EŞİM BENİ TAKMIYOR,BENLE İLGİLENMİYOR...............

bm17112011

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
119
93
23
40
5 yıllık bir evliliğim var. Severek evlendik. 7 sene sözlü kaldık. Üniversite bittikten sonra evlendik. Hep istenmeyen gelindim aldırış etmedim. 4 yaşında bir oğlum var ve hamileyim. Kaynanam çok kıskanç biri beni hiç sevmedi düğünümün ertesi günü ailemin yanında yerin dibine batırdı beni etmediği hakaret kalmadı gerdeğimi onların evinde gerçekleştirmedik diye. evliliğimin ikinci yılında hastalandı bize geldi ameliyattan sonra 1 ay ona ben baktım günde 4 öğün yedirip ilaçlarını bile içirirdim. memnun kaldığını söylüyordu aramızın düzeldiğini düşünüyordum 4 yıl aradan sonra ilk defa onların evine 3 günlüğüne gittim inaırmısınız kendini hasta yaptı yatırdı onumüze bir bardak çay bile koymadı anlamadığım dilde konuşarak hep dışladılar kendimi gereksiz ve fuzili hissettim evlerinde .bizim gitmemize 1-2 saat kala tabiki iyileşmişti .geçen hafta bizdeydi dedikodu fesat yaparak eşimle aramı açıyor söylemediğim lafları söylüyormuşum gibi anlatıyor eşime . ne zaman eşimi görse elektirik süpürgesine sarılıyor . çocuğumla banyo yapmam bile dert oluyo kadına .bu dünyada Allah size yediriyor dedi .kısacası onlar böyle davranırken eşim beni desteklemiyor .hep haksız taraf ben oluyorum biz kaynanamla ayrı şehirlerde oturuyoruz. ama inanın aramızı açması bir telefona bakar.
birde güven sorunun var. iki kardeşim eşimi iş yerinde başka bir bayanla samimi halde görmüş .kadım eşimin yanağından makas almış.bana bunu alatmalarını onaylamıyorum ama o günden beri dünyam başıma yıkıldı o görüntü hep gözümün önünde eşim kardeşlerimi yalanlıyor kardeşlerim eşimi . ben daha çok kardeşlerime inandım tabiki tamda taşınma arefesinde gerçekleştiği için olay araştıramadım ve biz şehir değiştirdik. boşanmaya yanaşmıyor . ben hep kendime zarar veriyorum her gün ağlıyorum rüyamda bile aldatıldığımı görüyorum evde ruh gibiyim teselliyi çocuğumda buluyorum . bu arada diplomalı ev kadınıyım .çocuğumu kreşlerde büyütmek istemedim bu hayatta bir tek onu doğurduğuma pişman değilim. tek tesellim hayatımın tamamı oldu .
benim sizden istediğim şey bende kocamı önemsememek istiyorum ve o a ders vermek istiyorum .bu problemleri acaba nasıl atlatırım atlatamasam bile nasıl etkisini azaltırım. önerileriniz için şimdiden tşk ler.

Kayınvalidenin yaptıklarını sürekli eşine söyleme sonuçta annesi konduramaz sen bir şekilde göstermeye çalış ama bunu yaparken alttan alttan yapHoppa hatta iyi davran kayınvalidene eşine de gidelim gel hediye alalım falan sonra eşin bir süre sonra sorunun sen de değil annesinde olduğunu anlar sürekli eşinin yanında ilgiliymiş gibi davran.
Cadı kaynananıda Allah islah etsin ne diyelim :KK55:
Aldatma konusunda ise ben çok hassasım benim için bir kere affetmek ikinciye kapı aralamaktır o konuda ben affedemezdim. Ayrıca onlara muhtaç olduğunu da hissettirme bir şekilde güçlü olduğunu istediğin zaman her şeyi yapabileceğini hissettir ama bunları söyleyerek değil hissettirerek yap. Biraz korksun seni kaybetmekten kendine çok güvenmesin o kadar

öncelikle beyninizi boşaltmanız gerekiyor.
Eğer sürekli evdeyseniz psikolojınız dahada bozulur.
Ya kendinize uğraşacak birşeyler bulun,yada çalışma hayatına başlayın.

Benim için kadının ayaklarının üzerinde durması şart.
oğlunuzun geleceğini düşünüyorsanız çalışın.
yarın aldatılma şüpheniz gerçek olursa,oğlunuzla baba evine gitmeniz sizin açınızdan ağır gelebilir.

Size en büyük tavsiyem çalışın,çalışın,çalışın.

Bosanmaya yanasmiyor demek nedemek ya? Eger siz kararliysaniz, bosanmak istiyorsaniz, ayrilirsiniz, bosanma davasini acarsiniz, ya kabullenir yada sizi kazanmak icin biseyler yapar... Haaa ben bosanin demiyorum ama karari ona birakmaniza gicik oldum, bosanmaya yanasmiyor iyi o zaman kirayim dizimi oturayim, bumu yani? Biraz güclü ve kararli olun, alin esinizi karsiniza ciddi konusun, eger biseyler degistirmezse istedigin kadar yanasma bu evliligi bitiririm deyin mesela... Annesi hakkinda fazla konusmayin, hatta kendinizi savunmaya gecmeyin eger basit bi konuysa, ben ne desem sen bana inanmiycaksin hic bosa yorulmayim deyip gecin mesela... Evin icinde onu umursamayin, oglunuzla programlar yapin... Ama su baska kadin mevzusunuda bi aciga cikartin, tabiii gercekten bosanmaya cesaretliseniz...:ssz:

Diplomali ev kadini nedir, ne guzel mesleginiz var, once bir is bulun. Bir kendinizi tplayin, calismaya baslayinca kafaniz da toplanir, ondan sonra ne yapacaginizi dusunursunuz derim.

