eşim beni ve ailemi çok eleştiriyor küçümsüyor

ehl-i keyf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
3.208
5.055
158
yaklaşık 8 yıllık evliyiz.her evlilikte olduğu gibi ilk zamanlar fazla sıkıntımız yoktu.tabi zamanla eşim bana ve aileme karşı çok agresif olmaya başladı.en ufak birşeyde siz böylesiniz zaten.siz olsanız böyle yapardınız gibi küçümseyici ifadelerden sonra artık işin dozunu arttırdı küfür olayına bile girdi sıkmamak için yazımı uzun tutmamaya çalışıyorum genel olarak beğenmemezlik hakim.çok afedersniz sığır dombey kafalı gibi irrite edici sözlerin yanısıra artık küfür derken en son araba sürerken yanlışlıkla stop ettirdim oğlum kafasını koltuga carpınca sinirden benim kafama vurdu sen zaten neyi düzgün yaptın ki derken tabi yine düzdü birtakım iğrenç lafları pazartesiden beri konuşmuyorum ne yapabilirim ne yapmalıyım.konuşun diyeceksiniz onu da denedim defalarca ama sürekli olaylara kendi tarafından bakıyor. sürekli kendisi haklı.

Eşinizin size karşı ne sevgisi ne de saygısı kalmış. Burada görüyoruz sevgi bitince bir şekilde ite kalka sürdürülebiliyor ilişki, ama saygı bitince böyle iğrenç bir hal alıyor. Onun süregelen ve dozu artan aşağılamaları karşısında sizde öz saygınızı kaybetmişsiniz. Düzelir mi bilinmez. Ama eşinizden bir müddet ayrı kalıp yaralarınızı tamir etmeye ihtiyacınız var. Sonra bakarsınız evliliğin sürdürülüp sürdürülemeyeceğine.

bunu adet haline getirmis kocayi o ustun egosuyla basbasa birakir, cocugumuda alir giderim.
aslinda yok gitmem, egosuyla beraber kapi disari ederim.
neler oldude sizden ve ailenizden nefret eder hale geldi bilemiyorum ama bir cozumu olursa konusun ama olmuyorsa defedin gitsin.

Zaten pazartesi den beri konusmuyorum arabada yasananlardan sonra olayi yine bizi asagilamaya kadar goturunce ben de neden boyle davrandigini cok kibirli oldugunu artik hicbir şekilde tahammul edeceğimi belirttim bakalim

Her hareketinizi aileniz üzerinden eleştiren dolayısıyla sizi ailenizden bağımsız bir birey olarak göremeyen, küfür ve hakaret edip şiddet uygulayan, özgüveninizi yerle bir eden adamla mutlu olunur mu? Bence hayır. Peki, insan mutlu olamayacağı bir evliliği sürdürür mü? Bence yine hayır.
Ne diyeyim, sizi kurtaracak radikal adımları atmaniz için Allah cesaret versin.

E ehl-i keyf üzüldüm .

Aileni ve seni küçük görmesi kabul edilebilir değil .

Hele ki kafana vurup aşağılamak .

Çok konuştum demişsin ; ne diyor ?

Neden bu kadar hakir gördüğü bir kadınla evli ?

Bilemiyorum ; esaslı bir duruş sergilemen gerek . Bitirmekte dahil.

Bazen düşünüyorum aus cok ciddi sikintilarimi var da acisini benden cikariyor aslinda cok merhametli direkt ihaleyi ona yikmak daistemiyorum kendimi de sorguluyorum surekli nasil ve neden bu safhaya geldi

O elini var ya kıracaksın ki adam olsun! Pislik herif! İnsan ister mi çocuğuna zarar versin! Bilerek mi arabayı söndürdünüz yok! Sanki eşcağızınız anasından rallici olarak pirtlamis! Ay çok sinir oldum kusura bakmayın..

Bir anda degil zamanla diyeyim yapi olarak cok sakin bir insanim ufak tefek oluyordu umursamiyordum ya da alttan aliyordum zamaninda tam tepki vermedigim icin bu kadar ileri gitti

zamanında tam tepki veremediysen şimdi ver canım, hiç bir şey için geç değil, çalışan memur kadınsın, kaç çocuğunuz vardı canım... Onlarada nasıl örnek oluyor bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…