evliliğimde 23 senenin içindeyiz.benim eşim duygularını çok yansıtan biri değildir.seni seviyorum,dediğimde sarılıp sadece bende ,der.ama beni düşünür.benim isteklerime önem verir.mesela birşey alırken benim içinde farklı bir şey alır.bazen öyle olurki gündüz şu olsada yesem diye düşünürüm,akşam eşimin elinde istediğim şey vardır.sevdiğini rahat dile getirmesede arada gelip sarılması benim için müthiş bir duygudur.
bu erkekler böyle işte
köprüyü geçene kadar ayıya dayı derler
Ayy bu erkekler gerçekten evlenince değişiyolar mı yaaa
Tırsıyorum walla evlenmeye falan.
Benim sevgilim zaten antiromantiktir:18:
belki seninki evlenince romantikleşir...
canım maşallah allah bozmasın. ben benimkine daha neyi sevip neyi sevmediğimi bile öğretemedim. mesela kahvaltıda domates salatalık sevmem 5 yıldır beraber kahvaltı yapıyoz be adam daha öğrenemedi bu arada 5 yıllık evliyim çocuk yok
benimkinden çok hakaret yediğim oldu ama küfür duymadım ne yalan söyliyim ama bana bir kez öküz demiştiben ona bol bol odun eşşek falan derim ama yarı şaka tabiiki. saygıyı daha tam kaybetmedik benim tesellimde bu galiba...
hep mızmızlanıyorum sizlere ama bu sefer farklı birşey soracağım. eşinizin sizi sevdiğini nasıl anlarsınız. aşk ölçülebilir mi: bu adam beni hala seviyormu bu konuyu çok düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum.
etrafıma bakıyorum genel olarak herkes aynı şeyden şikayetçi hep aynı durum . ne büyük çıkmaz. biz kadınlar evliliği çok büyütüyoruz galiba.
sevmek sevilmek sevgi ...söylemesi ne kolay ama ulaşması ne zor kelimeler.
Bacım biz sana nasıl yardımcı olalım ? Hayır sevse suç sevmese suç olmuş 16 sene bu adam bu saatten sonra değişir mi? Seviyor diye dert yananıda ilk kez gördüm haydi bismillah... Ben kaçayım buralardan , zira birazdan benim kk halkım bu konuya el atarMerhaba arkadaslar..
Bende artik sevilmekten biktim usandim.
Biktimmmm yeter artik sevme diyecek duruma geldim. Ve diyorumda.
Ama anlamiyor anlamazda.
Bir insan bukadarmi sever ya.
Normal degil inanin degil.
Cok cok skildim artik.
O beni sevdikce benim sevgim azalio.
Omu hasta benmi bileniyorum.
Google arama yaptim buraya cikti.
Kelimelerle hareketlerle esim beni.cok seviyor.
Yanlis anlasilmaktanda cekiniyorum hava atar gibi sakin.algilamayin nolursunuz.cunku bunu duydugum icin diorum.
kardeslerimden bilhassa.
baskada kime ne diyebilirimki..
millet bana guler.
esi sevio diye sikayetlenio derler.
keske seni icime sokabilsemde 24 saat benimle bir olsan gibi birsuruu laflar.
ya birak artik birak yeterrr 16 sene olmus yeterrr.
cocuklari diorum benden az seviyosun.
hayir dio onlarida seviyorum ama sen baskasin dio.
bence bu gecmise kendi cocukluguna dayanio.
kucuk yasta evden ayrilmis. Anne veya bir kadin sevgisi sefkati gormemis. Bendende gorunce bu sekil oldu.
napim ben yaa.
off off.
msj yazmalari gun.boyu.opucuk yollamalari biktirdi biktirdiiii.
okurken tebessüm ettim istemsiz.benim eşimde öyledir 24 saat peşimde olur sanırım işe gitmese :) bizimde 12 yıl oldu tanışalı ama 4 yıllık evliyiz daha çocuğumuzda yok oda tek kalmış genelde kimseside yok akraba gibi bi annesi var.genelde bana sarar.insanı gerçekten zamanla bazen sıkabiliyor bu durum ama şuanda şikayetçi sayılmam çok.ama ilerde nolur bilmem :).allah yine sevgilerini eksik etmesinMerhaba arkadaslar..
Bende artik sevilmekten biktim usandim.
Biktimmmm yeter artik sevme diyecek duruma geldim. Ve diyorumda.
Ama anlamiyor anlamazda.
Bir insan bukadarmi sever ya.
Normal degil inanin degil.
Cok cok skildim artik.
O beni sevdikce benim sevgim azalio.
Omu hasta benmi bileniyorum.
Google arama yaptim buraya cikti.
Kelimelerle hareketlerle esim beni.cok seviyor.
Yanlis anlasilmaktanda cekiniyorum hava atar gibi sakin.algilamayin nolursunuz.cunku bunu duydugum icin diorum.
kardeslerimden bilhassa.
baskada kime ne diyebilirimki..
millet bana guler.
esi sevio diye sikayetlenio derler.
keske seni icime sokabilsemde 24 saat benimle bir olsan gibi birsuruu laflar.
ya birak artik birak yeterrr 16 sene olmus yeterrr.
cocuklari diorum benden az seviyosun.
hayir dio onlarida seviyorum ama sen baskasin dio.
bence bu gecmise kendi cocukluguna dayanio.
kucuk yasta evden ayrilmis. Anne veya bir kadin sevgisi sefkati gormemis. Bendende gorunce bu sekil oldu.
napim ben yaa.
off off.
msj yazmalari gun.boyu.opucuk yollamalari biktirdi biktirdiiii.
Allah başka dert vermesin , inşallah benim kocamda böyle senelerce severde bıktırır beni ve bende böyle dert edinirimBak iste..
Sende birsey diyemiyosun..
Sende sevilmekten bikani.ilk defa duydum diosun.
Yemin olsunki dogru bu yazdiklarim..
):
Ruhum daralio inaninki...
Sev sev sev nereye kadar ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?