Eşim beni video çekti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Slm kızlar direk konuya gelmek istiyorum böyle daha iyi olur...

Ben 6 yıllık evliyim 2 tanede kızım var .
Bu sene ehliyete yazıldım sonunda sürekli ertelenen bi durumdu ...

Temmuz başında yazıldım bilenler bilir şifre veriliyor evde tlf çalışılıyor sınava bende yapabileceğimi düşünüyorum .

Dün eşim işten yolda gelirken bi soru sordu

"80'le giden arabanın fren mesafesi kaçtır?

Bilemedim çünkü çözdüğüm çalıştığım sorular içinde yoktu. Megerki formülü varmış. Geldi kağıt kalem istedi verdim formülü matematiksel olarak gösterdi benim matamatigimde sıfır ortaokul mezunuyum 2008 den beri aslında okul zamanında da pek algılayamazdım ingilizce, türkçe iyiydi diğer dersler normal bu ders hep sıfırdı.

Eşim sordu ben bilemedim beni video çekti tekrar sordu yanlış söyledim
"Bakın bu formül böyleymis" dedi .

Ama anlattığında nasıl bağırıyor gösteriyor neye uğradığımı şaşırdım.

Eğer o videoyu her hangi birine göndereceği taktirdr kesinlikle onunla muhatap olmayacagimi konusmayacagimi ve yemin ettiğimi söyledim yaptığının yanlış olduğunu söyledim kalktım gittim ..

Bana bir çocuk bile bilir bunu dedi sen Aptalsin ehliyeti alamayacaksın şimdi net belli oldu 3 kez sınava girersen 3 de sana deli testi yaparlar dedi ..dünden konuşmuyorum zaten aramız limoniydi bu yine acı pulbiber oldu üzerine....

Inanın kizlar çalışıyorum bence iyide yapıyorum ama neden böyle olumsuz ben öyle aptal bi insanda değilim arkadaşlarım çevrem sen çok akıllı bi kadınsın yaparsin diyorlar ama en yakınım olumsuz..

Her şey okumakla bitmiyor. Eşiniz ne mezunu bilmiyorum ama adamlığında bi sorun var orası kesin.
hiç üzmeyin kendinizi. Eşinizin hadsizliğinden başka bişey değil. İlk girişiniz de alırsınız inşallah. Başarılar dilerim.

Acaba arabayı alır kaçırırsın habersiz korkusu mu var eşinde vazgeçirmeye çalışır gibi ne kadar kırıcı destek olması gerektiği yerde bnce hiç sesini çıkarma al ehliyeti de cevabın o olsun

Böyleleri de kendini adam sanıyor işte, seni ezikleyip kendini zeki sanacak.

Yok mu çevrende liseli bir genç, şuna bir integral sorusu sorsun?
Kardeşim herzaman birinci olurdu okulda aynı sınıfa gidiyorduk ona gizliden diyecem sorsun o matematik adamı

Sizi neden video ya cekiyor ve bu ne mantiktir siz kimseye gosterme diyorsunuz.Ne munasebet birine gondermek..boyle asagalik bir hareket ne demek
E video çektiğini anlamadım orda konuşunca anladim o an ne diyebilirim tabiki yaptığının yanlış olduğunu ve gönderdiği taktirde birine aramızın kötüye daha çok gideceğini vurguladım bana kardeşine gönderecektim dedi tepkim yine değişmedi sildi

Siz de onu çekin. "Bakın şimdi yanımda kendisini zeki sanan bir hödük var. Yarın buna boşanma davası açarsam, insanlara hakaret eden saygısız bir herif olduğu içindir." falan deyin. Büyük ihtimalle sosyal medyaya koyacaktır. Silinen dosyaların olduğu klasörden de sildi mi diye bir bakın. Gün geçtikçe erkeklerden daha da tiksinir oldum.

Siz de onu çekin. "Bakın şimdi yanımda kendisini zeki sanan bir hödük var. Yarın buna boşanma davası açarsam, insanlara hakaret eden saygısız bir herif olduğu içindir." falan deyin. Büyük ihtimalle sosyal medyaya koyacaktır. Silinen dosyaların olduğu klasörden de sildi mi diye bir bakın. Gün geçtikçe erkeklerden daha da tiksinir oldum.
Sosyal medya kullanmıyoruz cnm whatsapp tek var yinede içime kurt düştü akşam bakıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X