- 10 Aralık 2014
- 119
- 93
- 23
- 40
- Konu Sahibi bm17112011
5 yıllık bir evliliğim var. Severek evlendik. 7 sene sözlü kaldık. Üniversite bittikten sonra evlendik. Hep istenmeyen gelindim aldırış etmedim. 4 yaşında bir oğlum var ve hamileyim. Kaynanam çok kıskanç biri beni hiç sevmedi düğünümün ertesi günü ailemin yanında yerin dibine batırdı beni etmediği hakaret kalmadı gerdeğimi onların evinde gerçekleştirmedik diye. evliliğimin ikinci yılında hastalandı bize geldi ameliyattan sonra 1 ay ona ben baktım günde 4 öğün yedirip ilaçlarını bile içirirdim. memnun kaldığını söylüyordu aramızın düzeldiğini düşünüyordum 4 yıl aradan sonra ilk defa onların evine 3 günlüğüne gittim inaırmısınız kendini hasta yaptı yatırdı onumüze bir bardak çay bile koymadı anlamadığım dilde konuşarak hep dışladılar kendimi gereksiz ve fuzili hissettim evlerinde .bizim gitmemize 1-2 saat kala tabiki iyileşmişti .geçen hafta bizdeydi dedikodu fesat yaparak eşimle aramı açıyor söylemediğim lafları söylüyormuşum gibi anlatıyor eşime . ne zaman eşimi görse elektirik süpürgesine sarılıyor . çocuğumla banyo yapmam bile dert oluyo kadına .bu dünyada Allah size yediriyor dedi .kısacası onlar böyle davranırken eşim beni desteklemiyor .hep haksız taraf ben oluyorum biz kaynanamla ayrı şehirlerde oturuyoruz. ama inanın aramızı açması bir telefona bakar.
birde güven sorunun var. iki kardeşim eşimi iş yerinde başka bir bayanla samimi halde görmüş .kadım eşimin yanağından makas almış.bana bunu alatmalarını onaylamıyorum ama o günden beri dünyam başıma yıkıldı o görüntü hep gözümün önünde eşim kardeşlerimi yalanlıyor kardeşlerim eşimi . ben daha çok kardeşlerime inandım tabiki tamda taşınma arefesinde gerçekleştiği için olay araştıramadım ve biz şehir değiştirdik. boşanmaya yanaşmıyor . ben hep kendime zarar veriyorum her gün ağlıyorum rüyamda bile aldatıldığımı görüyorum evde ruh gibiyim teselliyi çocuğumda buluyorum . bu arada diplomalı ev kadınıyım .çocuğumu kreşlerde büyütmek istemedim bu hayatta bir tek onu doğurduğuma pişman değilim. tek tesellim hayatımın tamamı oldu .
benim sizden istediğim şey bende kocamı önemsememek istiyorum ve o a ders vermek istiyorum .bu problemleri acaba nasıl atlatırım atlatamasam bile nasıl etkisini azaltırım. önerileriniz için şimdiden tşk ler.
birde güven sorunun var. iki kardeşim eşimi iş yerinde başka bir bayanla samimi halde görmüş .kadım eşimin yanağından makas almış.bana bunu alatmalarını onaylamıyorum ama o günden beri dünyam başıma yıkıldı o görüntü hep gözümün önünde eşim kardeşlerimi yalanlıyor kardeşlerim eşimi . ben daha çok kardeşlerime inandım tabiki tamda taşınma arefesinde gerçekleştiği için olay araştıramadım ve biz şehir değiştirdik. boşanmaya yanaşmıyor . ben hep kendime zarar veriyorum her gün ağlıyorum rüyamda bile aldatıldığımı görüyorum evde ruh gibiyim teselliyi çocuğumda buluyorum . bu arada diplomalı ev kadınıyım .çocuğumu kreşlerde büyütmek istemedim bu hayatta bir tek onu doğurduğuma pişman değilim. tek tesellim hayatımın tamamı oldu .
benim sizden istediğim şey bende kocamı önemsememek istiyorum ve o a ders vermek istiyorum .bu problemleri acaba nasıl atlatırım atlatamasam bile nasıl etkisini azaltırım. önerileriniz için şimdiden tşk ler.