Eşim beni yine reddetti.

melodysilk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
2.872
405
173
Arkadaşlar eşimle aramız çok iyi değil. 5 yıl çıkarak evlendik. Son zamanlarda hiç iyi değil ilişkimiz. 12 ve 6 yaşında çocuklarım var. 40 lara merdiven dayandık. Cinsel hayatımız hiç iyi değil. Yaklaşık 5 ay önce çocukları dışarı gönderiyimmi dedim buna. Mesajımı aldı aslında ama istemedi. O zaman sen görürsün demiştim. Ve bugün İstanbulu gelini izleyince gaza geldim gururumu kırıp yanına gittim. Başka odadaydı. Elinde telefon oyun oynuyor. Çocuklar uyudu. Aklına birşey gelmiyor mu dedim. Telefondan gözünü ayırmadı. GÜldü ve yoo dedi. Biraz durdum ayakta kapıda ve niye gelmiyor, sorunların mı var dedim. Hayır dedi. Yüzüme falan bakmadı bu arada. Telefonla oynamaya devam etti. Biraz durdum ayakta sonra TV izlemeye diğer odaya gittim. Bekledim gelir diye. Gelmedi. Daha sonra baktım gitmiş uyumuş. 6-7 aydır hiç birşey olmuyor. Hiç mi canı istemez. Benim. Gibi var mı. Bu kadar uzun ara verilir mi.

Arkadaşlar eşimle aramız çok iyi değil. 5 yıl çıkarak evlendik. Son zamanlarda hiç iyi değil ilişkimiz. 12 ve 6 yaşında çocuklarım var. 40 lara merdiven dayandık. Cinsel hayatımız hiç iyi değil. Yaklaşık 5 ay önce çocukları dışarı gönderiyimmi dedim buna. Mesajımı aldı aslında ama istemedi. O zaman sen görürsün demiştim. Ve bugün İstanbulu gelini izleyince gaza geldim gururumu kırıp yanına gittim. Başka odadaydı. Elinde telefon oyun oynuyor. Çocuklar uyudu. Aklına birşey gelmiyor mu dedim. Telefondan gözünü ayırmadı. GÜldü ve yoo dedi. Biraz durdum ayakta kapıda ve niye gelmiyor, sorunların mı var dedim. Hayır dedi. Yüzüme falan bakmadı bu arada. Telefonla oynamaya devam etti. Biraz durdum ayakta sonra TV izlemeye diğer odaya gittim. Bekledim gelir diye. Gelmedi. Daha sonra baktım gitmiş uyumuş. 6-7 aydır hiç birşey olmuyor. Hiç mi canı istemez. Benim. Gibi var mı. Bu kadar uzun ara verilir mi.

Merhaba bende evliydim ve benide kac kere reddetmisti ve bende inada bindirip istemedigimde tecavüz etmisti eski es denilecek sahis.

Benim nacizane tavsiyem inat yapma asla ve o hareketlerinde cokta anliyacagini düsünme. Acik acik bu belliki bir sorun. Bunu esinle konus cünkü seni rahatsiz ediyor. Telefonla falan ilgilenmedigi zaman konusun. Ya da monotonlasmis olabilir de evliliginiz, heyecan katmaya calisin. Dilerim düzelir bu sorun ve mutlu bir sekilde devam edersiniz. Cinsellik gercekten evlilikte elzem. Erkekler biz kadinlar gibi ince düsünmüyor maalesef.

Merhaba bende evliydim ve benide kac kere reddetmisti ve bende inada bindirip istemedigimde tecavüz etmisti eski es denilecek sahis.

Benim nacizane tavsiyem inat yapma asla ve o hareketlerinde cokta anliyacagini düsünme. Acik acik bu belliki bir sorun. Bunu esinle konus cünkü seni rahatsiz ediyor. Telefonla falan ilgilenmedigi zaman konusun. Ya da monotonlasmis olabilir de evliliginiz, heyecan katmaya calisin. Dilerim düzelir bu sorun ve mutlu bir sekilde devam edersiniz. Cinsellik gercekten evlilikte elzem. Erkekler biz kadinlar gibi ince düsünmüyor maalesef.
Adına çok üzüldüm gerçekten. Çok üzgünüm.
Geçmiş olsun diyeyim.
Yani açıkça konuşmuyoruz aslında evet. Ama zaten çok da konuşmuyoruz genel olarak. Ben de kendimce küstüm ona içimde. Normal yaşantımız, koşturmacamız devam ediyor. Yani konuşmayı denedin birkaç kez. Konuşmuyor. Cinsellik le ilgili değil. Genel olarak konuşmak istedim. Yine tavrı böyleydi. İkimiz de evde cinsellik dışında sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Yaşantımız koşturmacamız devam ediyor. Ama tatlı söz yok. Canım cicim yok.

