eşim beni umursamıyor :(

gelbebegim2

BağrımaTaşBastırmaAllahım
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
524
2
66
Bursa
eşimle tartıştığımz zaman haklı da olsa haksızda olsa kesinlikle ilk adımı atmıyor beni kırdığı zaman özür dilemiyor ..
hiç birşey olmamış gibi hayatına devam ediyor.gülüyor oynuyor vs. herşey normalmiş gibi...
bir iki kere laf atar bende cevap vermem sonra hiçbişey yokmş gibi davranıyor..

ben 1-2 gün konuşmuyorum hiçbişey yapmıyor hiççç.
mecburen sonra yavaş yavaş konuşmaya başlıyorum ben.
sonra herşey normale dönyor.hatasını anlatıyorum.sanki öyle bir an hiç yaşanmamış gibi davranıyor.

ben ne yapayım da bu adamı yola getireyim yaaa.
benim somurtum oturmam onu hiç ilgilendimiyor ..
bnm bütün hayatımı etkiliyor küs olmamız ama o..standart hayata devam..

benım esımde kısmen senınkıne benzıyor
bende cok yol denedım
artık yontem aramıyorum :)

buarada yazına kocaman amın Allah kollarını bebeklerınle saglıklı huzurlu yuvanda hepınızı beraber yasamayı nasıp etsın
etkıledı benı yazın :25:

Ya ilk laf attığında konuşun..
Ya da sizde onun gibi umursamaz olun..

Başka seçenek yok, ilk o konuştuğunda oralı olmuyorsunuz 2-3 gün gibi uzatıp kendinizi üzüyorsunuz.. Sonra da gidip kendiniz konuşuyorsunuz :19:

eşimle tartıştığımz zaman haklı da olsa haksızda olsa kesinlikle ilk adımı atmıyor beni kırdığı zaman özür dilemiyor ..
Hiç birşey olmamış gibi hayatına devam ediyor.gülüyor oynuyor vs. Herşey normalmiş gibi...
Bir iki kere laf atar bende cevap vermem sonra hiçbişey yokmş gibi davranıyor..

Ben 1-2 gün konuşmuyorum hiçbişey yapmıyor hiççç.
Mecburen sonra yavaş yavaş konuşmaya başlıyorum ben.
Sonra herşey normale dönyor.hatasını anlatıyorum.sanki öyle bir an hiç yaşanmamış gibi davranıyor.

Ben ne yapayım da bu adamı yola getireyim yaaa.
Benim somurtum oturmam onu hiç ilgilendimiyor ..
Bnm bütün hayatımı etkiliyor küs olmamız ama o..standart hayata devam..

canım bende eşimi çok seviyorum ama kavga ettiğimizde hiç umursamıyorum ben suçlu olsam bile hep ilk adımı ondan beklerim yani hayat normalmiş gibi devam ederim çok umursamam çokta büyük kavgalarımız oldu ....hani oda bana diyor umursamazsın beni sevmiyorsun diye ama inanki kişilik meselesi yani fazla takma derim seni sevmediğinden falan değil kişilik olarak öyledir belki benim gibi yani :52:

ben de ilk zamanlar ben üzülünce o da üzülsün hemen barışmaya çalışsın diyordum ama o da aynı sizin eşiniz gibi normal hayatına devam ediyordu. ben de şimdi evdeki normal hayatı bozuyorum. yani şöyle. yemek yapıyorum yaptıklarımdan yeme o kadar uğraşacam yemek yapmak için beni üzen adam için mi emek sarfedecem diyorum. eşim de yemeğe gayet düşkün. hemen barışmaya çalışıyo. komik ama artık küsmelerimiz hiç uzamıyor:)

ben de ilk zamanlar ben üzülünce o da üzülsün hemen barışmaya çalışsın diyordum ama o da aynı sizin eşiniz gibi normal hayatına devam ediyordu. ben de şimdi evdeki normal hayatı bozuyorum. yani şöyle. yemek yapıyorum yaptıklarımdan yeme o kadar uğraşacam yemek yapmak için beni üzen adam için mi emek sarfedecem diyorum. eşim de yemeğe gayet düşkün. hemen barışmaya çalışıyo. komik ama artık küsmelerimiz hiç uzamıyor:)

buradan yola çıkarak kavgadan sonra eşinizin zayıf noktasından mahrum bırakırsanız belki konuşur,:26:

hiç birşey olmamış gibi hayatına devam ediyor.gülüyor oynuyor vs. herşey normalmiş gibi...
bir iki kere laf atar bende cevap vermem sonra hiçbişey yokmş gibi davranıyor..

ben 1-2 gün konuşmuyorum hiçbişey yapmıyor hiççç.
mecburen sonra yavaş yavaş konuşmaya başlıyorum ben.
sonra herşey normale dönyor.hatasını anlatıyorum.sanki öyle bir an hiç yaşanmamış gibi davranıyor.

ben ne yapayım da bu adamı yola getireyim yaaa.
benim somurtum oturmam onu hiç ilgilendimiyor ..
bnm bütün hayatımı etkiliyor küs olmamız ama o..standart hayata devam..

eşin kinci değil demek ki. bu da güzel bir durum. her şey sözel olarak özürden ibaret değildir. hareketleriyle normal davranıyorsa uzatmıyorsa yani çok sorun yok bence. örneğim eşin seni sevdiğini sözel olarak söylese de eylemsen bir şey yapmasa? aynı olay bence..her zaman sözlere takılı kalmamak lazım.

Günler boyu surat assa, küsse daha mı iyi arkadaşım.
Müsait bir anında neden üzülüp, kırıldığınızı anlatırsınız.
İletişime açık olması inan daha iyi.

