eşim beni ve ailemi çok eleştiriyor küçümsüyor

tedavi olmasını söyleyin. tedavi olana kadar kocanız yokmuş gibi yaşayın. ayrı yatakta yatın. yemek, çamaşır vb ortak işlerin sadece size ve çocuğunuza ait kısmını yapın. sakın alttan almayın ve taviz vermeyin. böyle yaparsam iyice uzaklaşırız, ayrılırız diye tedirgin olmayın. zaten şu an yaşadığınız bu. sadece şiddetin dozu artmamış, o da artacak eğer kocanız tedavi olmazsa.
madem sizi beğenmiyor hepsini kendi yapsın ve aklını başına alsın.

Ya bu deveyi güdecen , ya bu diyardan gidecen,gitmiosanda şikayet etmicen.....
Bir an okurken ben bunu ne zaman yazdim dedim :) son bir yildir esinden şikayet edenlere klise olarak söylediğim seydir :)

Konu sahibi ben evli degilim ama saygiya cok onem veririm insan iliskilerinde
Bana saygı duyulmasi demek, beni ben yapan herseye saygi demek. Karakterim, ailem, işim, arkadaslarim, giyimim/hayat tarzim... yani kisinin kendine ait seyleri tenkit etmeye kimsenin hakkı yoktur, bu eş dahi olsa. Yanlışın varsa duzeltmek icin elestirebilir ama onu da kibarca soylemenin yollari var.
Senin esindeki ego ya da eziklik de olabilir. Sen belki ondan daha iyisin, kabiliyetlisin. Senin ondan bazi konularda daha iyi.olmandan rahatsiz bence, mesela.arac kullanmak. Bir cok erkek bir kadinin iyi bir sürücü olma ihtimaline karsi hemen kadinlari ezerler, kadin şoförler şöyle/kadindan şoför mu olur gibisinden. Ya da bir yanlisin olsa bunu direkt kadin olmana bağlarlar, erkek kaza da yapsa sorun değil ama sen bir stop ettirsen senden kötü şoför yoktur gozunde. Bunlarin hepsi, eziklikten
Bence ona dair hic bir isle ilgilenme, yemek mi istedi kendi yapsin, çamaşır mi eksik yikasin giysin, sikayet ederse de: madem beni ve ailemi begenmiyor, elestiriyorsun ve sen hep haklisin o zaman kendi işini de gorebilirsin benim hizmetime ihtiyacın yok sen nasilsa benden daha beceriklisin de lafi yapistir. Kimseyi kirmamak başka, burada sen kiriliyorsan kirmaktan da cekinmeyeceksin
Yok ben yapamam diyorsn, tum eziyeti cekmeyi kabul edeceksin

Çok terbiyesiz şeyler.dombeyi duyunca direk profil sayfanızdan nereli olduğunuza baktım.tahmin ettim.o kelimeyi bende ilk defa burda duydum anlamınıda bilmiyorum hatta.neymiş anlamı.

Çok terbiyesiz şeyler.dombeyi duyunca direk profil sayfanızdan nereli olduğunuza baktım.tahmin ettim.o kelimeyi bende ilk defa burda duydum anlamınıda bilmiyorum hatta.neymiş anlamı.
büyükbaş hayvan, manda demekmiş.

boşanabilirsiniz.

psikolojik ve fiziksel şiddet varsa boşanmaktan başka ne gibi bi alterntatif olabilir allah aşkına neyi soruyosunuz. dayak çok mu normal geliyo size.

Kimsenin egosunu kendi üzerinizde tatmin ettirmeyin!
Sizde onu aşağılayın madem
Neymiş yani kendi neleri beceriyormuş daha koca olmayı becerememiş!!!
Bu densiz yüzünden kendinize güveninizi,saygınızı kaybetmeyin

KArşısında ayna olarak görmek ister mi diye ona sorun
Aynısını sizin yaptığınızı görmesini ister mi diye sorun
Çok yazık, kendisini küçük basit düşürmekten başka yaptığı bişrey yok
O dedi diye sizin aileniz asla küçük değil o küfürlerde aynı şekilde kendi cüssesine ait

ne demek ya bunlar, sen kimsin de eşinin ailesine dil uzatıyorsun
üstelik vurmak ne demek bu gün kafanıza öylesine vuran yarın öbür gün allah korusun...

düzeltmeye çalışın diyemicem bu kadar haddini aşmış bir adamı geri döndüremezsiniz fikrimce, döndürmeye çalışırken de kendinizi yıpratır paramparça edersiniz size yazık, o ne hali varsa görsün...
bu kadar şikayetçiyse kendine uygun ailesi olan insan bulsun.

ekonomik özgürlüğünüz varsa, çalışıyorsanız veya ailem beni kabul eder yaşarım onlarla diyorsanız 1 dakika durmayın derim

