- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Bunlar bosanınca sudan cıkmis balık oluyorPislik bu hanzolar ya...başta sevmiştir, ama böyle güzel bir kadın ona OK demiş ya, benim iyi giderim var, ben bir haltım, daha kimler benim için ölür diye düşünüyor kuş kadar beyniyle.
Hani şu evlenme programlarda çıkan sarı dişli, pis saklı 45+ erkeler var ya, 25 inden büyük kadınlar bana talip olmasın diyen, aynı IQ seviyesinde yaratıklar bunlar hep.
aynen! Hepsi bir türün örnekleri bunlar ya. Netice şaşmaz. Adamlığa niyet etmeyen kesinlikle doğal ortamına salınmalı. Evinde kral olmanın kıymetini bilmeyen onun bunun kapısında ...t oluyor hep.Bunlar bosanınca sudan cıkmis balık oluyor
Evliyken karısı cok sevdıgı ıcın adam kendini cıddı anlamda bisey sanıyor ahir omrunde sevgi gormemıs cunku. Cırkın de oluyorlar, kimsenin tercih etmedıgı tıpı goklere cikariyor es.
Vay be ben neymısım trıbıne giriyor. Ve boyle gtu kalkıyor saygısız sevgisiz davraniyor sımarıyor.
Kadın da insan evladı bir yerden sonra tohumuna para vermedim ya dıyıp def ediyor bunu.
Sonra bu bır bakiyor, bır allahın kulu bakmıyor yazmıyor. Bırak sevgiliyi yeniden evlenmeyi, kocaman bir hıc oldugunu anlıyor.
Tulay geri dön demeye basliyor.
Bunları dogal ortamına salan kimse mutlu olduklarını henuz gormemıstır ben gormedım.
Beter olsunlar.
Sen de onu göm olay bitsin erkekler bundan anlıyor malesef, hemen söylediğinin üzerine misilleme gibi deme ama ara ara şudişini bi fırçala böyle insan içine nasıl çıkıyorsun. Ya da bi spor salonuna yazılsan ya hem sağlıklı olursun hem de vücudun azcık güzelleşir böyle cılız cılız gezmezsin de. Ne izin veriyorsun seni fiziksel eleştirmesine böyle bi adama ona fazlaymışsın izlenimi vermek yarar başka bişey değil.Herkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.
Dıslerını fırcalamaktan acizmis baksana, kim napsın bunu.aynen! Hepsi bir türün örnekleri bunlar ya. Netice şaşmaz. Adamlığa niyet etmeyen kesinlikle doğal ortamına salınmalı. Evinde kral olmanın kıymetini bilmeyen onun bunun kapısında ...t oluyor hep.
Ahaha siz çok yaşayın emiDıslerını fırcalamaktan acizmis baksana, kim napsın bunu.
Zayıf vucutlu demıs konu sahıbı ayrıca, kolpacınodakı yuruyen cinsellik var ya minnacık.. Gozumde o canlandı.
Allah askına googleden yuruyen cınsellıgın fofolarına bak
Boyle ezık adamlardan bahsedıldıgınde gozumun onune hep yuruyen cinsellik geliyor benımAhaha siz çok yaşayın emi
Ama o sizi fazlasıyla ihmal etmiş. Siz de onun eksiklerini yüzüne söyleyin. Zayifsa o da kilo alsın o zaman. Spor yapsın kas yapsın. Kendi tipine bakmadan mükemmel kadın hayal etmesinHayır benim orda demek istedgigim onu ihmal etmediğim halde bu şekilde davranması...
Ben erkek modasını takip ederim. Dolayısıyla erkek modellerin ne giydiğini,hangi vücut yapısına ne yakıştığını çok bakarım. Maskülen estetik hoşuma gider. Bu yüzden ilk kısımlarda eşinizle empati kurmuştum. Ama sonlara doğru bakıyorum da,sizi sevmeyen şekilci bir pislikmiş. Seven adam kısa boylu,balık etli esmer birisini de sever. Sevmeyen adam manken gibi kadını değiştirmeye çalışır.Herkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.
