- Konu Sahibi 88kelebek88
-
canım aile büyüklerine söyleme zamanı gelmiş bence,
hep beraber konuşun orta nokta bulunacaktır eminim,ama önce annenle konuş, ablan ne yapmaya çalışıyo bakalım
Allah yardımcınız olsun inşallah döner sinir anında her şey olabiliyor muhakkak dönecektir yine de siz bilirsiniz ama erkeğe sevgiyle sabırla yaklaşmak gerekiyor.iyi olursunuz inşallah
Hönkkkkk....
Onu bırak,bunu al,onu al bunu bırak.Bu ne yaaa.Karpuz seçer gibi pazardan.
Canım sakin ol öncelikle.Eşini en iyi sen tanırsın.Daha yeni evliymişsiniz ve bu zaman zarfında böyle şeyler olması cidden üzücü.Ama ben evden gidersen her şeyin daha da kötü olacağını düşünüyorum.:18:Rabbim yardımcın olsun.
çok zor bi durum biliyorum,ve emin ol 10 evli çiftten 7 si bu durumları mutlaka yaşıyor.
Erkeğe sabırlı davranman lazım malesef bizimde insan olduğmuzu,sabrımızın son nktası olduğnu bilmiyolar
dönecektir eve merak etme sen ama konuşursanız yapıcı ol tatlım
ya ben onun için herşeyi yaptım 12 senelik arkadaşımla konuşmayı kestim zamanı geldi annenle konuşmucaksın dedi konuşmadım sonra beni yalnız sıkıldığımı görünce konuş dedi tekrar konuşmaya başladım bundan 2 ay önce kavga ettiğimizde ablamlar filan onu savundu ablam benimle konuşmuyo o zamandan beri dünde hastaydı ablam bi kaç kere aradı onu mesajda attı sürkli konuşuyolar kardeşini bile o kadar aramadı hiç bende sinir oldum ya dedim onunla görüşmeyi kesiceksin ya da bi daha bnimle konuşma dedim baktım konuşmuyo sonra ben yatıyorum iyi geceler dedim tamam dedi salonda koltukta yattı sen burda mı yatıcaksın dedim bilmiyorum ddi sonra yukarı çıktım çakmak almayı unutmuşum dedim ki ona ya dedim onla görüşmeyi kesiceksin ya da eşyalarımı toplar giderim dedim tamam anneni ara git dedi sonra ben çıldırdım nasıl karına onu tercih edersin diye senin neyin oluyo ki filan dedim bi arada bişy olmuştu arkadaşımla bisorun yaşamıştık demiştim kiarkadaşıma benimle konuşmayan eşime selam bile veremez diye ablamda doğru söylüyosun demişti ama kendisi durmadan arayıp duruyo sırf onların yüzünden 2 aydır dükkana götürmüyodu bide beni onlar konuşmuyo diye
çok zor bi durum biliyorum,ve emin ol 10 evli çiftten 7 si bu durumları mutlaka yaşıyor.
Erkeğe sabırlı davranman lazım malesef bizimde insan olduğmuzu,sabrımızın son nktası olduğnu bilmiyolar
dönecektir eve merak etme sen ama konuşursanız yapıcı ol tatlım
Siz ablanızla eşinizin konuşmasını kıskandınız sanırım
Bir arkadaşımda buna benzer şeyler yaşamıştı
Ablasının geniş tavırları yüzünden
İnsanlar biraz dikkat etse tavırlarına
Arkadaşlarımız geldiğinde eşleriyle konuşurken çok dikkat ederim ,arkadaşım rahatsız olmasın diye
Ben erkek milletine hiççç güvenmem akıllarından herşey geçebilir
Eşinize her tartışmada giderim derseniz birgün bıkar ''git'' der ve gitmek durumunda kalırsınız
Bu yüzden kontrollü konuşmak en iyisi
Eşiniz istemiyorum seni dedikten sonra siz her ne kadar durumu düzeltsenizde elinde bir koz olmuş olucak
Ben ne yaparsam yapayım gidemiyor zaten diye düşünücek
Bende 6 yıllık evliliğimle bir kez eşimi evden kovmuştum
Eşimde amcamın dükkanına gidip akşama kadar orda durmuş
Akşamda eve geleyim mi diye aradı
Aklın başına geldiyse gel yoksa gelme dedimDD
Allah yardımcınız olsun erkekler ömür törpüsü....
ablam dediğin senin ablan değilmi..
neden seninle konuşmayı kesiyor eşinle devam ediyor anlamadım..
karışık durumlar var sanırım burda...
birde şu her kavgada giderim boşanıcam lafını kullanmayın sonucu böyle oluyor sonra
ablanız madem eşinizle sık sık görüşüyor bir abla olarak aranıza düzeltsin öyleyse,psikolojik yardım alıyormuşsunuz,bunu aileniz bilmiyormu,ablanızın eşinizin size destek olması lazımken,çekip gitmek
Ablan niye kocanla sürekli samimi onu anlamadım ben ? Bu ne saçma birşey böyle...Ya da kadınsın hissedersin aralarında bir durum mu var ya da sen mi çok abartıyorsun ?
Ayrıca sen neden evi terkedip gidiyorsun ki ? Eşin git demişse eşyalarını toplayıp niye gidiyorsun ? Bırak zaten o gitmiş :) Ben olsam gitmezdim..Otururdum yayıla yayıla..Herzaman evi terkedecek kişi kadın mıdır ? Uygunsuz birşey bu ..
evet benim ablam onun kardeşi filan yok tek çocuk
biliyolar bilmezler mi ama destek olmuyolar işte eşim daha önceden hiçmutlu olamamış hiçbi şekilde ters konuşulmasını istemiyo bende küçükken o kadar şey yaşadım annemle babam ben 6 yaşındayken boşandı babam annemi sürekli döverdi evde şiddet vardı hiç bi zaman baba sevgisi görmedim babamı bile 2 senede bi5 senede bi görüyorum gördüğüm zamanlar bile çocukluğumda bile hiçsarılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?