Eşim beni sevmediğini soyledi

Terapi deneyin sorunların kaynagi sebebi nedir düşünün çözüm bulmaya calisin bi sure yalniz yasayabilirsiniz dinlenmek iki tarafada iyi gelebilir sonrasi icin bakarsınız

Adam resmen sen evde otur işi gücü yemeği yap, çocuğa da bak ben dışarıda takılayım benden bir şey bekleme demiş.
Ümidiniz varsa denemek adına terapiste gidin ama seni sevmiyorum, seni arzulamıyorum diyen adamın evinde kalıp bu evliliği devam ettirmeyin derim

Muhakkak gidin. Benim ailemdede kedi köpek gibi kavga eden bir cift vardi. Onlara da önerdik. Baya ise yaradi. Onlarda da bosanma gündemdeydi ama simdi baya toparlandilar

Benim aklima da ilk baska birine kafayi taktigi geldi ne yalan söyliyim

çok yeni evlisiniz esasında.
Çocuktan sonraki ilk iki sene gerçekten zorlu geçiyor çiftler için. Terapi deneyin elbette ama tamamen bittiyse de zorla tekrar sevdirecek değilsiniz. Nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum. Umarım hayırlısı olur hakkınızda

İnsanların her zaman değişebileceğini düşünüyorum ben yani evlendiğiniz kişiye olan sevginiz birgün bitebilir hiçbirşeyin sonsuza kadar süreceğinin garantisi yok aldatmaktansa dürüstçe söylemesi çok daha iyi ama sevmiyorsa ev arkadaşı olarakta gitmez tabiki mantıksız olmuş sizi suçlaması kimse kendisini sevmeyen biriyle evli kalmak istemez yani çift terapisi deneyin olmazsada boşanmaktan başka çare kalmıyor.böyle giderse sizi er yada geç aldatır.

Ay gerçekten öyle yeni boşandim Algida seçicilik mi yapıyorum diyorum yok konuların çoğu boşanma üzerine boşanma fulyasını ben başlatmamişımdır umarım :)
Yok yahu sezonluk değişiyor konular. Yaz başı da nisanlimdan ayrıldım furyası vardı. Ben de sormuştum. Bu ne diye. Bir üye demişti ki düğün mevsimi o yüzden nisan çok atılıyor. Şimdi yaz bitti. Eylül ayı. Herkes benim hayatım nereye gidiyor sorgusunda. Bayram zamanı da çok fazla kvdemin evini temizlemek istemiyorum, gitmek istemiyorum konulari açılıyor.

Ay gerçekten öyle yeni boşandim Algida seçicilik mi yapıyorum diyorum yok konuların çoğu boşanma üzerine boşanma fulyasını ben başlatmamişımdır umarım :)
Oyle gercekten ama 2022 de de cok okumustik bosanma konusu ama sanki 2023de daha cogaldi

Oyle gercekten ama 2022 de de cok okumustik bosanma konusu ama sanki 2023de daha cogaldi
Eskisi gibi evlendin kocanı çek dünyası bitiyor ondan. 20 yıl önce kv gelin gorusmeyen çok nadirdir. Şimdi giderek hiç gorusmeyen ya da sadece bayramda giden çoğalıyor.

4 senelik evlilik ve 3 yaşında çocuk demek evlenir evlenmez hamile kalıp çocuk yapmak demek. Ocağınıza incir ağacını kendiniz dikmişsiniz. Evliliğin tadını almadan yapılan çocuk, çoğu zaman evliliğe zarar veriyor. Bu çocuk kötü bir şey manasında değil, daha eş olamayan insanların ebeveyn olması yüzünden.

Ben giden ve biten sevginin yeniden kazanılacağına asla inanmıyorum. Eşim toparlasın demişsiniz ama adam sizi sevmiyor ki toparlasın. İkinizin de hafıza kaybı yaşayıp yeniden aşık olması lazım. Bu da kolay bşr şey değil.

Son olarak bugün hayatında biri olmadığına eminim dediği adam, kalbi boş olduğu için yarın birini bulup gelir. Buna da hazırlıklı olun.

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Normal şartlarda bu yazılanlari okusam ben de sizlerle aynı surecleri düşünür, ayrilinmasi gerektiğini iletirdim.

Eşim bu cümleleri bana kurduktan sonra, her türlü arastirmaya girdim, hicbirsey bulamadım.

Zamanını sürekli evde çocuğumuzla geciriyor, beraber kahvaltıya gidelim gibi gibi talepler ile günleri geçiriyoruz. Evde tüm süreçlere dahiliyeti devam ediyor.

O yüzden kafam karışık, bu adam bunaldı sıkıldı ve dönemlik bir sonuç mu yaşıyor geçici bir durum mu yoksa kendimi mi kandiriyorum

Ben gidiyorum dese onu engelleyecek birşey yok

Bence düzelmeyecek bişey yok bir süre ayrı kalıp birbirinizin kıymetini anlamalısınız
Aynı evde ev arkadaşı gibi yaşayamayacağınızı bir süre ayrı kalmayı ondan sonra net bir karar vermeyi önerin

Terapinin sadece zaman kaybı olacağını düşünüyorum. Sonuçta aşk sevgi gelip geçici duygular günün birinde bu hisler mutlaka bitiyor. Eşiniz duyguları konusunda size dürüst davranmış. Bence sizi sevmeyen biriyle ömür tüketmeyin.

Ben dönemsel bir durum olduğunu sanmıyorum. Sadece duyguları bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…