- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
Zaten pazartesi den beri konusmuyorum arabada yasananlardan sonra olayi yine bizi asagilamaya kadar goturunce ben de neden boyle davrandigini cok kibirli oldugunu artik hicbir şekilde tahammul edeceğimi belirttim bakalimEşinizin size karşı ne sevgisi ne de saygısı kalmış. Burada görüyoruz sevgi bitince bir şekilde ite kalka sürdürülebiliyor ilişki, ama saygı bitince böyle iğrenç bir hal alıyor. Onun süregelen ve dozu artan aşağılamaları karşısında sizde öz saygınızı kaybetmişsiniz. Düzelir mi bilinmez. Ama eşinizden bir müddet ayrı kalıp yaralarınızı tamir etmeye ihtiyacınız var. Sonra bakarsınız evliliğin sürdürülüp sürdürülemeyeceğine.
Bazen düşünüyorum aus cok ciddi sikintilarimi var da acisini benden cikariyor aslinda cok merhametli direkt ihaleyi ona yikmak daistemiyorum kendimi de sorguluyorum surekli nasil ve neden bu safhaya geldiE ehl-i keyf üzüldüm .
Aileni ve seni küçük görmesi kabul edilebilir değil .
Hele ki kafana vurup aşağılamak .
Çok konuştum demişsin ; ne diyor ?
Neden bu kadar hakir gördüğü bir kadınla evli ?
Bilemiyorum ; esaslı bir duruş sergilemen gerek . Bitirmekte dahil.
Bir anda degil zamanla diyeyim yapi olarak cok sakin bir insanim ufak tefek oluyordu umursamiyordum ya da alttan aliyordum zamaninda tam tepki vermedigim icin bu kadar ileri gittiBir anda mı böyle oldu
Bir anda degil zamanla diyeyim yapi olarak cok sakin bir insanim ufak tefek oluyordu umursamiyordum ya da alttan aliyordum zamaninda tam tepki vermedigim icin bu kadar ileri gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?