- Konu Sahibi deniztunca
-
Uzun zamandır suren tartışmaların tahammulsuzluklerin kavgalarin sonucu diyelim. Hepsi benden birşey götürdü diyor. Ben de farkındayım kendimde değiştirmem gerekenleri ona da söylüyorum bunu.
Çift terapisine zor bela ikna oldu ama bir işe yaramayacagini düşünerek. Sonuçta bunu düşünerek oraya gitmenin manasi var mı iyi gelir mi?
Adam resmen sen evde otur işi gücü yemeği yap, çocuğa da bak ben dışarıda takılayım benden bir şey bekleme demiş.
Ümidiniz varsa denemek adına terapiste gidin ama seni sevmiyorum, seni arzulamıyorum diyen adamın evinde kalıp bu evliliği devam ettirmeyin derim
Ay gerçekten öyle yeni boşandim Algida seçicilik mi yapıyorum diyorum yok konuların çoğu boşanma üzerine boşanma fulyasını ben başlatmamişımdır umarım :)2023 2024 boşanmaların senesi olacak sanirim
Yok yahu sezonluk değişiyor konular. Yaz başı da nisanlimdan ayrıldım furyası vardı. Ben de sormuştum. Bu ne diye. Bir üye demişti ki düğün mevsimi o yüzden nisan çok atılıyor. Şimdi yaz bitti. Eylül ayı. Herkes benim hayatım nereye gidiyor sorgusunda. Bayram zamanı da çok fazla kvdemin evini temizlemek istemiyorum, gitmek istemiyorum konulari açılıyor.Ay gerçekten öyle yeni boşandim Algida seçicilik mi yapıyorum diyorum yok konuların çoğu boşanma üzerine boşanma fulyasını ben başlatmamişımdır umarım :)
Oyle gercekten ama 2022 de de cok okumustik bosanma konusu ama sanki 2023de daha cogaldiAy gerçekten öyle yeni boşandim Algida seçicilik mi yapıyorum diyorum yok konuların çoğu boşanma üzerine boşanma fulyasını ben başlatmamişımdır umarım :)
Eskisi gibi evlendin kocanı çek dünyası bitiyor ondan. 20 yıl önce kv gelin gorusmeyen çok nadirdir. Şimdi giderek hiç gorusmeyen ya da sadece bayramda giden çoğalıyor.Oyle gercekten ama 2022 de de cok okumustik bosanma konusu ama sanki 2023de daha cogaldi
4 senelik evlilik ve 3 yaşında çocuk demek evlenir evlenmez hamile kalıp çocuk yapmak demek. Ocağınıza incir ağacını kendiniz dikmişsiniz. Evliliğin tadını almadan yapılan çocuk, çoğu zaman evliliğe zarar veriyor. Bu çocuk kötü bir şey manasında değil, daha eş olamayan insanların ebeveyn olması yüzünden.Merhabalar,
Açıkçası derdimi paylaşıp akıl almak için kaydoldum ve aranıza katıldım. Desteğe çok ihtiyacım olan bir dönemde olduğumu belirtmek isterim.
4 senelik evlilik, 3 yaşında bir çocuğum var. Kotu bir dönem sonucu, çocuk sorumlulukları ile birlikte birbirimizi çok yiprattik.
Ve eşim bana artık beni sevmediğini, karı koca ilişkisine dair herhangi birsey hissetmediğini söyledi.
Ev arkadaşı gibi çocuğumuz için aynı evde yaşamayı önerdi. Ben bunu kabul edemeyeceğimi söylediğimde kendimi çocuğumun önüne koymakla suçladı beni.
Boşanmak istemiyorum, nasıl dagildiysa toparlasin istiyorum ancak eşim hiç ümidi olmadığını söylüyor.
Bizi bırakıp gidemezmis, sorumlulukların farkindaymis ancak bana eskisi gibi hissetmesi mümkün değilmiş.
Başka birinin olmadığından eminim, o konuda bir şüphem yok.
Ne yapmalı, nasıl ilerlemeli gerçekten bilmiyorum
Konu sahibini üzmek istemiyorum ama eş cinsel olarakta bir hissi olmadığını söylemiş. Bunun sonu ne yazık ki başından belli..Benim aklima da ilk baska birine kafayi taktigi geldi ne yalan söyliyim
Ben dönemsel bir durum olduğunu sanmıyorum. Sadece duyguları bitmişHepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Normal şartlarda bu yazılanlari okusam ben de sizlerle aynı surecleri düşünür, ayrilinmasi gerektiğini iletirdim.
Eşim bu cümleleri bana kurduktan sonra, her türlü arastirmaya girdim, hicbirsey bulamadım.
Zamanını sürekli evde çocuğumuzla geciriyor, beraber kahvaltıya gidelim gibi gibi talepler ile günleri geçiriyoruz. Evde tüm süreçlere dahiliyeti devam ediyor.
O yüzden kafam karışık, bu adam bunaldı sıkıldı ve dönemlik bir sonuç mu yaşıyor geçici bir durum mu yoksa kendimi mi kandiriyorum
Ben gidiyorum dese onu engelleyecek birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?