Konuşmayın belliki eşiniz düzgünce konuşmaktan anlamıyor anlasa şimdiye kadar anlardı. O sizin kafanıza mı vurdu sizde onun kafasını tutun duvara vurup kıvılcım çıkartın belki bu şekilde anlar. En sinir olduğum insan tipi kendi mükemmel başkaları hep hatalı.

ne demek ya bunlar, sen kimsin de eşinin ailesine dil uzatıyorsun
üstelik vurmak ne demek bu gün kafanıza öylesine vuran yarın öbür gün allah korusun...

düzeltmeye çalışın diyemicem bu kadar haddini aşmış bir adamı geri döndüremezsiniz fikrimce, döndürmeye çalışırken de kendinizi yıpratır paramparça edersiniz size yazık, o ne hali varsa görsün...
bu kadar şikayetçiyse kendine uygun ailesi olan insan bulsun.

ekonomik özgürlüğünüz varsa, çalışıyorsanız veya ailem beni kabul eder yaşarım onlarla diyorsanız 1 dakika durmayın derim

-pardon sinirle iki kez atmışım aynı mesajı...

Valla kadınların nekadar aciz olduklarını bu kulupte öğrendim...biz toplum olarak bitmişiz aslında.farkında değiliz.kadının değeri sıfırmış meğer ama daha kötüsü kadını değersizleştiren yine kadınlar.bukadar eziyet küfür hakaret aldatma dayak tokat aşağılama....ya nasıl katlanıyolar ,hiç mi hayatlarının önemi yok anlayamıyorum.kendileri edip kendileri buluncada ,şikayet edip konu açmaları anlamsız geliyor...

Bende boyle karekterli insanlar gordum bawka ailelerde nefret etdim tabiki cok cok kotu birwey ewinizin yaptigi ben senin ailen icin boyle konuwsam howuna gidermi de bence benim ailem benim icin deyerlidir beyenmediysen benim ailemi ve beni niye evledin gibilerinden konuw bence tabi sen bilirsin bide onceden boyle diyildise size ve ailenize karwi ozaman bir wey olmuwki ewiniz boyle deyiwmiw sizin tarafinizdan ve ya ailenizin tarafindan sizin bilmediyiniz birweyde ola bilir aldatmada yok diyorsun durduk yere niye boyle deyiwir ki insan biraz ayri kalip kafa dinnemenize iyi bakiyorum ama ayrilmaniz kotu olur cocugunuzda var yine siz bilirsiniz

Çocuguna yazık saygı duyulmayan dövülen hırpalanan bir anneye sahip. Bunlarla konuşsan bişey olmaz zaten. Adam saygıyı ve saygıyı ayaklar altına almış. Kadınlık gururun bir yana insanlık duyguları ayaklar altında.

Ne desem bilmiyorum yine bir öküzle karşı karşıyayız.ne takacağınız siz karar vereceksiniz.Siz çok değerlesiniz evladımız ve ailenizde değerli.bunu ona gösterin.ondan korkmayın.cesur olduğunuzu görsün belki geri adim atar.

Pazartesi den beri konusmuyoruz hala B Began arkadasimizin dedigi gibi ev islerinin sadece bana ve cocuklara ait olan kismini yapiyorum kendisi işe gidiyor aksam geliyor bir ekmek arasi yapip yiyip yatiyor benden af dileyinceye ve bir daha bu yaptiklarinin hocbirini yapmamaya soz verinceye kadar konusmayi muhatap almayi dusunmuyorum hele ki arabasina binmek asla! Bu deveyi gutmeye niyetim yok

Su an ne dirumdasin merak ettim doğrusu..tek care net durus ve kendini cekmek benmki oyle düzeliyor ama ömür boyu bi adim geri duracaksin yada bosanacaksin ... Çünkü tedavi şart boyle adamlarla yaşanmaz.. geri dursan iyi ama maddi manevi birçok anlamda kendi karşılaman lazm ki hic muhatap olmayasin..ozman normal oluyorlar.ama bu sefer kadin erkwkten aoguma ihtimali yuksek. Ben uzun sure yapamadım geri durma işini.. bi oyle bi boyle 9 yil olacak. Ve ben mecbur katlaniyorum Allqh büyük ekonomik özgürlüğü me ins az kaldi. Ve ikinci evliliğim ..bu kafada olsam 1. Evliligm olsa yaşım da biraz genc olsa yüzüne bakmazdm... Kisersin baya üzülür onca kalp kirar ama kendi hatasi gormez.bisryi anlamazsan kalinkafali der. Biseyler basarsan asagilk kompleksi nden surekli telde kafasi biseyler ogrenme cabasnda. Vs litfen kizlariniz ayaklarinn uzerine basmadan evlendirmeyin ..siz kizin siz sevin ama elin aşağılık bir pisligi gelip kzinizi asagilamasn fzksel psikolojik siddet uygulamasın.lutfennn..zamannda annem bana yapti zaten annmin baskisindan ikinci evliligide dusunemeden oldi.litfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…