• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni seviyor ama değer vermiyor

kyzeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
39
2
86
İstanbul
Mb kızlar eşimle severek evlendik iki tane evladımız var eşim dünya iyisi biri ve gördüğüm en mükemmel baba ama iyi bir eş değil beni cok sevdiğini söylüyor ama bana karşı aşırı ilgisiz,hiç değer vermiyor onun için ben hep ikinci plandayım arkadaşları bile benden önce gelir ona bunu söylediğimde ne alakası var ben seni çok seviyorum diyor sevmek ve değer vermek farklı şeyler artık bu ilgisizliği canıma tak etti bu yüzden ona karşı hep sınırlıyım çok yoğun bir iş yerindeydi ona bağlıyordum daha rahat bir yere geçti değişen birşey olmadı bana ev işlerinde hep yardım eder beni yormaz bu konularda hakkını yıyemem ama örneğin benim en sevdıgım yemegı bilmez en sevdiğim diziyi/filmi bilmez benimle ilgili 10 soru sorsalar bir tanesini anca bilir,arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum desem hangi arkadaşın dıye bile sormaz ...anlatsam çok uzun ...ömür boyu böyle mi gidecek bu arada 10 yıl oldu evleneli

Son düzenleme:
Peki bu düşüncelerini eşinle paylaştın mı hiç? Belki farkındalık sahibi değildir. Yani yapıp ettiklerinin sinde nasıl etki bıraktığının farkında mı değil acaba? Erkekler maalesef çok düzler. Bazen sabırla tek tek anlatmak gerekiyor.

Bence çok takıyorsunuz, anlattığınız gibiyse eşiniz iyi bir eş iyi bir baba daha ne olsun ki.. bu tarz ayrıntılar erkekler genelde bilmez ki benim ki de bilmez aklına bile gelmez ben çok takmam beni ne kadar sevdiğini görebiliyorum çünkü..

Zaten iyi bir baba,iyi bir insan ama iyi bir eş değil ben sormadan anlatmaz hatta sorunca da anlatmaz mesela biz onunla hiç dertleşmeyiz ne bana sorar ıyı misin bir derdin var mı diye ne de benim ona sormamı istemez değişik bir durum...

Bence çok takıyorsunuz, anlattığınız gibiyse eşiniz iyi bir eş iyi bir baba daha ne olsun ki.. bu tarz ayrıntılar erkekler genelde bilmez ki benim ki de bilmez aklına bile gelmez ben çok takmam beni ne kadar sevdiğini görebiliyorum çünkü..

Zaten iyi bir baba,iyi bir insan ama iyi bir eş değil ben sormadan anlatmaz,sorunca da anlatmaz biz hiç sohbet edemeyiz bana hiç iyi misin bir derdin var mı diye sormaz benim sormamı da istemez değişik bir durum...

Böyle yazinca eksileri artilarin daha az gibi görünüyor. Baska dert vermesin Allah.
Cözülemeyecek birsey degil. Ki bircok erkek asagi yukari böyledir. Kadinlar kadar ince düsünmezler, ha düsünenleri de vardir ama genel bu sekilde diye düsünüyorum.
Ha benim esim de beni cok sever tabiki ben ikinci planda da degilim ama ne bir özel gün kutlariz ne de benimle ilgili ne biliyor diye dert ettim.
Basbasa ne kadar zaman geciriyorsunuz, muhabbetiniz nasil ?

