- 23 Ağustos 2012
- 51.926
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.932
- 898
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Eşimin bu kadar zorlama sebebi de maaşımı direkt borca yatıracak olması vermesem diye bi lüksüm yok ne olsa da o sağlık raporundan kalsam diyorum bu ale içim artık çabalayamam
vajınısmus calısmanıza engel degılEşim beni zorla bir fabrikada işe soktu ben orayı kesinlikle istemiyorum girersem de ruhen yıpranacağıma eminim yarın fabrikanın kendi bünyesinde sağlık kontrolü var kontrolü geçeni alacaklar ve hemen işbaşı olacak benim gözlerimde 3.75 numara miyop ve 0.75 astigmat var lens takmazsam körüm gibi bişey ben doktora bu durumumu söylesem eşim zorluyor beni sağlık kontrolünden işe alınamaz diyerek geçirmeyin desem kabul eder mi? Ben vajinismus hastadıydım tedaviden sonra çalışmamaya başladım çocuk istediğimiz için eşim bana hep çocuk konusunda baskı yaptı beni umutlandırdı bu fikre alıştırdı şimdi de çalış hamileyken de çalışırsın herkes çalışıyor nolmuş diyor çalışacağım yer fındık fabrikası...Ne yapacağımı bilmiyorum kontrolden nasıl kalabilirim ne olur fikir verin istememe sebebim de eşimin ailesinin ödeyemediği benim altınlarımın da gittiği borçları benim altınlarımla ödendi benden aldılar şimdi sırada düğün borçları var ben düğün borçları için çalışacakmışım zamanında yaptığım fedakarlıklar görünmüyor bu yüzden istemiyorum
evet konusunİstemiyorsan çalışma diyor ama ağız ucuylao kuruldan geçmemem lazım doktora mı rica etsem napsam
Bu evlilikte çocuk yapınca paralanmayacağıni mi zannediyorsun?üstelik doğurdugun da seninle çekecek,masumun ne günahi var.Çocugu cok istiyorsan o işe gir,boşan,yeniden evlen o zaman yap ama dikkat et yeni kocan da buna benzemesinEşimin rahat ailesini beklersem 10 yıl daha çocuğum olmaz onlar bu kadar rahatken ben nasıl kendimi paralayabilirim
Eşimin bu kadar zorlama sebebi de maaşımı direkt borca yatıracak olması vermesem diye bi lüksüm yok ne olsa da o sağlık raporundan kalsam diyorum bu ale içim artık çabalayamam
borcu umursamıyprum açıkçası onları beklersem 10 sene çocuğa sıra gelmez
Agzina saglik ya..vajınısmus calısmanıza engel degıl
hamılelık calısmanıza engel degıl
evlılık calısmanıza engel degıl
fındık fabrıkası kotu bır ıs degıl
ıstemedıgınız bır yere sızı zorla sokması kotu
ıletısım kuramamanız ortak paydada bulusamamanız karsılıklı ıstısare edememenız kotu
bunları halletmenız lazım once. yanı saglıktan kalmanız da cozum degıl
ya bırde dayanamayacagım ozur dılerım ama
cocuk sırf anne olmak ıcın dogurulmaz dogdu mu donusu yok bıle ısteye yapıyoruz elımızden gelen en ıyı ımkanı sunmak zorundayız
zo-run-da-yız
hele bır dogsunda kısmetıyle gelır dıye bırsey yok onun kısmetı emdıgı sut baska bırsey degıl esınızle anlasamıyorsunuz borcunuz var paranız yok sız cocuk dogurmayı dusunmemelısınız hıc saglıklı degıl nıye sıkıntı ceksın ? yarın bırgun ne olacagınız bellı degıl belkı bosanacaksınız ? acele etmeyın cocuk nasıl olsa olur kacmıyor sız evlılıgı oturtunda hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?