Eşim beni sevmiyor sanki:(

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar
Ben 38 yaşındayım eşim 47.
14 yıllık evliyiz 10 yaşında oğlumuz var. Ben işten 2 ay önce ayrıldım. Evime yeni kavuştum. 20 yıl çalıştım. Eşim ilk yıllarda bana çok düşündü.
Herşey oturacak hayat güzel olacak diyordum. Eşim öyle soğuk davranıyor. Sorunca sana öyle geliyor diyor. Tartışıyoruz. Hep ben haksız oluyorum sanki:( benimle hiçbiryere gitmiyor. Eve bile zorla geliyor sanki. Sanki mecburen , cocuk var diye benle beraber hissi veriyor. Kendimi okadar yalnız hissediyorumki. Ben böyle hayal etmemiştim:(

Çok ama çok üzülüyorum artık. Ben napicam ya böyle :(((

Yaz geliyor. İşten ondan bundan bunalmış olabilir. Birlikte bir tatile çıkın bence. Hem kafanız dağılsın hem baş başa kalın

Konuşarak kendinizi iyice ifade edebildiğinizden emin olun.
eşinizle başbaşa çocuğunuz olmadan güzel bir tatile çıkın eminim eskisi gibi heyecanlanıp o ilk zamanlarınızı hatırlayaaksınızdır..

herşey bir süre sonra monotonlaşıyor.. evliliklerde öyle.

Ne zamandan beri bu yalnızlığı hissediyorsunuz. İşte çalışırken kadınlar daha bakımlı oluyor. İşten ayrıldıktan sonra kadınlar kendilerine daha az önem veriyorlar. Sizce bu bir etken olabilir mi?

işten ayrılmanıza mı bozuldu ki?
refahı azaldı malum beyfendinin ondan mıki acep?
ya da siz evde oturduğunuz için kendinizi kurmaya başlamış olabilir misiniz?
Birlikte karar verdik. Para problemi yok ama çalışan kadın dah iyi profildi tabi

Son düzenleme:
Belki de gerçekten size öyle geliyordur.
Siz de yoğun bir çalışma hayatından eve geçmişsiniz,siz de şu anda zor bir dönemdesiniz bana göre.
Alışma sürecinden sonra daha kolaylaşır bence.

Ne zamandan beri bu yalnızlığı hissediyorsunuz. İşte çalışırken kadınlar daha bakımlı oluyor. İşten ayrıldıktan sonra kadınlar kendilerine daha az önem veriyorlar. Sizce bu bir etken olabilir mi?
Benim bakımda fark yok pek. O sıkıldı işte. Birakmasaydim işi keşke diyorum bazen.

Arkadaşlar
Ben 38 yaşındayım eşim 47.
14 yıllık evliyiz 10 yaşında oğlumuz var. Ben işten 2 ay önce ayrıldım. Evime yeni kavuştum. 20 yıl çalıştım. Eşim ilk yıllarda bana çok düşündü.
Herşey oturacak hayat güzel olacak diyordum. Eşim öyle soğuk davranıyor. Sorunca sana öyle geliyor diyor. Tartışıyoruz. Hep ben haksız oluyorum sanki:KK43: benimle hiçbiryere gitmiyor. Eve bile zorla geliyor sanki. Sanki mecburen , cocuk var diye benle beraber hissi veriyor. Kendimi okadar yalnız hissediyorumki. Ben böyle hayal etmemiştim:KK43:

Çok ama çok üzülüyorum artık. Ben napicam ya böyle :KK43:((
tatil. rahat hayat. güzel ilişki. güzel yemekler :D

Net olarak işten ayrıldığınızda bu hisleri yaşadıysanız demek ki çalışmanızı istiyordu. Çalışan kadın isteyen erkek çok var

Belki de gerçekten size öyle geliyordur.
Siz de yoğun bir çalışma hayatından eve geçmişsiniz,siz de şu anda zor bir dönemdesiniz bana göre.
Alışma sürecinden sonra daha kolaylaşır bence.
Yaptığım şakalara bile gülmüyor .İnanın çok kötü bir duygu.

Net olarak işten ayrıldığınızda bu hisleri yaşadıysanız demek ki çalışmanızı istiyordu. Çalışan kadın isteyen erkek çok var
Ama napıyım ki. Biyerde bitecekti iş hayatım bitti işte.

ne zamandır böyle, işten ayrıldığınızdan beri mi, yoksa bu soğukluk daha önce mi başlamıştı?

Back
X