eşim beni terk etti :(

yorumların hepsini okumadım ama eşinize baldız baldan tatlı gelmiş gibi bi durum var ortada.. eşinizin sizi bi kalemde silmesi çok saçma hiç olgun davranamamış.. bazı arkadaşların dediği gibi bence de önce annenizi arayın ablayla bi konuşmalı.. aileler girmeli artık devreye.. boşanmak çok kolay oldu, insanlar evliliğin yükünü kaldıramaz oldular nedense.. üzmeyin kendinizi sakin olmaya çalışın bakın rahatsızlığınızda varmış.. Allah yardımcınız olsun..

yan etki yapıp bıraktığım ilaçları ben tek seferde içtim hepsini ama vücud alıştı artık ilaçlar bişey yapmıyo

Vücut alıştı artık diye bir şey yok, kendi kendine teşhis koyma. Senin mutlaka tedavi görmeye devam etmen lazım. Bu durum sadece evliliğini değil bütün hayatını etkiler.Kaldı ki sadece eşinle değil ailenle de problemlerin varmış. Kimse destek olmasa bile kendin için iyileşmeye çalış.

sen ilk evliliğini kaç yaşında yaptın canım...:26:
yaşın küçük ama çok şeyler yaşamışsın artık kendinden ödün verme..
psikoloğa git ve kendini toparla evindede hiç bir yere gitme eşin eninde sonunda gelicek oraya ve o zaman oturur sakin sakin konuşursunuz..

Canım en kötü ihtimal boşanırsın, biiyorum çok zor ama canından önemlimi..
önce kendi sağlığını düşün, tedavi ol bi şekilde ve hastayım düşüncesini at kafandan ki iyi olasın
sonra zaten herşey düzelecektir
erkekler güleryüzlü bayan istiyorlar,malesef onlar sana bağırırken bile sen sinirlenmeyeceksn ve hep güleryüzlü olacaksın
ben 6 yıllık eliyim, çıkış yolunu orda buldum

sen yeni evli sayılırsın koru yuvanı tatlım,kolay değil 2 insanın uyuşması ama en orta noktayı bulmaya çalışın
birde tatrışmada asla kendini salma,güçsüz olma karşısında
psikolojik şeyler sergileme,uzaklaştırırsın eşini canım benm

bence seni üzmek gibi olmasın aradaki durumları bilememde en başda
hata sende eşin istedi diye annenle konuşmamışsın böle bi saçmalık varmı oseni
doğuran annen annenler ve kocan arasındaki ilişki vıcık vıcık sanırım ama üzülme hiçbişey için geç değildir
eşini arama ve o seni aradığında ben herşeyin farkındayım hatamı anladım tedavi olucam de benim
yanımda ol lütfen desteğine ihtiyacım var de

erkekler hatanı kabullendiğin de her zaman bi şans verir benim eşim öle en azından ben de senn gibiyim sinir
lendiğimde ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor ve çok pişman oluyorum ama ben kendimi kendim tedavi ediyorum
gitgide azalltım huysuzluklarımı yoksa ben bizi yıpratıp bitiricekdim unutma herşey sende bitiyor bi adam
evde huzur yoksa o eve gelmek istemez yuvayı dişi kuş yapar herşey senin elinde eşinin değil evdende kesinlikle gitme

sen hiç iyi değilsin kızım acil tedaviye başla,aslında sen ilgiyi üstüne çekmek için yapıyorsun galiba,ama eşinde bunalmış

ilgi çekmek için yapmıyorum ben hiçbişeyi öyle olsa yardım almak için bakırköy ruh ve sinir hastalalıkları hastanesini aramazdım

ablamla konuşursak olay daha da büyür

olmuyo işte kendi kendime bişey yapamıyorum zaten burda kimse yok etrafımda kimseyle konuşmuyorum gütün gün yalnızım

ilk evliliğimi 18 yaşında yaptım

keşke bende senin gibi sakin olabilsem ama olamıyorum 9 aylık evliyim

öyle desem bile artık herşey için çok geç kendisi de öyle söylüyo

o kadar kolay değil bekle zaman herşeyin ilacıdır sen ona aşıkmısın onu söyle ve o da sana hala aşıkmı aşk varsa bitmez sen istemezsen bitmez

avatar resminize bakınca acaba bebek mi düşünüyordu diye düşündüm
eşinizle belki barışırsınız veee
bana düşmez aslında ama tedavi olmadan böyle birşeye kalkışmayın
sinirlendiğimde ne yaptığımı bilmiyorum diyorsunuz yaa
bebek bakmakta zorlu bir süreç

o kadar kolay değil bekle zaman herşeyin ilacıdır sen ona aşıkmısın onu söyle ve o da sana hala aşıkmı aşk varsa bitmez sen istemezsen bitmez

ben onu canımı vericek kadar çok seviyorum beni hala düşündüğüne göre iyi olmanı istiyorum dediğine göre o da seviyo ama istemiyo beni

ben aslında hep bi bebeğimiz olsun istedim ama bu tartışmalar yüzünden benim bazı korkularım yüzünden erteledik hep bi ara denemiştik sonra bıraktık korunduk

tamam gitmicem ama senin ne işin var burda gitmedin mi derse ne dicem

aşkım ben sensiz naparım de falan filan duygu sömürüsü yap eğer hala üstüne gelirse eee artık çirkefleş ne gtcem ben böle mi geldim bu eve telli duvaklı geldi beni boşarsın öle giderim de ben senin soyadını taşıorum de anam babam bana bakman zorunda değil de sonrada adamı yataga at derim ben orda sorunlar genellkle çözülüor

bence sizin sorununuz ilk etapta eşinizle ilgili değil önce tedavi olmalısınız hemde iyi bir tedavi bu süreçten sonra hayatınızda olan biten herşey düzelmeye başlayacaktır belki de tedaviden sonra siz eşinizi istemeyeceksiniz bana kalırsa siz eşinizi dayanak olarak görmüşsünüz rahatsızlığınızdan dolayı ama eşinizde çok güçlü bir insan değil tedaviden sonra bunu daha iyi göreceksiniz ilk işiniz tedavi olmak şu anda evi terketmeyin çünkü boşanma sürecince evin terkedilmesi sizi aleyhinize dönebiliyor çok iyi bilmiyorum ama siz evde oturun eşiniz ister geri döner ister dönmez onun bileceği iş allah yardımcınız olsun...

Cok doğru iki insanın uyuşması çok zor .. Birbirinizin huyunu suyunu kapana kadar tatsızlıklar çok olur...

amin inşallh ben onu çok severek evlendim ilk göz göze geldiğimiz andan sonra hiç aklımdan çıkmadı bende tedavi olmak istiyorum

haddim degil belki ama benim aklıma direk ablanla ilişkisi olabileceği geldi.neler okuyoruz burda kız kardeşler enişteleriyle kaçıyor.bu adamda seni bu kadar silebildigine göre ablanla konuşmak ugruna bana öyle geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…