Eşim beni video çekti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer sürüş sınavınız manuel araçta ise size bu videoyu öneririm faydası olur mutlaka 😊 Başarılar diliyorum

Ha kizlar bunuda ekleyeyim sonradan videoyu sildi ters çıkışinca ama benim için silip silmemesi onemli değil bir kere çekti çekti ona tenezzül ettim etti
Saygısızlık ettiğini söyle açıkça net bi şekilde. Bi insan yaşından bukadar ufak davranır 5 yaşında sanırım . Tavrınız net olsun çizginizi koyun ağzını açamasın o sınavı da geçersiniz kendisi de anştayn galiba

Ukala dümbeleği egosunu aynı yastığa baş koyduğu kişi üzerinden tatmin etmeye çalışacak kadar kültürsüz
Siz kendinize İnan’ın istedikten sonra başaramayacağınız hiç bir şey yoktur

Tek kelime abartmiyorum.kocanizin sizi aşağılamasi yani video çekmesi ve o an kurduğu cümleler..direkt öğürmeye başladım tuvalete eğilip . gerçekten çok tiksinc...mübalağa yapmıyorum keşke oraya isinlanabilsem çok rencide edecek şeyler yapardım kendisine

Valla ben sizin yerinizde olsam eşime: Endişelenme kocacım fren mesafesini dene yanıl yöntemiyle öğrenip arkaya da kocaman ‘Kocam sağ olsun!’ diye yazdırır, araba kullanırım kullanmasına da; asıl ben seni vakti zamanında bölüp, çarpıp, çıkarıp, toplayamamış ve evlenmişim, işte orada kesinlikle aptallık ettiğimi düşünüyorum 🤔 derdim

Slm kızlar direk konuya gelmek istiyorum böyle daha iyi olur...

Ben 6 yıllık evliyim 2 tanede kızım var .
Bu sene ehliyete yazıldım sonunda sürekli ertelenen bi durumdu ...

Temmuz başında yazıldım bilenler bilir şifre veriliyor evde tlf çalışılıyor sınava bende yapabileceğimi düşünüyorum .

Dün eşim işten yolda gelirken bi soru sordu

"80'le giden arabanın fren mesafesi kaçtır?

Bilemedim çünkü çözdüğüm çalıştığım sorular içinde yoktu. Megerki formülü varmış. Geldi kağıt kalem istedi verdim formülü matematiksel olarak gösterdi benim matamatigimde sıfır ortaokul mezunuyum 2008 den beri aslında okul zamanında da pek algılayamazdım ingilizce, türkçe iyiydi diğer dersler normal bu ders hep sıfırdı.

Eşim sordu ben bilemedim beni video çekti tekrar sordu yanlış söyledim
"Bakın bu formül böyleymis" dedi .

Ama anlattığında nasıl bağırıyor gösteriyor neye uğradığımı şaşırdım.

Eğer o videoyu her hangi birine göndereceği taktirdr kesinlikle onunla muhatap olmayacagimi konusmayacagimi ve yemin ettiğimi söyledim yaptığının yanlış olduğunu söyledim kalktım gittim ..

Bana bir çocuk bile bilir bunu dedi sen Aptalsin ehliyeti alamayacaksın şimdi net belli oldu 3 kez sınava girersen 3 de sana deli testi yaparlar dedi ..dünden konuşmuyorum zaten aramız limoniydi bu yine acı pulbiber oldu üzerine....

Inanın kizlar çalışıyorum bence iyide yapıyorum ama neden böyle olumsuz ben öyle aptal bi insanda değilim arkadaşlarım çevrem sen çok akıllı bi kadınsın yaparsin diyorlar ama en yakınım olumsuz..
Ne saçma bır kocanız var.Burada sorun ehlıyet deıl.Kocanızın terbıyesızlıgı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X