- 24 Aralık 2014
- 5.296
- 7.087
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ben artık düşünmekten yoruldum eşimin ailesi beni soydu soğana çevirdi borcu umursamıyprum açıkçası onları beklersem 10 sene çocuğa sıra gelmezBence sizin en küçük sorununuz çalışmak istemiyor oluşunuz.
Daha büyük sorunlarınız var. Onlarla ilgili ne yapmayı planlıyorsunuz
Birikimim borca gidecek işte o yüzden istemiyorumBence çalışın
Bakın eşinizle problemleriniz var, kendi paranız birikiminiz olsun çünkü geleceğiniz belli değil. Gitmek istersiniz gidemezsiniz, tutunacak dalınız olsun.
Eşimin rahat ailesini beklersem 10 yıl daha çocuğum olmaz onlar bu kadar rahatken ben nasıl kendimi paralayabilirimBu kadar borç varsa nasıl çocuk yapıp gecinmeyi düşünüyorsunuz? İse girseniz bile çıkması kolay dert etmeyin yavaş çalışır cikarilirsiniz belki. Bi süre deneyin bence çocuk için birikim yapiyorum deyin.
Birikimim borca gidecek işte o yüzden istemiyorum
Eşimin bu kadar zorlama sebebi de maaşımı direkt borca yatıracak olması vermesem diye bi lüksüm yok ne olsa da o sağlık raporundan kalsam diyorum bu ale içim artık çabalayamamVermeyin sakın. Kendi hesabınızda dursun.
Birikimim borca gidecek işte o yüzden istemiyorum
İstemiyorsan çalışma diyor ama ağız ucuylaAllahim bunu da okuduk yarabbim
Bence calisin,calisin ki size saygisi olmayan kocanizdan kacarken cebinizde kendi kazandiginiz paraniz olsun. Calisin ki bu adama el acmayin
Yok illa çocuk yapacak önce, acelesi bu. Sonra o çocuk için bu kocaya katlanacak... Uzun hikayenin henüz başında.Boşanmayı düşünmez misiniz? İşe girip davayı açın. Kendi kendinize yetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?