- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Peki parasiz ne yapacaksin? Bu adami böyle çekecekmisin? Senin isteklerine saygi duymayan adamdan bebekmi yapacaksin? Hadi yaptin diyelim, para yoksa, nasil bakacaksin bebege? Bez olmus 80 lira. Buda sadece maddi tarafi. Böyle bir adam baba olarak sorumlulugunu alir mi? Bez degistirirmi? Banyo yaptirirmi? Gece çocuga bakar mi?
Hiç sanmiyorum.
Ee tekrar ne yapacaksin?
Kadın evli cocuk yapma istegide en dogal hakkı. Ki kadının istedigi soruyu cevaplamak yerine uslupsuz sekilde dalga gecmek haddinize degil sonucta o bir gebe. Duyarlı olun biraz duyarlı. Magdurken magdur olmak istemiyor hamile hamile baskalarının düsüncesizliklerinin bedelini cekmek istemiyor buda hakkı. En fazla 5alıp 3aldım derse bu sekilde kırpabilirse maasından bir kazancı olurda kendi ayakları üzerinde bile duramaz yinede bu sekilde. Sizi duyarlılıga davet ettim.Yok illa çocuk yapacak önce, acelesi bu. Sonra o çocuk için bu kocaya katlanacak... Uzun hikayenin henüz başında.
Bence çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun bu saydığiniz rahatsızlar hiç biride çalışmaya engel değil bizdede tersi ne zaman calisacam desem bnmkidehayır diye kavga çıkarıyor küçük çocuklarım var diye ustelemiyorum yoksa kendi paranı kazanmaktan daha ne olabilirEşim beni zorla bir fabrikada işe soktu ben orayı kesinlikle istemiyorum girersem de ruhen yıpranacağıma eminim yarın fabrikanın kendi bünyesinde sağlık kontrolü var kontrolü geçeni alacaklar ve hemen işbaşı olacak benim gözlerimde 3.75 numara miyop ve 0.75 astigmat var lens takmazsam körüm gibi bişey ben doktora bu durumumu söylesem eşim zorluyor beni sağlık kontrolünden işe alınamaz diyerek geçirmeyin desem kabul eder mi? Ben vajinismus hastadıydım tedaviden sonra çalışmamaya başladım çocuk istediğimiz için eşim bana hep çocuk konusunda baskı yaptı beni umutlandırdı bu fikre alıştırdı şimdi de çalış hamileyken de çalışırsın herkes çalışıyor nolmuş diyor çalışacağım yer fındık fabrikası...Ne yapacağımı bilmiyorum kontrolden nasıl kalabilirim ne olur fikir verin istememe sebebim de eşimin ailesinin ödeyemediği benim altınlarımın da gittiği borçları benim altınlarımla ödendi benden aldılar şimdi sırada düğün borçları var ben düğün borçları için çalışacakmışım zamanında yaptığım fedakarlıklar görünmüyor bu yüzden istemiyorum
Size istemeden bir iyilik yapıyor bence şuan :) neden çalışmak istemiyorsunuz? Zamanla hoşunuza bile gidebilir para kazanıcaksınız. Ben bebek sahibi olmasam gider çalışırdım bu dan daha güzel birşey yok.özgüveninizi kazanırsınız.Eşim beni zorla bir fabrikada işe soktu ben orayı kesinlikle istemiyorum girersem de ruhen yıpranacağıma eminim yarın fabrikanın kendi bünyesinde sağlık kontrolü var kontrolü geçeni alacaklar ve hemen işbaşı olacak benim gözlerimde 3.75 numara miyop ve 0.75 astigmat var lens takmazsam körüm gibi bişey ben doktora bu durumumu söylesem eşim zorluyor beni sağlık kontrolünden işe alınamaz diyerek geçirmeyin desem kabul eder mi? Ben vajinismus hastadıydım tedaviden sonra çalışmamaya başladım çocuk istediğimiz için eşim bana hep çocuk konusunda baskı yaptı beni umutlandırdı bu fikre alıştırdı şimdi de çalış hamileyken de çalışırsın herkes çalışıyor nolmuş diyor çalışacağım yer fındık fabrikası...Ne yapacağımı bilmiyorum kontrolden nasıl kalabilirim ne olur fikir verin istememe sebebim de eşimin ailesinin ödeyemediği benim altınlarımın da gittiği borçları benim altınlarımla ödendi benden aldılar şimdi sırada düğün borçları var ben düğün borçları için çalışacakmışım zamanında yaptığım fedakarlıklar görünmüyor bu yüzden istemiyorum
Kadın evli cocuk yapma istegide en dogal hakkı. Ki kadının istedigi soruyu cevaplamak yerine uslupsuz sekilde dalga gecmek haddinize degil sonucta o bir gebe. Duyarlı olun biraz duyarlı. Magdurken magdur olmak istemiyor hamile hamile baskalarının düsüncesizliklerinin bedelini cekmek istemiyor buda hakkı. En fazla 5alıp 3aldım derse bu sekilde kırpabilirse maasından bir kazancı olurda kendi ayakları üzerinde bile duramaz yinede bu sekilde. Sizi duyarlılıga davet ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?