- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
Bir an okurken ben bunu ne zaman yazdim dedim :) son bir yildir esinden şikayet edenlere klise olarak söylediğim seydir :)Ya bu deveyi güdecen , ya bu diyardan gidecen,gitmiosanda şikayet etmicen.....
Çok terbiyesiz şeyler.dombeyi duyunca direk profil sayfanızdan nereli olduğunuza baktım.tahmin ettim.o kelimeyi bende ilk defa burda duydum anlamınıda bilmiyorum hatta.neymiş anlamı.yaklaşık 8 yıllık evliyiz.her evlilikte olduğu gibi ilk zamanlar fazla sıkıntımız yoktu.tabi zamanla eşim bana ve aileme karşı çok agresif olmaya başladı.en ufak birşeyde siz böylesiniz zaten.siz olsanız böyle yapardınız gibi küçümseyici ifadelerden sonra artık işin dozunu arttırdı küfür olayına bile girdisıkmamak için yazımı uzun tutmamaya çalışıyorum genel olarak beğenmemezlik hakim.çok afedersniz sığır dombey kafalı gibi irrite edici sözlerin yanısıra artık küfür derken en son araba sürerken yanlışlıkla stop ettirdim oğlum kafasını koltuga carpınca sinirden benim kafama vurdu sen zaten neyi düzgün yaptın ki derken tabi yine düzdü birtakım iğrenç lafları pazartesiden beri konuşmuyorum ne yapabilirim ne yapmalıyım.konuşun diyeceksiniz onu da denedim defalarca ama sürekli olaylara kendi tarafından bakıyor. sürekli kendisi haklı.
büyükbaş hayvan, manda demekmiş.Çok terbiyesiz şeyler.dombeyi duyunca direk profil sayfanızdan nereli olduğunuza baktım.tahmin ettim.o kelimeyi bende ilk defa burda duydum anlamınıda bilmiyorum hatta.neymiş anlamı.
Valla kadınların nekadar aciz olduklarını bu kulupte öğrendim...biz toplum olarak bitmişiz aslında.farkında değiliz.kadının değeri sıfırmış meğer ama daha kötüsü kadını değersizleştiren yine kadınlar.bukadar eziyet küfür hakaret aldatma dayak tokat aşağılama....ya nasıl katlanıyolar ,hiç mi hayatlarının önemi yok anlayamıyorum.kendileri edip kendileri buluncada ,şikayet edip konu açmaları anlamsız geliyor...Bir an okurken ben bunu ne zaman yazdim dedim :) son bir yildir esinden şikayet edenlere klise olarak söylediğim seydir :)
Konu sahibi ben evli degilim ama saygiya cok onem veririm insan iliskilerinde
Bana saygı duyulmasi demek, beni ben yapan herseye saygi demek. Karakterim, ailem, işim, arkadaslarim, giyimim/hayat tarzim... yani kisinin kendine ait seyleri tenkit etmeye kimsenin hakkı yoktur, bu eş dahi olsa. Yanlışın varsa duzeltmek icin elestirebilir ama onu da kibarca soylemenin yollari var.
Senin esindeki ego ya da eziklik de olabilir. Sen belki ondan daha iyisin, kabiliyetlisin. Senin ondan bazi konularda daha iyi.olmandan rahatsiz bence, mesela.arac kullanmak. Bir cok erkek bir kadinin iyi bir sürücü olma ihtimaline karsi hemen kadinlari ezerler, kadin şoförler şöyle/kadindan şoför mu olur gibisinden. Ya da bir yanlisin olsa bunu direkt kadin olmana bağlarlar, erkek kaza da yapsa sorun değil ama sen bir stop ettirsen senden kötü şoför yoktur gozunde. Bunlarin hepsi, eziklikten
Bence ona dair hic bir isle ilgilenme, yemek mi istedi kendi yapsin, çamaşır mi eksik yikasin giysin, sikayet ederse de: madem beni ve ailemi begenmiyor, elestiriyorsun ve sen hep haklisin o zaman kendi işini de gorebilirsin benim hizmetime ihtiyacın yok sen nasilsa benden daha beceriklisin de lafi yapistir. Kimseyi kirmamak başka, burada sen kiriliyorsan kirmaktan da cekinmeyeceksin
Yok ben yapamam diyorsn, tum eziyeti cekmeyi kabul edeceksin
Bende boyle karekterli insanlar gordum bawka ailelerde nefret etdim tabiki cok cok kotu birwey ewinizin yaptigi ben senin ailen icin boyle konuwsam howuna gidermi de bence benim ailem benim icin deyerlidir beyenmediysen benim ailemi ve beni niye evledin gibilerinden konuw bence tabi sen bilirsin bide onceden boyle diyildise size ve ailenize karwi ozaman bir wey olmuwki ewiniz boyle deyiwmiw sizin tarafinizdan ve ya ailenizin tarafindan sizin bilmediyiniz birweyde ola bilir aldatmada yok diyorsun durduk yere niye boyle deyiwir ki insan biraz ayri kalip kafa dinnemenize iyi bakiyorum ama ayrilmaniz kotu olur cocugunuzda var yine siz bilirsinizyaklaşık 8 yıllık evliyiz.her evlilikte olduğu gibi ilk zamanlar fazla sıkıntımız yoktu.tabi zamanla eşim bana ve aileme karşı çok agresif olmaya başladı.en ufak birşeyde siz böylesiniz zaten.siz olsanız böyle yapardınız gibi küçümseyici ifadelerden sonra artık işin dozunu arttırdı küfür olayına bile girdisıkmamak için yazımı uzun tutmamaya çalışıyorum genel olarak beğenmemezlik hakim.çok afedersniz sığır dombey kafalı gibi irrite edici sözlerin yanısıra artık küfür derken en son araba sürerken yanlışlıkla stop ettirdim oğlum kafasını koltuga carpınca sinirden benim kafama vurdu sen zaten neyi düzgün yaptın ki derken tabi yine düzdü birtakım iğrenç lafları pazartesiden beri konuşmuyorum ne yapabilirim ne yapmalıyım.konuşun diyeceksiniz onu da denedim defalarca ama sürekli olaylara kendi tarafından bakıyor. sürekli kendisi haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?