- Konu Sahibi melodysilk
Eşin gerçektenn çok saygısız. işin içinde başka bişey olduğu belli bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablam eşler arasında gurur olmaz..o senin eşin git sarıl kokla ..ve karşına al .deki problem nedir ..neden bana karşı soğuksun..işin kaynağını öğrenGururdan. Gururum kırıldı.
Doğum kontrol hapı kullanın ozaman . Ya da hormonlusunu taktirin ya da 3 aylık iğne. Hap kullanın çok korkuyorsanız belirli zamanlarında olmaz deyin. Ya da kendi korunurdu bu kadar dert etse. Bence hikaye. Ve boşuna suclu hissediyorsunuz. İstedikten sonra her yol bulunurdu. Bulunmasa kendi bulurdu.Söylemeyi unuttum. 1 yıl kadar önce spralimi çıkarttım. Sebep de kaydığı için. Süresi de dolmuştu. Ve yenisini de taktırmadım. Merhaba baktım ki bu sıklıkta birliktelik için gerek yok. Çünkü çok da iyi gelmedi bana. Sıkıntı yapıyordu. Bundan dolayı da olabilir belki. Çünkü çocuk istemiyoruz.
Ayak ucuna geçme olayının mantığını hala anlamaya çalışıyorum. Ama yok olmuyor. Tek aklıma gelen başka biri var ve erkek olduğu için kendine hakim olmaya çalışıyor . Ya da yadasida yok ki. Mantığı yok hareketin.Valla yeni evliyim benim eşim de çok yorgun olduğu günler de horluyor, kafasını yana çeviriyorum ya da yastığını düzeltiyorum geçiyor.. ayak ucuna geçmeyi düşünmedim hiç..
Mesajlasıyorsa görmeyin diyeAyak ucuna geçme olayının mantığını hala anlamaya çalışıyorum. Ama yok olmuyor. Tek aklıma gelen başka biri var ve erkek olduğu için kendine hakim olmaya çalışıyor . Ya da yadasida yok ki. Mantığı yok hareketin.
Şu yazdıklarınızın konu sahibine ne faydası var?
Eşiniz çok istekliymiş ne mutlu size.
Konu sahibinin derdine dert katar gibi olmuş
Her konuda var boyle yazanlar hele yas belirtip benim kocam 43 yasında ama her gun olur diyenler tuhaf geliyor acaba deyınce kadınlığını kullandıkları icin yada cok seksı kadınım kocam beni istiyor diye dusunduklerı için mı böyleler bilmiyorum. Konu sahibine gelirsek sorun yaratmıyor anlaşılan olmazsa sorun olmaz diye düşünüyorsunuz galiba eşlerde bunu seziyor canına minnet biliyor ama karşısına azgın istekli kadın cıksa hic bir problemi kalmaz adamın hatta tedavi bile olur sağlık sorunları varsa bence gurur falan yapmayın başının etini yeyin olsun ne zaman istediğiniz de o zaman gidin yanına zaten belli zaman sonra alısacaktık vücut kendiliğinden isteyecek bide böyle yapıpta aldatan erkekler yok mu ya evdeki kadını mutlu edemiyorsun ikinci kadınla ne işi var ama işte dediğim gibi evdekiyle yapmaz gider dısarıda günde yapar konu sahibi aldatmaz dedi de genelde erkekler boyle ama
Her konuda var boyle yazanlar hele yas belirtip benim kocam 43 yasında ama her gun olur diyenler tuhaf geliyor acaba deyınce kadınlığını kullandıkları icin yada cok seksı kadınım kocam beni istiyor diye dusunduklerı için mı böyleler bilmiyorum. Konu sahibine gelirsek sorun yaratmıyor anlaşılan olmazsa sorun olmaz diye düşünüyorsunuz galiba eşlerde bunu seziyor canına minnet biliyor ama karşısına azgın istekli kadın cıksa hic bir problemi kalmaz adamın hatta tedavi bile olur sağlık sorunları varsa bence gurur falan yapmayın başının etini yeyin olsun ne zaman istediğiniz de o zaman gidin yanına zaten belli zaman sonra alısacaktık vücut kendiliğinden isteyecek bide böyle yapıpta aldatan erkekler yok mu ya evdeki kadını mutlu edemiyorsun ikinci kadınla ne işi var ama işte dediğim gibi evdekiyle yapmaz gider dısarıda günde yapar konu sahibi aldatmaz dedi de genelde erkekler boyle ama
Ben aslında genel cevap vermiştim sadece sizi kast etmedim var burda benim eşim beni hergun ister gibisinden konuşmalar bu tarz yorumlar konu sahibinı üzmekten başka birşey yapmaz.Ayrıca çok seksi çok güzel de olabilirsiniz böyle bi iddiam yok ama eşinizin libidosu düşükse dünya güzeli olsanız ne fayda. Yazdıklarım başka yere çekildiği için açıklama yapmak zorunda kalıyorum
Ben aslında genel cevap vermiştim sadece sizi kast etmedim var burda benim eşim beni hergun ister gibisinden konuşmalar bu tarz yorumlar konu sahibinı üzmekten başka birşey yapmaz.
Hiç canınızı sıkmayın. Ben gerçekten hiç kötü düşünmedim. Anlatmak istediğinizi anladım zaten. Bir arkadaşım da sizin gibi. O hiç istemiyor, eşi sürekli istiyormuş. Haa öyle sürekli istese ben de istemem. Yani ben söylemek istediğinizi anladım. Sıkıntı yok.Ohooo siz de istiyorsunuz ki biri bi şey yazsın da cımbızlayalım. Benim demek istediğim bizim ilişkimizde de sorun bende. Hanımefendinin eşinin yaptığını ben de eşime yapıyorum. Eşimin istekli olması bizi mükemmel bi çift yapmıyor. Bizim de sorunlu hal böyle iken. Sizde durumlar nasıl diye sormuş konu sahibi. Ona istinaden yazdım
Arkadaşlar eşimle aramız çok iyi değil. 5 yıl çıkarak evlendik. Son zamanlarda hiç iyi değil ilişkimiz. 12 ve 6 yaşında çocuklarım var. 40 lara merdiven dayandık. Cinsel hayatımız hiç iyi değil. Yaklaşık 5 ay önce çocukları dışarı gönderiyimmi dedim buna. Mesajımı aldı aslında ama istemedi. O zaman sen görürsün demiştim. Ve bugün İstanbulu gelini izleyince gaza geldim gururumu kırıp yanına gittim. Başka odadaydı. Elinde telefon oyun oynuyor. Çocuklar uyudu. Aklına birşey gelmiyor mu dedim. Telefondan gözünü ayırmadı. GÜldü ve yoo dedi. Biraz durdum ayakta kapıda ve niye gelmiyor, sorunların mı var dedim. Hayır dedi. Yüzüme falan bakmadı bu arada. Telefonla oynamaya devam etti. Biraz durdum ayakta sonra TV izlemeye diğer odaya gittim. Bekledim gelir diye. Gelmedi. Daha sonra baktım gitmiş uyumuş. 6-7 aydır hiç birşey olmuyor. Hiç mi canı istemez. Benim. Gibi var mı. Bu kadar uzun ara verilir mi.
Hiç canınızı sıkmayın. Ben gerçekten hiç kötü düşünmedim. Anlatmak istediğinizi anladım zaten. Bir arkadaşım da sizin gibi. O hiç istemiyor, eşi sürekli istiyormuş. Haa öyle sürekli istese ben de istemem. Yani ben söylemek istediğinizi anladım. Sıkıntı yok. ☺