Eşim beni sevmediğini soyledi

Esiniz cok uyanik. Arkadaslar düzeni devam etsin istiyor demiş evet dogru. bunlara ek olarak bisey daha var. Oda ileride sevgiliniz olur, yeniden evlenirsiniz gibi seyler olsun istemiyor. Cocugunuzun baska bir erkekle ayni evi paylasma dusuncesini aşamıyor. Nerden biliyorum derseniz benim eski eşten.

Ben bunu kabul edemeyeceğimi söylediğimde kendimi çocuğumun önüne koymakla suçladı beni.
Bencillik işte. Kendisi bu öneride bulunmuş ama duygularınızı, ne hissetiğinizi gram umursamadığı için sizi suçlamış. Hani ileride çocukla ilgili bir sorun olursa ya da boşanacağınızda velayeti almak istediğinizde duygu sömürüsü yapacak '' ben çocuğumuzu düşünüp evli kalalım demiştim sen istemedin '' diye. Sevgi olmadan nereye kadar devam edecekmiş kendisi mesela cinsel ihtiyacı ne yapacakmış acaba? Öyle robot gibi arada gel mi diyecek. Saçmalık. Tabi kararı verecek olan sizsiniz ancak bu süreç daha da kırar sizi.

Birkere soğukluk girince asla düzelmiyor eskisi gibi olmuyor. Sevmiyorsa boşanın.

Artık sevmiyorum demiş sizi sevemyen biri ne kadar çabalarsanz çabalayın sizi artık sevmez kendi için de sizi bitirmiş siz de onu bitirin boşanın bir ömür sizi sevmeyen biriyle geçmez

Calısıyor musunuz?
Ev kira mi?
Boşanmak istememe sebebiniz eşinizin sağladığı imkanlar mi?

Çocuk yapınca sırıta sırıta büyütmüyoruz bizde
Tbiki sinirler yıpranacak gerilecek
Bunların hepsi aldatma hazırlıgı
Çocuk olmasaydı yine soğuyacaktı
Başkasıyla evlensin ondan da soğuyacak

Açıkca hislerini söylemis bence devam etmeniz sizin de gururunuzu zedeler

Bosanin sizi sevmiyor

Çift terapisi ancak iki tarafta ilişkiyi onarmak istiyorsa, çabalamak istiyorsa olur ve sağlıklı bir sonuç alınır. Ancak eşinizin ilişkiyi toparlamakla ilgili bir emek sarfedecegini düşünmüyorum. Bir insana artık seni sevmiyorum demek ilişkide gelinen son raddedir bence.

Ve eşim bana artık beni sevmediğini, karı koca ilişkisine dair herhangi birsey hissetmediğini söyledi.

Ev arkadaşı gibi çocuğumuz için aynı evde yaşamayı önerdi.
Bunu soyleyen adam ya birini buldu vicdan rahatlatiyor ya da bulacak gibi dusundurttu bana
Yoksa cocugunu o kadar dusunen adam duzeltmek icin herseyi dener bu cumleyle gelmezdi

Üzgünüm ama uzatmayın ,sizde kendi yolunuzu çizeceksiniz.... gün gelecek çocuğunuz büyüyecek ve oda kendi yoluna gidecek... şimdiden hayatı kendinize zehir etmeyin

Başkası olmadığına nasıl bu kadar emin olabilirsiniz ki? Belki var. Bahane ediyor olabilir. Cocuksa 4 çocuklu insanlar var aşklarından birşey eksilmiyor ki.
Açıkçası boşanmak istememesi düzeni bozulmasın diye. Evde dadı gibi çocuk bakmanız, kendinizden feragat etmeniz ama o hayatına gayet rahat şekilde sürdürecek size de hesap vermek durumun da kalmadan anladığım bu.
Manipüle etmesine izin vermeyin dik durun.

Tartışmalar neden sadece esinizi soğutmuş, siz soğumadiniz mi hiç? Sevmiyorum, arzulamiyorum dedikten sonra bosanalim demesi gerekirdi. Buda demek oluyor ki, hersey aynı düzende devam etsin ama aldatırsam ve duyarsan seni sevmediğimi söyledim zaten diyerek kendini aklayacak. Boşandıktan sonrada sorumluluklarını yerine getirebilir. Siz neden ayrılmak istemiyorsunuz

Son düzenleme:
Eşi gibi hissetmiyorsa hayatına birine sokmamasi için sebep yok. Çocuğumuz bahanesini bir kere kabul ederseniz yakında aldatilmaniz muhtemel. Ben de seni kocam gibi hissetmiyorum, hayatıma başka birini alabilirim o halde muhabbetini alttan sokun bakalım ne tepki verecek. Ne saçma şey ya. Çocuk bahane

Gözü dışarıda yerini yapıyor, boşanıp düzenini de bozmak istemiyor.
Gönlünü eğlendirip gelecek beyefendi, hesap sorunca da 'e ben başında karı koca gibi değiliz artık demiştim' diyecek.
Direkt dilekçeyi verin, görsün kaç bucak.

Şuan olmadığı olmayacak demek değildir. İlla hayatına birine alacak aşık olacak yada hoslanacak sevilmediginiz yerde lütfen durmayın özsaygı erkekler için de çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…