eşim beni terk etti :(

Hönkkkkk....

Onu bırak,bunu al,onu al bunu bırak.Bu ne yaaa.Karpuz seçer gibi pazardan.

Canım sakin ol öncelikle.Eşini en iyi sen tanırsın.Daha yeni evliymişsiniz ve bu zaman zarfında böyle şeyler olması cidden üzücü.Ama ben evden gidersen her şeyin daha da kötü olacağını düşünüyorum.:18:Rabbim yardımcın olsun.

canım aile büyüklerine söyleme zamanı gelmiş bence,
hep beraber konuşun orta nokta bulunacaktır eminim,ama önce annenle konuş, ablan ne yapmaya çalışıyo bakalım

annemle dün gece konuştum niye kıskançlık yapıyosun filan diyo zaten bundan önce ki tartışmamızda annem bizim iyiliğimizi düşündü diye beni kızını düşündü onu savunmadı diye annemle konuşmuyolardı zaten daha doğrusu o konuşmuyodu

Allah yardımcınız olsun inşallah döner sinir anında her şey olabiliyor muhakkak dönecektir yine de siz bilirsiniz ama erkeğe sevgiyle sabırla yaklaşmak gerekiyor.iyi olursunuz inşallah

Allah yardımcınız olsun inşallah döner sinir anında her şey olabiliyor muhakkak dönecektir yine de siz bilirsiniz ama erkeğe sevgiyle sabırla yaklaşmak gerekiyor.iyi olursunuz inşallah

amin inşallah ama daha öncden hiç böyle olmadı hiç böyle söylememişti artık geri dönüşü yok dostça ayrılalım ilrde açık kapı bırak dedi ne demek istedi bilmiyorum yeni hat alınca mesaj atıyım mı dedim at dedi biliyim seni hala iyi olmanı istiyorum dedi

çok zor bi durum biliyorum,ve emin ol 10 evli çiftten 7 si bu durumları mutlaka yaşıyor.
Erkeğe sabırlı davranman lazım malesef bizimde insan olduğmuzu,sabrımızın son nktası olduğnu bilmiyolar
dönecektir eve merak etme sen ama konuşursanız yapıcı ol tatlım

git diyo ama yapıcak başka bi çarem var mı ki :26:

eve gelicek misin dedim hayır dedi sonra anahtarı şuraya bırak belki gelirim ve dedi ne yapıyım sizc

Siz ablanızla eşinizin konuşmasını kıskandınız sanırım
Bir arkadaşımda buna benzer şeyler yaşamıştı
Ablasının geniş tavırları yüzünden
İnsanlar biraz dikkat etse tavırlarına
Arkadaşlarımız geldiğinde eşleriyle konuşurken çok dikkat ederim ,arkadaşım rahatsız olmasın diye

Ben erkek milletine hiççç güvenmem akıllarından herşey geçebilir

Eşinize her tartışmada giderim derseniz birgün bıkar ''git'' der ve gitmek durumunda kalırsınız
Bu yüzden kontrollü konuşmak en iyisi
Eşiniz istemiyorum seni dedikten sonra siz her ne kadar durumu düzeltsenizde elinde bir koz olmuş olucak
Ben ne yaparsam yapayım gidemiyor zaten diye düşünücek

Bende 6 yıllık evliliğimle bir kez eşimi evden kovmuştum
Eşimde amcamın dükkanına gidip akşama kadar orda durmuş
Akşamda eve geleyim mi diye aradı
Aklın başına geldiyse gel yoksa gelme dedimDD
Allah yardımcınız olsun erkekler ömür törpüsü....

ablam dediğin senin ablan değilmi..
neden seninle konuşmayı kesiyor eşinle devam ediyor anlamadım..
karışık durumlar var sanırım burda...
birde şu her kavgada giderim boşanıcam lafını kullanmayın sonucu böyle oluyor sonra

bnim bide psikolojim bozuk bi psikiyatriye gittik manik depresif atak dediialçlar yan etki yapınca başka doktora gittik onun verdiği ilaçlarıda kullanamadım kişilik testi yapmıştı sonuçlarıda almadım ama anlamıyo psikolojimin bozuk olduğunu yapıcı olmaya çalışıyorum ama olmuyo 1hafta iyiysek 8.gün tartışma çıkıyo

ya ben tartışmaya başlayınca sinir krizi geçiriyorum ne yaptığımı ne dediğimi bilmiyorum o da bundan dolayı istemiyo artık

evet benim ablam onun kardeşi filan yok tek çocuk

Ablanızla konuşsanız durumu düzeltmesi için
sonuçta ablanızzz belki yanlış anlaşılma vardır