3 aylık gebeyim düşük tehlikem var bu aralar çalışmam mümkün değil zaten oğlum hiperaktif ve kreşte 2 saatten fazla durmuyor.açıktan ikinci üniversiteye başladım. kendimi bu şekilde oyalıyorum şimdilik. sorunlarıma çare bulamamam akıl sağlığımı bozdu. düşünmekten yoruldum.
öncelikle beyninizi boşaltmanız gerekiyor.
Eğer sürekli evdeyseniz psikolojınız dahada bozulur.
Ya kendinize uğraşacak birşeyler bulun,yada çalışma hayatına başlayın.

Benim için kadının ayaklarının üzerinde durması şart.
oğlunuzun geleceğini düşünüyorsanız çalışın.
yarın aldatılma şüpheniz gerçek olursa,oğlunuzla baba evine gitmeniz sizin açınızdan ağır gelebilir.

Size en büyük tavsiyem çalışın,çalışın,çalışın.

3 aylık gebeyim düşük tehlikem var bu aralar çalışmam mümkün değil zaten oğlum hiperaktif ve kreşte 2 saatten fazla durmuyor.açıktan ikinci üniversiteye başladım. kendimi bu şekilde oyalıyorum şimdilik. sorunlarıma çare bulamamam akıl sağlığımı bozdu. düşünmekten yoruldum.

Acikogretimi gecin bence, yuksek lisansa ne dersiniz ? Masteriniz yoksa baslayin, kafaniz cidden dagilir. Mumkunse tezli olsun, tez yazmak insanin beynine veriyor gercekten dert tasa kalmiyor :)

Bende bugün kv konusu yok diyordum çok şomum:KK53:
Düzgün davrandığın halde sorun çıkıyormuş madem sende kv yi hoş tutma

Bosanmaya yanasmiyor demek nedemek ya? Eger siz kararliysaniz, bosanmak istiyorsaniz, ayrilirsiniz, bosanma davasini acarsiniz, ya kabullenir yada sizi kazanmak icin biseyler yapar... Haaa ben bosanin demiyorum ama karari ona birakmaniza gicik oldum, bosanmaya yanasmiyor iyi o zaman kirayim dizimi oturayim, bumu yani? Biraz güclü ve kararli olun, alin esinizi karsiniza ciddi konusun, eger biseyler degistirmezse istedigin kadar yanasma bu evliligi bitiririm deyin mesela... Annesi hakkinda fazla konusmayin, hatta kendinizi savunmaya gecmeyin eger basit bi konuysa, ben ne desem sen bana inanmiycaksin hic bosa yorulmayim deyip gecin mesela... Evin icinde onu umursamayin, oglunuzla programlar yapin... Ama su baska kadin mevzusunuda bi aciga cikartin, tabiii gercekten bosanmaya cesaretliseniz...:KK14:
başkasının başına böyle bir şey gelmiş olsa ben de ayı yorumları yazardım hatta madem boşanmak istiyorsun neden çocuk yaptın diye eklerdim. işler uzaktan bakıldığı gibi değil canım . ondan boşanmak istiyorum tabiki hiçbir kadın aldatılma şüphesiyle yaşamaz beni çocuğumla tehtit ediyor aileme zarar vereceğini söylüyor. istiyerek ve aşık olarak evlendim üstelik 7 sene sözlü kaldım ama bana hiç kötü yüzünü göstermedi. kimse başına neler geleceğini bilmiyor.

Diplomali ev kadini nedir, ne guzel mesleginiz var, once bir is bulun. Bir kendinizi tplayin, calismaya baslayinca kafaniz da toplanir, ondan sonra ne yapacaginizi dusunursunuz derim.
eşimin mecburi hizmet nedeni ile doğuya geldik .antalyada yaşarken topraksız kültür alanında iki sene çalışmıştım,kasiyerlik yapmıştım otelde komilik bile yaptım işten kaçan biri değilim çocuğun okula başlamasını bekliyorum.ama haklısınız çocuktan önce iş hayatımımı garantilemeliydim.

eşimin mecburi hizmet nedeni ile doğuya geldik .antalyada yaşarken topraksız kültür alanında iki sene çalışmıştım,kasiyerlik yapmıştım otelde komilik bile yaptım işten kaçan biri değilim çocuğun okula başlamasını bekliyorum.ama haklısınız çocuktan önce iş hayatımımı garantilemeliydim.

Kendinize cok yuklenmeyin, cocuguyla ilgilenmek icin pekcok adin ise ara veriyor. Yani kafanizin dagilmasi acisindan da calismak size iyi gelir diye dusundum.

başkasının başına böyle bir şey gelmiş olsa ben de ayı yorumları yazardım hatta madem boşanmak istiyorsun neden çocuk yaptın diye eklerdim. işler uzaktan bakıldığı gibi değil canım . ondan boşanmak istiyorum tabiki hiçbir kadın aldatılma şüphesiyle yaşamaz beni çocuğumla tehtit ediyor aileme zarar vereceğini söylüyor. istiyerek ve aşık olarak evlendim üstelik 7 sene sözlü kaldım ama bana hiç kötü yüzünü göstermedi. kimse başına neler geleceğini bilmiyor.
nolacak peki bunun sonu :( nasıl bir belaya bulaşmışsınız...

Back
X