatı o kadar da yoğun değil eve gelecek vakit bulamayacak falan.
Ay evet sanki barış harekatlarinda görev yapıyor da eve gelecek vakit bulamıyor . Sınırı korumuyor sonucta illa ki çok çalışıyordur ama evde duracak kadar hiç mi vakti yok yani

Benim eşim de uzman çavuş(jandarma).
Şu an 2. Doğumuz bitmek üzere, 4 yıl doğu görevinin 1 yılı suriye'de, 6 ayı afganistanda geçti. Afganistan dönüşü çocuğun okul düzeni bozulmasın, benim de öğrencilerim yarım kalmasın dönem ortasında diye geri dönmedim evimize şimdi hiç gidemiyoruz. Kızım her gece babamı özledim diye mızırdanıyor, suriyeye gittiğinde 2 yaşındaydı, konuşan çocuk sustu, ürtiker oldu babasından ayrı kalınca sıkıntıdan.şu an gidemediğimizden eşim kendisi topluyor evi. Onun bu yurt dışı görevlerinde eğer merkezi bir yerde oturuyor olsaydık kendi evimde kalırdım, mahrumiyet bölgesinde yaşadığımız için kendi baba evimdeyim.
Bu 2. Doğuya ilk tayinimiz çıktığında biz de gitmedik, oradan kişilerle görüştük, ev yoktu, 4 daireli lojmanın biri uzmanlar için o da doluydu o zaman. Sonra lojman boşaldı ağustos başında, izinler kapalıydı, geldi evi taşıdık vs.
Mahrumiyet bölgesindeyiz biz de, ilk gittiğimde dışarı bile çıkmaya tedirgin oluyordum her yer barikatlıydı. Hastane desen zorunlusunu yapmaya gelen doktorlar istifa edip kaçıyor öyle bir yer. Pratisyen dr oluyor, önemli bir durumda merkeze sevk ediyorlar zaten. Bu tarz durumlarda da izin zaten sorun olmuyor ki böyle küçük yerlerde hiç olmuyor.

Ev bulmak için bu zamanlar tam zamanı, tayin yerleri açıklanacak 1 haftaya kadar gidecekler zaten bellidir, gidenlerle konuşacak onun boşalttığı evi siz tutacaksınız. Bu kadar basit. Küçük yerlerde durum böyledir. Öyle ahım şahım eşya dizmeye de gerek yok.

Benim gördüğüm, ailesinin yanındasınız, ailesini düşünmüyor kafası rahat. çocuk orada büyüyor, baba olmanın ne demek olduğunu da daha anlayamamış. Kendisi kendi keyfinde, keyfinin bozulmasını da istemiyor.
1 sene bitmiş daha 3 sene var, e bunun doğu görevleri var, o zaman ne yapacaksınız? Artvin bizim batı listesindeydi batı olarak geçiyor yani, artvin bitince 4 yıl da doğu var, artvinden daha zor bir yer olacaktır oraya da mı götürmeyecek? Yoksa artvin kendi açısından rahat olduğu için artvin'e gitmenizi istemiyor ama daha zorlanacağınız bir yere götürebilir.

Arkadaşım inanılmaz sakinsin
Ben gerildim sakinliğinden
Adam işsizken evlenmişsin kv evinde yaşamışsın yetmemiş evini düzenini kurmadan çocuk yapmışsın adam hayatını yaşıyor şimdi. Sen sesini çıkarınca da azarlıyor sende peki diyip susuyorsun eh devam et böyle. Kocan incinmesin
Genç kızlar evlenirken ayrı eve taşındı taşındı yoksa her türlü sorun
Evlenen adam sorumluluk alacak.
Adam İstanbul'da kira ödeseydi 2 ayrı yere elektrik su faturası ödeseydi tayini çıkar çıkmaz 15 gün içinde bir ev bulup, evi taşımıştı.
Ama nasıl olsa kadın anasının babasının yanında ne gözü çocuk kadın için arkada kalıyor.
Başlarında bekçi var nasıl olsa
ne annesi babası için bakan var nasıl olsa

Adam baştan sorumluluk almamış şimdi hiç rahatı bozulmasın istiyor.