Son düzenleme:
ablanız madem eşinizle sık sık görüşüyor bir abla olarak aranıza düzeltsin öyleyse,psikolojik yardım alıyormuşsunuz,bunu aileniz bilmiyormu,ablanızın eşinizin size destek olması lazımken,çekip gitmek

Haksız da olsan bu şekilde davranması çok ayıp. Yok telefonu bırak, hattı bırak, anahtarı şuraya koy, çık git... Oturup doğru düzgün konuşmayı bilmiyo mu eşin? Evliliğinizi bitirmeyi düşünüyo olsa bile bunu bu şekilde yapmaya çalışması çocukça gerçekten. 9 aydır aynı evi paylaştığı insana, ne kadar haklı olursa olsun, çık git evden demesini kabul edemiyorum.

Ablan niye kocanla sürekli samimi onu anlamadım ben ? Bu ne saçma birşey böyle...Ya da kadınsın hissedersin aralarında bir durum mu var ya da sen mi çok abartıyorsun ?

Ayrıca sen neden evi terkedip gidiyorsun ki ? Eşin git demişse eşyalarını toplayıp niye gidiyorsun ? Bırak zaten o gitmiş :) Ben olsam gitmezdim..Otururdum yayıla yayıla..Herzaman evi terkedecek kişi kadın mıdır ? Uygunsuz birşey bu ..

Son düzenleme:

biliyolar bilmezler mi ama destek olmuyolar işte eşim daha önceden hiçmutlu olamamış hiçbi şekilde ters konuşulmasını istemiyo bende küçükken o kadar şey yaşadım annemle babam ben 6 yaşındayken boşandı babam annemi sürekli döverdi evde şiddet vardı hiç bi zaman baba sevgisi görmedim babamı bile 2 senede bi5 senede bi görüyorum gördüğüm zamanlar bile çocukluğumda bile hiçsarılmadı

eniştemle dükkana ortak oldular 2 aydır dükkana götürmüyo beni kendi eşimin dükkanına gidemiyorum onlar benimle konuşmuyo diye ama ablamla o konuşuyolar sürekli ama ablam benimle konuşmuyo bende buna kızıorum işte

olanlara şaşırdım gerçekten..
ablanla bu kadar samimiyet ilginç doğrusu.
gerçekten insanlar biraz olsun resmiyetini korusalar insanların aklına azıcık bi şüphe sokmasalar olmaz zaten..
keşke kırıp dökmek yerine karşınıza alıp konuşsaydınız..
sorunu çözme çabasında olsaydınız.
madem psikolojik sorunlarınız var. aslında onunda bunu göz önünde bulundurarak tavırlarına dikkat etmeli..
erkekler sinirli olduklarında her şeyi söylerler.
kötü laflar sözler...
evden git
istemiyorum ws..
ama gerçekten sinir geçince sağlıklı düşünmeye başlayınca yaptıklarının aslında çok abartı olduklarının farkına varıyolardır.
benden size tavsiye ablanızın bu şekilde yani eşinizle olan konuşmalarından rahatsız oluyorsanız güzelce ablanızla konuşun..
anlatın olanları.
umarım size hak verir.
ve eşiniz bu tarz kavgalarla evi terketme kolayına kaçmaz..
Allah yardımcınız olsun.
umarım döner ve bu sefer kavga etmeden konuşup konuyu halledersiniz.

evet benim ablam onun kardeşi filan yok tek çocuk

gerçekten zor günler geçirmişsiniz
bence psikoloğa gidin ve sinirlerinize hakim olun daha mutlu olmak istiyorsanız..
bu arada ablanız evlimi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…