Eşim beni zorla işe soktu sağlık raporundan nasıl kalabilirim ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.296
7.087
398
Eşim beni zorla bir fabrikada işe soktu ben orayı kesinlikle istemiyorum girersem de ruhen yıpranacağıma eminim yarın fabrikanın kendi bünyesinde sağlık kontrolü var kontrolü geçeni alacaklar ve hemen işbaşı olacak benim gözlerimde 3.75 numara miyop ve 0.75 astigmat var lens takmazsam körüm gibi bişey ben doktora bu durumumu söylesem eşim zorluyor beni sağlık kontrolünden işe alınamaz diyerek geçirmeyin desem kabul eder mi? Ben vajinismus hastadıydım tedaviden sonra çalışmamaya başladım çocuk istediğimiz için eşim bana hep çocuk konusunda baskı yaptı beni umutlandırdı bu fikre alıştırdı şimdi de çalış hamileyken de çalışırsın herkes çalışıyor nolmuş diyor çalışacağım yer fındık fabrikası...Ne yapacağımı bilmiyorum kontrolden nasıl kalabilirim ne olur fikir verin istememe sebebim de eşimin ailesinin ödeyemediği benim altınlarımın da gittiği borçları benim altınlarımla ödendi benden aldılar şimdi sırada düğün borçları var ben düğün borçları için çalışacakmışım zamanında yaptığım fedakarlıklar görünmüyor bu yüzden istemiyorum

Bence sizin en küçük sorununuz çalışmak istemiyor oluşunuz.

Daha büyük sorunlarınız var. Onlarla ilgili ne yapmayı planlıyorsunuz
Ben artık düşünmekten yoruldum eşimin ailesi beni soydu soğana çevirdi borcu umursamıyprum açıkçası onları beklersem 10 sene çocuğa sıra gelmez

Çalışmak çok güzel birsey bence madem borcunuzda varmış çocuk olana kadar çalışabildiğin kadar çalış.
Hayat her zaman planladığın gibi gitmeyebilir bugün istemediğin o iş için yarın keşke olsaydı diyebilirsin.
Hadi borcunuzu, eşini herseyi boşver kendini biraz düşünüp seviyorsan çalış.

Eşimin rahat ailesini beklersem 10 yıl daha çocuğum olmaz onlar bu kadar rahatken ben nasıl kendimi paralayabilirim

Birikimim borca gidecek işte o yüzden istemiyorum

Borcun sonu var merak etme ödenir biter,
Ayrıca olmuşla ölmüşe çare yok. borç sıkıntısı yine senin üstünde olacak. ne kadar düşünmüyorum desende çocuk olunca, almak istediklerini almayınca istediğini yapamayınca daha iyi anlarsın.

Allahim bunu da okuduk yarabbim
Bence calisin,calisin ki size saygisi olmayan kocanizdan kacarken cebinizde kendi kazandiginiz paraniz olsun. Calisin ki bu adama el acmayin
İstemiyorsan çalışma diyor ama ağız ucuyla o kuruldan geçmemem lazım doktora mı rica etsem napsam

Çalışmak istemiyorsan bu konuda ille de çalış diye akıl vermeyeceğim.
Ama doktordan rica edersen senin işe uygun olmadığın konusunda rapor verir, işe alınmazsın. İşçi olarak çalışacaksan bu mümkün olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…