Günler boyu surat assa, küsse daha mı iyi arkadaşım.
Müsait bir anında neden üzülüp, kırıldığınızı anlatırsınız.
İletişime açık olması inan daha iyi.

Son düzenleme:
Gelip özür dileyene kadar evdeki hayatı durdur.yemek,ütü ,çamaşır vs. Herşey küflenmeye başlayınca genelde harekete geçiyolar.annemin takdiğidir ve hep işe yarar. Bi keresinde iki ay mı ne çamaşırı falan hep kendimiz halletmiştik.sırf babam sen kadınsın anlamazsın tarzı bi cümle kurduğu ve biz de yeterince tepki göstermediğimiz için hem de.valla hepimizin burnundan fitil fitil getirmişti.

Gelip özür dileyene kadar evdeki hayatı durdur.yemek,ütü ,çamaşır vs. Herşey küflenmeye başlayınca genelde harekete geçiyolar.annemin takdiğidir ve hep işe yarar. Bi keresinde iki ay mı ne çamaşırı falan hep kendimiz halletmiştik.sırf babam sen kadınsın anlamazsın tarzı bi cümle kurduğu ve biz de yeterince tepki göstermediğimiz için hem de.valla hepimizin burnundan fitil fitil getirmişti.

Annen çok şekermiş:) Baya uzun süre dayanmış ve dayanmışsınız:))
Bu mizaç meselesi, bazı adamlar küstürünce peşinden ayrılmaz, bazılarıysa haksız olsada alttan almaz. Öncelikle eşini olduğu gibi kabul et, yoksa sen üzülürsün. Onlar fazla duygusal olmadığından bizler yıpranıyoruz. Bence sadece şuna dikkat et; konu ne? Sen mi haklısın, o zaman sen alttan alma; ama eşin haklıysa hiç ondan adım bekleme, sen özür dile...Böyle ortada olan konular vardır, o da sen de haklısındır; o zamanda eşinin mizacı buysa normal yaşamına devam et, konuş yani...Sadece senin haklı olduğun durumlarda biraz kendini frenle, o gelsin...

en gıcık olduğum şey işte... görmezden gelinmek, yokmuş gibi davranmak, ne kadar anlatsan onun dinlemeyip hala başka şeylerle ilghilenmesi...
bi keresin de benimki de böyle yaptı... anlatıyorum adama, bilgisayarda oyun oynuyo, konuşlaım diyorum, sen anlat ben dinliyorum diyo ama dalgasına...
o kadar sinirlendim ki, bana hediye ettiği vazoyu yanında duvara fırlattım... bu bi irkildi.. napıosun sen falan die.. bilg. başından kalktı...
beni dinlemen için ila böyle bişey mi yapmam gerekio dedim...
o ne dese beğenirsiniz, ben o vazoya ne kadar para verdim haberin var mı senin...:53:
parasında falan değil adam, beni daha da sinir etmek için, taktiğin işe yaramadı der gibi.......
offf erkek işte, sen istediğin kadar bi yerlerini yırt, aklının aldığı kadar konuşuyo....

Son düzenleme:
sanırım çoğu erkek böyle örneğin evde kavga olur kadın kendi kendini yemekten uyku uyuyamaz ama erkek milleti hiçbirşey olmamış gibi horul horul uyur:19:
yine de eşinin küsmemesi günlerce küsüp surat asmasından iyidir bir de böyle düşün canım:31:belki gönlünü almayı bilmiyor umursamaz davranıyor ama küs kalıp evliliği çekilmezde yapmıyormuş kötünün iyisi bir durum yani:34:

esim ilk zamanlar aynen öyleydi
biraksam günlerce konusmaz umrunda degil gibi sanki
kendimi az mi paraladim
sizi cok anliyorum
ben bunu söyle hallettim
trip falan yapma
küsme
gerginlik uzun sürmesin
sen hataliysan özür dile
o hataliysa bunu anlat ona tatli tatli
ama ortam gergin olmasin hele küslük hic
biz bunu astik sükür

Benim eşim ilk başlarda umursardı. küs kalmazdık hiç muhakkak gonlumu alırdı ama sanırım bu durum onu sıktı. Artık hiç
umrunda olmuyor. Çocukla falan oynuyor. Ben evde varmısım yokmuşum umrunda degil. Bir kaç gün sonra ben yine hiçbirşey
yokmuş gibi konusmak zorunda kalıyorum. Onun hayatından hiçbirsey eksilmiyor aynen devam. Artık eskisi kadar önemsemiyor sanırım beni.
Yalnız degilsin yani..

Benim eşim ilk başlarda umursardı. küs kalmazdık hiç muhakkak gonlumu alırdı ama sanırım bu durum onu sıktı. Artık hiç
umrunda olmuyor. Çocukla falan oynuyor. Ben evde varmısım yokmuşum umrunda degil. Bir kaç gün sonra ben yine hiçbirşey
yokmuş gibi konusmak zorunda kalıyorum. Onun hayatından hiçbirsey eksilmiyor aynen devam. Artık eskisi kadar önemsemiyor sanırım beni.
Yalnız degilsin yani..

kendim yazsam bu kadar anlatabilirdim:14: ben bıktım küs durmaktan bende onu umursamıyor gibi yapıyorum artık.ara sıra ağlıyorum sinirden üzülsemde özür dilemeden eskisi gibi olamam çok ağır bi şey söylediği için.6 aydır falan kardeş gibi yaşıyoruz belki daha çok saymayı bıraktım.eskiden bana söylediği şeyleri kızıma söylüyo şimdi bazen gözlerim doluyo içim bi tuhaf oluyo.pahalı hediyeler alıyo durmadan benim istediğim sadece yeniden elimi tutması

Back
X