- 23 Ağustos 2012
- 51.831
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.367
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorlayinca geliyor ama çok durmuyor.bir program yapsanız mesela arkadaşlarla falan ya da ne bileyim başbaşa ona da itiraz edior mu,ya da gelse bile zevk mi almıyor*
biraz daha ayrıntı verirseniz...bir örnek mesela??çünkü ilgi sevgi göstermemesi başka eleştirip beğenmmesi başka..Benim hatalarimi daha bir görüyor ve yüzüme vuruyor. Buda ilişkimizi yipratti. Nasıl tamir edilir bilmemki.
Başkası olsa anlarım hayatım. Başkası yok da benden sıkıldı heraldeAblacım adamı, evliliğinizi en iyi siz bilirsiniz ama ortayaş bunalımına girip başkasına meyletmiş olmasın? Yaşı tam o yaşlar çünkü.
Estağfurullah niye sıkılsın?Başkası olsa anlarım hayatım. Başkası yok da benden sıkıldı heralde
bu durumda belki, evliliği aşkı biraz canlandırmak lazım.malum uzun yıllardır evlisiniz..önce kendinize odaklanın bence,adama sarmayın hiç.işe gitmiyor olmanın tadını çıkarın..hobiler bulun,birşeylerle meşgul olun,arkadaşlarla çıkın,kendinize bakım yaptırın vs...Zorlayinca geliyor ama çok durmuyor.
Lale arkadaşımın dediği gibi bende araya soğukluk koysam diyorum. Biraz rahatlar hem.
Çok haklısın. Bana ilgi göster denmez. Çok itici. Ben onu istedikce o kaçtı. Şunu niye böyle dedin şunu duzelt vs. diyor. Kavgalarimiz bile sıkıcı.biraz daha ayrıntı verirseniz...bir örnek mesela??çünkü ilgi sevgi göstermemesi başka eleştirip beğenmmesi başka..
ayrıca bana ilgi göster diye açıkça konuşulmasını abes buluyorum..sadece ilgi göstermesini sağlayacak yer yapmayı uygun buluyorum şahsen.
Hiç belirti yok. SanmıyorumBaşka kadın olabilir mi?
O fasillari denedim. Yine aynı yere döndük uzun sürmediufak bir tatil başbaşa
saç ta filan renk değişikliği
sıcak ateşli geceler daha önce denenmemiş bir iki ufak nuaz
sonra o sein peşinden koşsun![]()
umursamayın o zaman.üstüne düştükçe kaçıyor işte.tam tersi davranın..düzelt dedikçe tamam cnım oldu diyip gülümseyin.konuyu değiştirin..Çok haklısın. Bana ilgi göster denmez. Çok itici. Ben onu istedikce o kaçtı. Şunu niye böyle dedin şunu duzelt vs. diyor. Kavgalarimiz bile sıkıcı.
Süper valla uzat bacaklarını keyfine bak baksın sana az da sen rahat etSigortam doldu hayatim. Birazda o yüzden çıktım. Yaşı bekliyorum.
ama karşılıklı işte bazı şeylerO fasillari denedim. Yine aynı yere döndük uzun sürmedi
Işten ayrildiginiz icin bosluga dusmussunuz sanki, kendinize sizi hem kafa olarak hem bedenen yoracak mesguliyetler bulun, bana kalirsa esiniz artik evliliginizde ispat edilmesi gereken seyler kalmadigini, her seyin yolunda oldugunu dusundugu icin rutine bindirmis hayatini, 14 yil sonra tam da isten ayrildiktan 2 ay sonra boyle hayal etmemistim demeniz tuhaf geldi inanin, bu kadar yil hayal etmediginiz sekilde iyi devam etmissiniz ya da bunu yeni yeni sorun etmeye baslamissiniz, dedigim gibi bos kalmamaya ozen gosterin!Arkadaşlar
Ben 38 yaşındayım eşim 47.
14 yıllık evliyiz 10 yaşında oğlumuz var. Ben işten 2 ay önce ayrıldım. Evime yeni kavuştum. 20 yıl çalıştım. Eşim ilk yıllarda bana çok düşündü.
Herşey oturacak hayat güzel olacak diyordum. Eşim öyle soğuk davranıyor. Sorunca sana öyle geliyor diyor. Tartışıyoruz. Hep ben haksız oluyorum sankibenimle hiçbiryere gitmiyor. Eve bile zorla geliyor sanki. Sanki mecburen , cocuk var diye benle beraber hissi veriyor. Kendimi okadar yalnız hissediyorumki. Ben böyle hayal etmemiştim
Çok ama çok üzülüyorum artık. Ben napicam ya böyle((
Dinlesin dinlesin,doğru dedin.Sorun erkek uzaklaştıkça kadın üzerine düşüyor. Neden herşeyi evliliğini kurtarmak için kadın yapmak zorunda? Ateşli geceler, güzel yemekler, renkli iç çamaşırlar... Herşey bir yere kadar... İlgisiz mi, daha ilgisiz ol, iğneliyor mu daha çok iğnele... Madem savaşmak istiyor o halde savaş, biz düzeltmeye çalıştıkça bunlara bir hal oluyor iyice...İyisi mi hiç üzerine gitmeyip aman be seninle mi uğraşacağım, beğenmiyorsan kapı orada diye göstermek! Yok yok, zaten kafam bozuk bu konu da tam denk geldi ateş psükürüyorum resmen... Sen beni dinleme konu sahibi...
Dinlesin dinlesin,doğru dedin.
Kafan niye bozuk hayırdır?