- Konu Sahibi gelbebegim2
-
eşimle tartıştığımz zaman haklı da olsa haksızda olsa kesinlikle ilk adımı atmıyor beni kırdığı zaman özür dilemiyor ..
Hiç birşey olmamış gibi hayatına devam ediyor.gülüyor oynuyor vs. Herşey normalmiş gibi...
Bir iki kere laf atar bende cevap vermem sonra hiçbişey yokmş gibi davranıyor..
Ben 1-2 gün konuşmuyorum hiçbişey yapmıyor hiççç.
Mecburen sonra yavaş yavaş konuşmaya başlıyorum ben.
Sonra herşey normale dönyor.hatasını anlatıyorum.sanki öyle bir an hiç yaşanmamış gibi davranıyor.
Ben ne yapayım da bu adamı yola getireyim yaaa.
Benim somurtum oturmam onu hiç ilgilendimiyor ..
Bnm bütün hayatımı etkiliyor küs olmamız ama o..standart hayata devam..
ben de ilk zamanlar ben üzülünce o da üzülsün hemen barışmaya çalışsın diyordum ama o da aynı sizin eşiniz gibi normal hayatına devam ediyordu. ben de şimdi evdeki normal hayatı bozuyorum. yani şöyle. yemek yapıyorum yaptıklarımdan yeme o kadar uğraşacam yemek yapmak için beni üzen adam için mi emek sarfedecem diyorum. eşim de yemeğe gayet düşkün. hemen barışmaya çalışıyo. komik ama artık küsmelerimiz hiç uzamıyor:)
eşimle tartıştığımz zaman haklı da olsa haksızda olsa kesinlikle ilk adımı atmıyor beni kırdığı zaman özür dilemiyor ..
hiç birşey olmamış gibi hayatına devam ediyor.gülüyor oynuyor vs. herşey normalmiş gibi...
bir iki kere laf atar bende cevap vermem sonra hiçbişey yokmş gibi davranıyor..
ben 1-2 gün konuşmuyorum hiçbişey yapmıyor hiççç.
mecburen sonra yavaş yavaş konuşmaya başlıyorum ben.
sonra herşey normale dönyor.hatasını anlatıyorum.sanki öyle bir an hiç yaşanmamış gibi davranıyor.
ben ne yapayım da bu adamı yola getireyim yaaa.
benim somurtum oturmam onu hiç ilgilendimiyor ..
bnm bütün hayatımı etkiliyor küs olmamız ama o..standart hayata devam..
Gelip özür dileyene kadar evdeki hayatı durdur.yemek,ütü ,çamaşır vs. Herşey küflenmeye başlayınca genelde harekete geçiyolar.annemin takdiğidir ve hep işe yarar. Bi keresinde iki ay mı ne çamaşırı falan hep kendimiz halletmiştik.sırf babam sen kadınsın anlamazsın tarzı bi cümle kurduğu ve biz de yeterince tepki göstermediğimiz için hem de.valla hepimizin burnundan fitil fitil getirmişti.
Benim eşim ilk başlarda umursardı. küs kalmazdık hiç muhakkak gonlumu alırdı ama sanırım bu durum onu sıktı. Artık hiç
umrunda olmuyor. Çocukla falan oynuyor. Ben evde varmısım yokmuşum umrunda degil. Bir kaç gün sonra ben yine hiçbirşey
yokmuş gibi konusmak zorunda kalıyorum. Onun hayatından hiçbirsey eksilmiyor aynen devam. Artık eskisi kadar önemsemiyor sanırım beni.
Yalnız degilsin yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?