Eşim beni zorla işe soktu sağlık raporundan nasıl kalabilirim ?

Eşimin bu kadar zorlama sebebi de maaşımı direkt borca yatıracak olması vermesem diye bi lüksüm yok ne olsa da o sağlık raporundan kalsam diyorum bu ale içim artık çabalayamam

Niye ablacım? Para senin hesabına yatmıyor mu vermezsin olur biter. Bu 5 para etmez tipler için strese girme inceyse kopar kafasında ol derim. Boşarsa da boşar o da hiç kötü bir seçenek değil.

vajınısmus calısmanıza engel degıl
hamılelık calısmanıza engel degıl
evlılık calısmanıza engel degıl
fındık fabrıkası kotu bır ıs degıl

ıstemedıgınız bır yere sızı zorla sokması kotu
ıletısım kuramamanız ortak paydada bulusamamanız karsılıklı ıstısare edememenız kotu

bunları halletmenız lazım once. yanı saglıktan kalmanız da cozum degıl

İstemiyorsan çalışma diyor ama ağız ucuyla o kuruldan geçmemem lazım doktora mı rica etsem napsam
evet konusun
cunku ıse sızden daha cok ıhtıyacı olan bırsuru ınsan var en azından hak yememıs olursunuz
ama esınızle cozmenız gereken sorunları cozmelısınız

Eşimin rahat ailesini beklersem 10 yıl daha çocuğum olmaz onlar bu kadar rahatken ben nasıl kendimi paralayabilirim
Bu evlilikte çocuk yapınca paralanmayacağıni mi zannediyorsun?üstelik doğurdugun da seninle çekecek,masumun ne günahi var.Çocugu cok istiyorsan o işe gir,boşan,yeniden evlen o zaman yap ama dikkat et yeni kocan da buna benzemesin

Eşimin bu kadar zorlama sebebi de maaşımı direkt borca yatıracak olması vermesem diye bi lüksüm yok ne olsa da o sağlık raporundan kalsam diyorum bu ale içim artık çabalayamam

Peki parasiz ne yapacaksin? Bu adami böyle çekecekmisin? Senin isteklerine saygi duymayan adamdan bebekmi yapacaksin? Hadi yaptin diyelim, para yoksa, nasil bakacaksin bebege? Bez olmus 80 lira. Buda sadece maddi tarafi. Böyle bir adam baba olarak sorumlulugunu alir mi? Bez degistirirmi? Banyo yaptirirmi? Gece çocuga bakar mi?

Hiç sanmiyorum.

Ee tekrar ne yapacaksin?

ya bırde dayanamayacagım ozur dılerım ama
cocuk sırf anne olmak ıcın dogurulmaz dogdu mu donusu yok bıle ısteye yapıyoruz elımızden gelen en ıyı ımkanı sunmak zorundayız
zo-run-da-yız

hele bır dogsunda kısmetıyle gelır dıye bırsey yok onun kısmetı emdıgı sut baska bırsey degıl esınızle anlasamıyorsunuz borcunuz var paranız yok sız cocuk dogurmayı dusunmemelısınız hıc saglıklı degıl nıye sıkıntı ceksın ? yarın bırgun ne olacagınız bellı degıl belkı bosanacaksınız ? acele etmeyın cocuk nasıl olsa olur kacmıyor sız evlılıgı oturtunda hele

Agzina saglik ya..

Gerçekten çok garipsiniz. Altınlarınızın alınmış olması yanlış ama sonuçta almışlar sizde kabul etmiş bu evliliğe devam ediyorsunuz hatta çocuk istiyorsunuz. Hamile kalmayı düşündüğü için çalışmak istemeyeni de ilk defa gördüm hamilelik hastalık değil gayet hamileyken çalışabilirsiniz ki siz daha hamile bile değilsiniz. Düğün borcunu da tabi ki birlikte ödeyeceksiniz hani düğün sizin ya düğün borcunu neden başkası ödüyor orası asıl saçma olan. Bu yüzden çalışmak istememe sebebiniz bana yanlış geldi. Bu şekilde memnun olmadığınız bir aile düzeninde neden çocuk yapmak istiyorsunuz?

Kontrolden nasıl kalırım dıyecegınıze eşinize ayar cekın. Ne itici bir adam
Veliniz mi esiniz İŞE SOKUYOR
Sanki okula yazdırıyor ve gitmek mecburi gibi tavira gel.
Bırkere geldiginiz su fani dunyada bu kadar kocacı olmayın siz bir bireysiniz az sesiniz cıksın. Fikirlerinizi istediklerinizi ve istemediklerinizi söyleyin diye agız vermiş Rabbım, kullanın agzınızı.
Daha neler gorucem Burda kimbilir

Aynı şekilde eşiniz bu kadar borcun içinde çalışmak istemese? Ailesi beni soydu soğana çevirdi oğulları da çalışmıyor diyeceksiniz aileler kimseyi evlendirmek altın yapmak eşya yapmak zorunda değil valla ben eşimle ailelerden gram destek görmeden kurduk evimizi tüm nakit takım ve tam altınlarım borçlarıma gitti üstüne işten çıkarıldım tüm tazminatım evlilik sonrası borçlarıma gitti ama eşimde çalışıyor yan gelip yatmıyor ki tabiki çalışacağım bu ev ikimizn ben şimdi doğum yapsam ve çalışmasam o yapacak aynısını sizin düşünceleriniz bana tuhaf geldi kusura bakmayın

zorla işe sokan adam maaşına da zorla el koyacak tabiki . bu surecte cocuk yaparsaniz hem calis hem cocuk bak hem cocugun masraflari...
ama calismak da size tecrube is ogrenme piyasaya girme gibi firsatlar sunar. daha once calistiniz mi is tecrubeniz var mi?
en kotu ihtimal bosanirsaniz elinizde az bucuk bi mesleginiz maasiniz olur.

Sirf su cümle bile burdaki tüm konulara kopyala yapistir olmali. Agzina ve parmaklarina saglik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…