- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
Yani son bir şans versem diyorum 4 yaşında oglum 2 yasinda kizim var.dun biraz anneme ufaktan citlattim kadin direkt aglamaya basladi kardesin hasta zaten senin de basinda deli var keşke bugunleri gorecegime daha cocukken olseymisim dedi yazamanında tam tepki veremediysen şimdi ver canım, hiç bir şey için geç değil, çalışan memur kadınsın, kaç çocuğunuz vardı canım... Onlarada nasıl örnek oluyor bak...
Zaten benim genel sikintim o.cok sakin bir insanim bir de kalp kirmamaya cok dikkat ettigim icin uzulen ben oluyorum hepSize böyle davranmaya devam ederse artık bu ilişki devam etmemeli. Size psikolojik ve fiziki şiddet uyguluyor. Önce bu fikri siz bir kaniksayin sindirin. Bu tavırla bir insan ile ilişki surdurulmeyecegini görün. Siz bunu anlayıp kabul ettikten sonra zaten esiniz karısının elden gitmekte olduğunu anlayacaktir. Ama yine de anlamama ihtimaline karşı son bir kez konuşun. Yani ona değişimi için fırsat verin. Bu fırsatı kullanırsa ne ala kullanmaz ise kendi bilir diyip yolunuza bakın.
Geçmiş olsun bazen hoşunuza gitmeyen şeyler olduğunda pasif kalmak yerine hemen tepkinizi gösterip bu davranışın önünü kesmek gerekiyor. Siz bunu ilişkinizde yapmamış gibisiniz. Tabi kocanın karakterini bilmiyorum bazı insanlar asla hatasını görmez kabul etmez. Öyle karakterde bir insan ise işiniz zor.
Birşey ilk defa olduğunda aman huzursuzluk olmasın aman idare edeyim der tepki vermezseniz devamı gelir.Normalleştirirler böyle.Sizde bardağın dolduğunu farkedemezler.Şimdiye kadar yapmadıysanız bile şimdi koyun tavrınızı.Susarak olmaz ama."Bunlar seni benim gözümde haklı hale getirmiyor sadece üzülüyorum,soğuyorum,sabrediyorum" diye başlayın söze.Mesajı aldı aldı.Almadı bi dahaki sefere sizde deliye vurun.Bir anda degil zamanla diyeyim yapi olarak cok sakin bir insanim ufak tefek oluyordu umursamiyordum ya da alttan aliyordum zamaninda tam tepki vermedigim icin bu kadar ileri gitti
Yok artik izin vermeyecegimmrb ...üzülme canım erkekler gerçekten odun ...en iyisi bile ..Bizler olaylara daha duygusal ayrıntılı baktığımız icin daha çok yipraniyoruz.yapacağın şey alcaksin karşına diceksinki..seni bir defa uyaricam bir daha uyarmicam..beni iyi dinle..karşında senin kölen yok.benimle konuşurken laflarına dikkat ediceksin.düşünürek konusacaksin.bir daha kötü bir söz ne benim hakkiMDA ne ailem hakkında bir laf etmiceksin.eger edersen bu evde bir dakika durmam..hele hele bir daha bana el kaldirirsan çok pişman ederim seni diyebilirsin..sen bunları soyleyebilirmisin.cesaretli olmazsan bu dünyada güçlü bir kadın olmazsan hep kaybedersin.eşinin gözünde öyle bir güçlü olmalısın ki bir daha cesaret etmemeli.açık konusacam .bende evliliğin başında bunlara benzer şeyler yasamistim.ama hemen anında dur bakalım sen orda demesini bildim..hemde hamileyken..evlendiysek senin kölen olmadık ezdirmem kendimi asla dedim.inan yıllar geçti çekiniyor benle tartışırken yanlış bi kelime söylemekten.sende guclu ol.. bak sonu nereye varırsa varsın ilk öncelikle kendine olan saygını ,kişiliğini düşün..sana saygı duymayana sen niye duyasın ki..hele hele Ailene asla laf soyletme...vede el kaldirmasina sakın..
Zaten kolay kolay affetmeyecegim sabir taşi da belli bir noktadan sonra catlar
Oncelikle ilk adimi kendisi atacak
Ve birdaha hakaret kufur olayinda bu isin kesinlikle biteceğini soyleyecegim
Yani son bir şans versem diyorum 4 yaşında oglum 2 yasinda kizim var.dun biraz anneme ufaktan citlattim kadin direkt aglamaya basladi kardesin hasta zaten senin de basinda deli var keşke bugunleri gorecegime daha cocukken olseymisim dedi ya
Kafadan bu adamla hayat geçmez diyebilirim. Saygı bittiyse evliliğin temeli sarsılmış demektir bir enkazın üzerinde ne kadar sağlıklı bir evliliğiniz olabilir?yaklaşık 8 yıllık evliyiz.her evlilikte olduğu gibi ilk zamanlar fazla sıkıntımız yoktu.tabi zamanla eşim bana ve aileme karşı çok agresif olmaya başladı.en ufak birşeyde siz böylesiniz zaten.siz olsanız böyle yapardınız gibi küçümseyici ifadelerden sonra artık işin dozunu arttırdı küfür olayına bile girdisıkmamak için yazımı uzun tutmamaya çalışıyorum genel olarak beğenmemezlik hakim.çok afedersniz sığır dombey kafalı gibi irrite edici sözlerin yanısıra artık küfür derken en son araba sürerken yanlışlıkla stop ettirdim oğlum kafasını koltuga carpınca sinirden benim kafama vurdu sen zaten neyi düzgün yaptın ki derken tabi yine düzdü birtakım iğrenç lafları pazartesiden beri konuşmuyorum ne yapabilirim ne yapmalıyım.konuşun diyeceksiniz onu da denedim defalarca ama sürekli olaylara kendi tarafından bakıyor. sürekli kendisi haklı.
Allah yardimcin olsun canim bence empati.kurmak lazim burda yari kk ci kadin kpederden kvaliden nefret ettigini sevmedigini soyler bende dahil:) sevmeyince sevemiyorsunuz iste .. Esinizin de durumu bizim durumumza cok benziyor . esiniz ailenize nasil davranirsa sizde onun ailesine oyle davranin . tabi sinirlenecektir dogal olarak ama vazgecmeyin o kotuledikce sizde aynisini yapin asla ailenizi ezdirmeyin ben yeterince o tavizi verdim.siz vermeyin bariyaklaşık 8 yıllık evliyiz.her evlilikte olduğu gibi ilk zamanlar fazla sıkıntımız yoktu.tabi zamanla eşim bana ve aileme karşı çok agresif olmaya başladı.en ufak birşeyde siz böylesiniz zaten.siz olsanız böyle yapardınız gibi küçümseyici ifadelerden sonra artık işin dozunu arttırdı küfür olayına bile girdisıkmamak için yazımı uzun tutmamaya çalışıyorum genel olarak beğenmemezlik hakim.çok afedersniz sığır dombey kafalı gibi irrite edici sözlerin yanısıra artık küfür derken en son araba sürerken yanlışlıkla stop ettirdim oğlum kafasını koltuga carpınca sinirden benim kafama vurdu sen zaten neyi düzgün yaptın ki derken tabi yine düzdü birtakım iğrenç lafları pazartesiden beri konuşmuyorum ne yapabilirim ne yapmalıyım.konuşun diyeceksiniz onu da denedim defalarca ama sürekli olaylara kendi tarafından bakıyor. sürekli kendisi haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?