Peki bu düşüncelerini eşinle paylaştın mı hiç? Belki farkındalık sahibi değildir. Yani yapıp ettiklerinin sinde nasıl etki bıraktığının farkında mı değil acaba? Erkekler maalesef çok düzler. Bazen sabırla tek tek anlatmak gerekiyor.
Paylaştım tabii,ne alakası var diyor bazen de tmm dikkat edeceğim dıyor ama yok yine aynı beni sevdiğini biliyorum ama başkalarının mutluluğu benim mutluluğumdan daha önemli onun için,benim kırılmam üzülmem cok mühim değil ona bunu söylesem hiçte öyle değil diyor kıymet bilme değer verme durumu sıfır...ha seviyor mu evet seviyor

Böyle yazinca eksileri artilarin daha az gibi görünüyor. Baska dert vermesin Allah.
Cözülemeyecek birsey degil. Ki bircok erkek asagi yukari böyledir. Kadinlar kadar ince düsünmezler, ha düsünenleri de vardir ama genel bu sekilde diye düsünüyorum.
Ha benim esim de beni cok sever tabiki ben ikinci planda da degilim ama ne bir özel gün kutlariz ne de benimle ilgili ne biliyor diye dert ettim.
Belki böyle yazınca ne dertler var buda bişey mi dıyeceksiniz ama gerçekten ıyıce kafayı takmaya başladım örneğin gün içinde beni hiç aramaz ona dıyorum ki ya nasıl merak etmıyorsun nasılım ne yapıyorum dıye bişey olsa duyarım zaten dıyor muhabbet etmeyi sevmiyor öyle ötürü karşılıklı sohbet 10 yılda bir iki kez belki olmuştur boş vaktimiz pek olmuyor ikimiz de çalışıyoruz akşam gelince çocuklarla ilgileniyoruz cok az bir zaman kalıyor bize

Belki böyle yazınca ne dertler var buda bişey mi dıyeceksiniz ama gerçekten ıyıce kafayı takmaya başladım örneğin gün içinde beni hiç aramaz ona dıyorum ki ya nasıl merak etmıyorsun nasılım ne yapıyorum dıye bişey olsa duyarım zaten dıyor muhabbet etmeyi sevmiyor öyle ötürü karşılıklı sohbet 10 yılda bir iki kez belki olmuştur boş vaktimiz pek olmuyor ikimiz de çalışıyoruz akşam gelince çocuklarla ilgileniyoruz cok az bir zaman kalıyor bize

Size söyle basbasa kisa bir tatil olsun, program olsun ne olursa olsun yani basbasa bir kalin. Bir gözlerinizin icine bakin.
Yatak odasi da böyle sessiz sedasiz mi geciyor, yani insan sevdiginin gözünün icine bakmadan, sarilmadan mi uyuyor.
Bakin esiniz görünürde iyi biri, madem sikayetiniz var ilk adimlari bir atin mesela siz programlayin. Siz konu acin konusun. Bir deneyin, olmadi cift terapistine gidin, yani kendin icin oldugunu söyle esin sorun yok dese de.
Iliskiler böyle bazen rutine bagliyor ama sevismek ve muhabbet bitince ev arkadasindan hallice oluyor insan.
Buna izin vermeyin. Ha benim esim evde is yapmaz, beceremez bilgisayar oynar sürekli gider kucagina konusurum sürekli bidi bidi. Yani düsünürsek o da bana bakmiyor, bilgisayari herseyden önce geliyor.
Bir sekilde cözüyoruz, ona da saygi duyuyorum. Ama dengede tutmaya calisiyorum

Baze
Kendimi mi kandırıyorum acaba bana duyduğu şey ask değil de sadece sevgi ve alışkanlık mı acaba dıyorum ama bazen öyle bir konuşuyor ki sanki dünyada bir tek ben varım,istediğim benim peşimde pervane olsun bana kul köle olsun değil o aşamaları çoktan geçtik biz ama biraz kıymet bilsin biraz değer versin tanıştığımızdan beri böyleydi ama ilk zamanlar sırf askınızdan sevmedığınız huyları bile sıze cazıp gelirya öyle geliyordu gözüm birşeyi görmüyordu şimdi nerdeyse vurdumduymazlıktan bazen boşanmak bile aklıma geliyor geçenlerde arkadaşlar tatile çıkayım dıyor bende gıdeyim dedim çık ıyı olur dedi hangi arkadaşın nereye gidiyorsun demedi şimdi burda bir tuhaflık yok mu ben isterim ki beni merak etsin

