• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni uzdu

Kayınvalidem kardeşiyle kavga edip sinir krizi geçirse ben geçmiş olsun demek için aramazdım. Hatta aynısını ben geçirsem, kayınvalidem beni arasa ‘laf aramaya arıyor’ diye de yaftalardım. Bırak aramasın anneni. Sende bayramda seyranda aramazsın kayınvalideyi, kısas nasıl olurmuş görsün.

Aslında dürüst olursak olay bu..... Hepimiz içten içe bunu biliriz.... Genede kayınvalidem annem gelinim değil kızım ikiyüzlüğünü oynamayı pek severiz 😂😂😂eee erkek dede böyle.... İstisnalar olabilir... Saygı korunsun bu önemli.... İşin özü ister zorla ister isteyerek en ufak anlaşmazlıkta onun anası onun anası senin anan senin anandır.... Bunu kabul edersek hiç üzülmeyiz....Annenize boş şifa
Bir terslikte, şamatada elin kızı ya da elin oğlu gerçeği meydana cikiveriyor da işte. Insanimiz yalan dolan ilişkilere bayılıyor.
Aslında kv ve kp e anne baba demek bile rutin olmamalı. Hakeden almalı o hitabı.
Söyle bir düşünüyorum. Ne analik gördum ne babalık. Gül gibi kavramların da içi boşalıyor yazık.

Zaten evlendi diye ömrümde görmediğim bir erkek yada bir kız nerden evladım olacak... Bu o kadar kolaymı....başka ülkede yok bu komediyi oynayan... Bakın etrafa forumun yarısı ah şu kaynanam... Bi kişide annem yazıp konu açmıyor.... Demekki hikaye.. Şimdi bin kişi yazsın aman öylemi olur aman gelenekseliz aman o benim annem.... Hı hı öyledir 🙏

Eşim beni bu akşam çok üzdü. Yarın annem önemli bir ameliyat geçirecek. İstersen ara ya da mesaj at, seni çok seviyor çok mutlu olur dedim. Sen benim annemi aradin miki dedi. Başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki. Geçende annesi kardeşiyle kavga ettiğinden küçük çapta bir sınır kirizi ve panik atak geçirmişti. Ben nasıl arayayım o durumda. Hastalık değil, zaten bana karşı yakın birisi degil. Beni zaten istemez sevmezdi, daha yeni düzeldi aramız. Hal hatir sormaya aramaya baslamistim buzlar eridi aramızda diye. Benim annem ise baştan beri damadini sever, kibar biri, hep olumlu konuşur onun hakkında, bu şekilde kıyaslaması beni çok üzdü. Eşimin kendi annesiyle bir küs bir barışık ilişkisi var yıllardır. Hem cok severler birbirini hem karakterleri çatışır durur. Ben genelde karışmamayı tercih ederim. Kayınvalidem sivri dilli olduğu için daha mesafeli ama iyi ilişki kurmaya çalıştım hep.
Herkes kimi isterse onu arar. Ben esimin annesiyle telefonda gorusmeyi hic sevmem cok buyuk nedenlerden ötürü bu yuzden aramaktann kacinirim. Arasam daha büyük olaylar cikar ama eşim annemle konusur ben ararim annemi o da alir elimden halini hatrini sorar. Bu kadar icinize atacaginixa esinizin yaninda arayin annenizi twlefonu ister heralde sizden bir gecmis olsun demek icin

Eşim beni bu akşam çok üzdü. Yarın annem önemli bir ameliyat geçirecek. İstersen ara ya da mesaj at, seni çok seviyor çok mutlu olur dedim. Sen benim annemi aradin miki dedi. Başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki. Geçende annesi kardeşiyle kavga ettiğinden küçük çapta bir sınır kirizi ve panik atak geçirmişti. Ben nasıl arayayım o durumda. Hastalık değil, zaten bana karşı yakın birisi degil. Beni zaten istemez sevmezdi, daha yeni düzeldi aramız. Hal hatir sormaya aramaya baslamistim buzlar eridi aramızda diye. Benim annem ise baştan beri damadini sever, kibar biri, hep olumlu konuşur onun hakkında, bu şekilde kıyaslaması beni çok üzdü. Eşimin kendi annesiyle bir küs bir barışık ilişkisi var yıllardır. Hem cok severler birbirini hem karakterleri çatışır durur. Ben genelde karışmamayı tercih ederim. Kayınvalidem sivri dilli olduğu için daha mesafeli ama iyi ilişki kurmaya çalıştım hep.
Aramak isterse arar zaten.Bilen bilirdi mutlu olacağını.Böyle şeylerde hiç karışmam ben.Kaç yasında adam yada kadınız?

Sizin iteklemenizle arayacaksa hiç aramasın daha iyi. Sizin de ekstrem bir durum olmazsa arama zorunluluğunuz yok. Böyle şeyler için can sıkmaya gerek yok. :temizlik:

Back
X