Evet ya kadını kapatmış kendi pislik peşinde. Bi sınır çizseydi aslında çekinirdi o da. Kadın kendi mi istedi bilmiyorum ama bende çok karşıyım böyle şeylere.S
Sakın hamile kalayım falan deme. Olan sana ve çocuğuna olur. Bence açıl derim eşin kapanmanı istemiş ben bu duruma karşıyım çok saçma geliyor. Bir de insanlara kendini basit düşürme. Bu kadın için de erkek için de geçerli. Bir süre sonra tepene biniyorlar. Şekil a senin kocanın sana yaptığı gibi. Bırak ne izlerse izlesin.
Aldatılmayı... Konu sahibi ne yazık ki şimdi değilse bile bir süre sonra aldatılacak.Boşanmak için daha neyi bekliyorsunuz anlamıyorum.
Orası kesin zaten.Cidden şaşırıyorum ya kınamak istemiyorum ama bir insan bunları yapan kişiyle neden evli kalırAldatılmayı... Konu sahibi ne yazık ki şimdi değilse bile bir süre sonra aldatılacak.
Zaten bu tavırları yüzünden çok fena soğudum. Çocuk yapmak felan da istemiyorum. Soylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Ama etraftaki herkes 2 yıl oldu çocuk felan yok mu diyor ama ben daha içimdeki sorunları cozemezken etrafa mutluymuşum gibi gözükmek istemiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.Bu güzellikle bu olgun tavırla nereden buluyorsunuz böyle hanzo tipleri.
Bakin kocanız küçük bir Türk erkeği prototipi.
Evlendiği kadını kapatmak,sindirmek,pasifize ister çünkü kimse bakmasın çünkü namus bir tek kendi eşinde bulunan bir olgu ona göre..
Akabinde hemen dekolte giyinen,iddialı,güçlü kadınları takibe alır. Yanlarına dahi yaklaşamayacagi kadınlara dmden yürür. Videolarını izler,evdeki eşle tüm hayatı ve fiziksel ihtiyaçlarını görür(tıpkı bir hayvan gibi)
Dışarıda ağzından salyalar akar elin kadınlara karşı.
Bugun değilse (ki peşine düşseniz o telefondan neler neler çıkar) bile yarin %100 aldatilacaksiniz. O nedenle sakın ama sakın cocuk vs düsünmeyin. Daha şimdiden 67 olan kilonuzu bir şeylere bahane gösteriyorsa hamile kalıp 10-20 kilo alınca annelik catlaklariniz oluşunca yaşayacağınız psikolojik şiddeti düşünemiyorum. Böyle bir capsiza bana vasfi kazandirmayin lütfen
Dediklerinizi soylecegim. Yorumunuz için teşekkür ederimArkadaşım şaka mısın? Sarışın, mavi gözlü, boylu poslu, kıvrımlı bir hatunum diyorsun ve hala şu hanzonun laflarıyla mı ezilip büzülüyorsun?
Sürekli bana estetik önerecek adamı şutlamadan önce iyice bir egosunu ezerdim ben. "Anlaşılan sen benden soğumuşsun, ben de senin gibi sıska, pasaklı öz bakımını bile yapmayan bir adamı hiç arzulamıyorum artık, yol yakınken ayrılalım, ikimizin de yeni bir şansı olsun şu yalan dünyada" diyin.
Herşey bitmiş yaniSadece sevmıyor degıl saygı da duymuyor.
Hem sevmiyor hem saygısı yok.
Büyük ihtimalle aliniyordur lütfen öyle yapmayınBenim eşimin de göbeği var çok baskı yapıyorum spora gitsin diye o da alınıyor mudur acaba. Küsüyo gibi tripleniyo yemek yemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?