Size söyle basbasa kisa bir tatil olsun, program olsun ne olursa olsun yani basbasa bir kalin. Bir gözlerinizin icine bakin.
Yatak odasi da böyle sessiz sedasiz mi geciyor, yani insan sevdiginin gözünün icine bakmadan, sarilmadan mi uyuyor.
Bakin esiniz görünürde iyi biri, madem sikayetiniz var ilk adimlari bir atin mesela siz programlayin. Siz konu acin konusun. Bir deneyin, olmadi cift terapistine gidin, yani kendin icin oldugunu söyle esin sorun yok dese de.
Iliskiler böyle bazen rutine bagliyor ama sevismek ve muhabbet bitince ev arkadasindan hallice oluyor insan.
Buna izin vermeyin. Ha benim esim evde is yapmaz, beceremez bilgisayar oynar sürekli gider kucagina konusurum sürekli bidi bidi. Yani düsünürsek o da bana bakmiyor, bilgisayari herseyden önce geliyor.
Bir sekilde cözüyoruz, ona da saygi duyuyorum. Ama dengede tutmaya calisiyorum
Yatak odamız aksine cok ıyı sadece zaman sıkıntısı nedeniyle belki çok sık biraraya gelemıyoruz başbaşa kaldığımızda o an söylersem ilgilenir yani ilgilenmesi gerektiğini bile ben soyleyınce yapıyor mayıs gibi 2-3 günlüğüne bir tatil yapalım dedik her yıl tatil planını ben yaparım dedim ki bunu da sen yap nasılsa 2-3 günlük,her gün eve geldiğinde bakıyorum dedi ayarlayacağım dedi ama o kadar umursamaz vurdumduymaz kı ayarlayamadı bende bir kez sana bıraktım onu da yapmadın dıye kızıp hiç bakmadım ama sorsan o benden cok gitmek istiyor ben bu yaz için tatil planladım otel ayarladım ona gösterdim çok mutlu oldu şimdi benim kadar heyecanlı tatil için istedim ki o da birşey yapsın ama yok...karşıma alıp konuşmaya çalışıyorum bak bu kadar ilgisiz olunmaz diyorum beni hep ikinci plana atıyorsun işim arkadaşlarım cocuklar herşey benden önce geliyor dıyorum sen benim seni ne kadar sevdiğimi görmüyor musun dıyor hayır görmüyorum biliyorum ama hiç görmüyorum...

Yatak odamız aksine cok ıyı sadece zaman sıkıntısı nedeniyle belki çok sık biraraya gelemıyoruz başbaşa kaldığımızda o an söylersem ilgilenir yani ilgilenmesi gerektiğini bile ben soyleyınce yapıyor mayıs gibi 2-3 günlüğüne bir tatil yapalım dedik her yıl tatil planını ben yaparım dedim ki bunu da sen yap nasılsa 2-3 günlük,her gün eve geldiğinde bakıyorum dedi ayarlayacağım dedi ama o kadar umursamaz vurdumduymaz kı ayarlayamadı bende bir kez sana bıraktım onu da yapmadın dıye kızıp hiç bakmadım ama sorsan o benden cok gitmek istiyor ben bu yaz için tatil planladım otel ayarladım ona gösterdim çok mutlu oldu şimdi benim kadar heyecanlı tatil için istedim ki o da birşey yapsın ama yok...karşıma alıp konuşmaya çalışıyorum bak bu kadar ilgisiz olunmaz diyorum beni hep ikinci plana atıyorsun işim arkadaşlarım cocuklar herşey benden önce geliyor dıyorum sen benim seni ne kadar sevdiğimi görmüyor musun dıyor hayır görmüyorum biliyorum ama hiç görmüyorum...

Cift terapistinden yardim alin, aranizda köprü olur.
Sorununuz cözülemeyecek birsey degil. Inanin bu tarz seyleri cogu cift yasiyordur. Iyi yönleri daha cok iliskinizin bu arada, masallah diyelim o yönler icin

Back
X