Benim eşim de uzman çavuş(jandarma).
Şu an 2. Doğumuz bitmek üzere, 4 yıl doğu görevinin 1 yılı suriye'de, 6 ayı afganistanda geçti. Afganistan dönüşü çocuğun okul düzeni bozulmasın, benim de öğrencilerim yarım kalmasın dönem ortasında diye geri dönmedim evimize şimdi hiç gidemiyoruz. Kızım her gece babamı özledim diye mızırdanıyor, suriyeye gittiğinde 2 yaşındaydı, konuşan çocuk sustu, ürtiker oldu babasından ayrı kalınca sıkıntıdan.şu an gidemediğimizden eşim kendisi topluyor evi. Onun bu yurt dışı görevlerinde eğer merkezi bir yerde oturuyor olsaydık kendi evimde kalırdım, mahrumiyet bölgesinde yaşadığımız için kendi baba evimdeyim.
Bu 2. Doğuya ilk tayinimiz çıktığında biz de gitmedik, oradan kişilerle görüştük, ev yoktu, 4 daireli lojmanın biri uzmanlar için o da doluydu o zaman. Sonra lojman boşaldı ağustos başında, izinler kapalıydı, geldi evi taşıdık vs.
Mahrumiyet bölgesindeyiz biz de, ilk gittiğimde dışarı bile çıkmaya tedirgin oluyordum her yer barikatlıydı. Hastane desen zorunlusunu yapmaya gelen doktorlar istifa edip kaçıyor öyle bir yer. Pratisyen dr oluyor, önemli bir durumda merkeze sevk ediyorlar zaten. Bu tarz durumlarda da izin zaten sorun olmuyor ki böyle küçük yerlerde hiç olmuyor.

Ev bulmak için bu zamanlar tam zamanı, tayin yerleri açıklanacak 1 haftaya kadar gidecekler zaten bellidir, gidenlerle konuşacak onun boşalttığı evi siz tutacaksınız. Bu kadar basit. Küçük yerlerde durum böyledir. Öyle ahım şahım eşya dizmeye de gerek yok.

Benim gördüğüm, ailesinin yanındasınız, ailesini düşünmüyor kafası rahat. çocuk orada büyüyor, baba olmanın ne demek olduğunu da daha anlayamamış. Kendisi kendi keyfinde, keyfinin bozulmasını da istemiyor.
1 sene bitmiş daha 3 sene var, e bunun doğu görevleri var, o zaman ne yapacaksınız? Artvin bizim batı listesindeydi batı olarak geçiyor yani, artvin bitince 4 yıl da doğu var, artvinden daha zor bir yer olacaktır oraya da mı götürmeyecek? Yoksa artvin kendi açısından rahat olduğu için artvin'e gitmenizi istemiyor ama daha zorlanacağınız bir yere götürebilir.
Çok sağolun her detayına kadar yazmışsınız eşim sözleşmeli bakalı çocuk büyüdü bıraz bırakmak zor gelir bu geldiğin de

Eşiniz sizsiz yaşamaya alışmış, nasılsa ailesi ile yaşıyorsunuz oh ne güzel dünya onun için, ailesinin hizmetini yapın, ailesi rahat rahat torun sevsin.
Rest çekme zamanınız gelmiş de geçiyor bile. Şehirle ilgili söylediklerinin hepsi bahane, üzgünüm.

Doğru dürüst hastane Yok dedi. O açıdan düşünüyormuş bebeğimizi benim bebeğimin Allah'a şükür ciddi bi rahatsızlığı Yok rabbim kimseyede vermesin ne olursa olsun biz seninle olmak istiyoruz diyorum bu kezde anlayışsızsın diyor
Koskoca devlet hastanesi var.

E eşiniz her şeyi ayarlasin sonra alsın sizi yanına . 3 yıl diyorsunuz 3 ay değil ki . Eşiniz bunaltma beni demekte haksız . Sizi silopiye taşımayacak sonuçta . Artvin güvenli ki memurlar bile orayı istiyor . Siz nasik rhaat edeceksiniz 3 yıl biyunca bı annenizde bı kvalidenizde. Adam döndüğünde çocuğu 3 yaşında olacak çok kötü ya
Biraz bekle diyor

Eşiniz sizsiz yaşamaya alışmış, nasılsa ailesi ile yaşıyorsunuz oh ne güzel dünya onun için, ailesinin hizmetini yapın, ailesi rahat rahat torun sevsin.
Rest çekme zamanınız gelmiş de geçiyor bile. Şehirle ilgili söylediklerinin hepsi bahane, üzgünüm.
Zaten patlamak üzereyim

Artvini bilmem de ama bir adam ısrarla (savaş bölgesi felan hariç) eşini ve çocuğunu yanına almıyorsa ortada ciddi bir sorun var demektir. Kendi akrabalarımdan örnek vereyim: Bir tanesi senelerce eşini yurtdışına götürmedi. Sonra "ikinci eşi" ile ortaya çıktı. Gidip artvini görün gerçekten anlattığı gibi mi. Ama ben huylanirim
Bebeğimle zor gitmek bende huylanıyorum

Back
X