Teknoloji ve oyunlar hayatımıza girdikçe gerçekten erkeklikte gitti babaannem der ki eskiden erkekler kadın azgınıydı şimdi noluyo bunlara (ben Doğum yaptığımdan beri eşimle ayrı yatıyoruz münasebetlerimiz oluyo ama sonra yine ayrı yatıyoruz eşimin isteği üzerine çocuk uyanıp ağlıyormuş sabah işe gitcekmiş vs vs tabi tek oturma odasında doğal gaz sobamız olması da bir etken) ayrı yattığımızı duyunca babaannemde anneannemde aynısını söyledi teknoloji girdikçe hayatımıza ilgileri hep onlara kayıyor

Yani şuan sinirden kuduruyorum. 5 ay önce reddedilşnce sen görürsün dememe rağmen gittim teklif ettim böyle davrandı. Aslında gitsem öpsem yanına yaklaşsam farklı olabilirdi ama o kadarını da yapamadım. Zaten tükürdüğümü yalayıp gitmişim. Az önce sinirden ağladım. O içeride mışıl mışıl uyuyor. Şuan ben yarın ona nasıl davranmalıyım. Ben yüzüme bakmayınca odaya gittiğimde peşimden gelmesi gerekmezmiydi.o da mı kendince gurur yapıyor.

Bence ereksiyon problemi yaşıyor olabilir bunu itiraf etmekdense yanaşmıyordur.Canım dese sarılsa iş orlara varır diye yapmıyordur
Böyle bir şey yoktu sonradan mı gelişmiştir. Ben onun da bana küs olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ama sebebini bilmiyorum. Ben horluyorum. Ve onu uyumuyorum gece. Çok rahatsız oluyor. Kaç defa odada kanepede yattı. Bana sen içeride yat dedi. Gitmedim. 1 haftadır ayaklı başlı yatıyoruz. Kendi kendine öyle yapmış yastığını. Bundan dolayı benden soğumuş olabilir mi. Bir de çok eleştiriyor beni.

Böyle bir şey yoktu sonradan mı gelişmiştir. Ben onun da bana küs olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ama sebebini bilmiyorum. Ben horluyorum. Ve onu uyumuyorum gece. Çok rahatsız oluyor. Kaç defa odada kanepede yattı. Bana sen içeride yat dedi. Gitmedim. 1 haftadır ayaklı başlı yatıyoruz. Kendi kendine öyle yapmış yastığını. Bundan dolayı benden soğumuş olabilir mi. Bir de çok eleştiriyor beni.
benim annem ile babamda bir uyumazlar annemde bazi sikintilar var gece uyurken dislerini biler babamda rahatsiz olur annemde o rahatsiz olutor diye oluyor ama cinsell acidan bi problemleri yok diye biliyorum horlama herkeste olabilir bu soguma nedeni olucagini dusunmuyorum sizin olayiniz cok farkli duruyor sanirim az once bi arkadasta soylemisti kendisinde bi problem oldugundan dolayida boyle yapiyor olabilir sertlesmeme falan erkeklerin geneli boyle bi durumu yediremez sanirim

Ayakli basli mi? Affina siganarak soruyorum agiz kokun falani var acaba? Ondan mi rahatsiz oluyor ki? Sadece horlamadan oturu yastigin yerini degistirmek bana mantikli gelmiyor. Sonucta ayak ucunda da yatsa horlaman rahatsiz eder onu.

Sonradan gelişebilir tabi malum yaşlar 40 a dayandimi yavaş yavaş kimi erkekde başlar böyle sorunlar.Zaten sorun buysa bunalima bile girmiştir o

Back
X