Eşim beni sevmiyor mu?

Bunlar bosanınca sudan cıkmis balık oluyor
Evliyken karısı cok sevdıgı ıcın adam kendini cıddı anlamda bisey sanıyor ahir omrunde sevgi gormemıs cunku. Cırkın de oluyorlar, kimsenin tercih etmedıgı tıpı goklere cikariyor es.
Vay be ben neymısım trıbıne giriyor. Ve boyle gtu kalkıyor saygısız sevgisiz davraniyor sımarıyor.
Kadın da insan evladı bir yerden sonra tohumuna para vermedim ya dıyıp def ediyor bunu.

Sonra bu bır bakiyor, bır allahın kulu bakmıyor yazmıyor. Bırak sevgiliyi yeniden evlenmeyi, kocaman bir hıc oldugunu anlıyor.
Tulay geri dön demeye basliyor.
Bunları dogal ortamına salan kimse mutlu olduklarını henuz gormemıstır ben gormedım.
Beter olsunlar.

aynen! Hepsi bir türün örnekleri bunlar ya. Netice şaşmaz. Adamlığa niyet etmeyen kesinlikle doğal ortamına salınmalı. Evinde kral olmanın kıymetini bilmeyen onun bunun kapısında ...t oluyor hep.

Sen de onu göm olay bitsin erkekler bundan anlıyor malesef, hemen söylediğinin üzerine misilleme gibi deme ama ara ara şudişini bi fırçala böyle insan içine nasıl çıkıyorsun. Ya da bi spor salonuna yazılsan ya hem sağlıklı olursun hem de vücudun azcık güzelleşir böyle cılız cılız gezmezsin de. Ne izin veriyorsun seni fiziksel eleştirmesine böyle bi adama ona fazlaymışsın izlenimi vermek yarar başka bişey değil.

aynen! Hepsi bir türün örnekleri bunlar ya. Netice şaşmaz. Adamlığa niyet etmeyen kesinlikle doğal ortamına salınmalı. Evinde kral olmanın kıymetini bilmeyen onun bunun kapısında ...t oluyor hep.
Dıslerını fırcalamaktan acizmis baksana, kim napsın bunu.
Zayıf vucutlu demıs konu sahıbı ayrıca, kolpacınodakı yuruyen cinsellik var ya minnacık.. Gozumde o canlandı.
Allah askına googleden yuruyen cınsellıgın fofolarına bak

Ahaha siz çok yaşayın emi

Ben erkek modasını takip ederim. Dolayısıyla erkek modellerin ne giydiğini,hangi vücut yapısına ne yakıştığını çok bakarım. Maskülen estetik hoşuma gider. Bu yüzden ilk kısımlarda eşinizle empati kurmuştum. Ama sonlara doğru bakıyorum da,sizi sevmeyen şekilci bir pislikmiş. Seven adam kısa boylu,balık etli esmer birisini de sever. Sevmeyen adam manken gibi kadını değiştirmeye çalışır.

Evet ya kadını kapatmış kendi pislik peşinde. Bi sınır çizseydi aslında çekinirdi o da. Kadın kendi mi istedi bilmiyorum ama bende çok karşıyım böyle şeylere.

Aldatılmayı... Konu sahibi ne yazık ki şimdi değilse bile bir süre sonra aldatılacak.
Orası kesin zaten.Cidden şaşırıyorum ya kınamak istemiyorum ama bir insan bunları yapan kişiyle neden evli kalır

Zaten bu tavırları yüzünden çok fena soğudum. Çocuk yapmak felan da istemiyorum. Soylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Ama etraftaki herkes 2 yıl oldu çocuk felan yok mu diyor ama ben daha içimdeki sorunları cozemezken etrafa mutluymuşum gibi gözükmek istemiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Dediklerinizi soylecegim. Yorumunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…