- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi hazychampagne
Hiç sevmiyorum böyle damatları milletin esleri anne baba diye nasıl samimi oluyorlar yaa uff 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun yapacak birsey yok.Benim de babam anneanneme anne demedi hiç annem de kayinvalidesine demedi.Öz annesini küçük Yaşta kaybetmiş babam hiç görmemiş üvey annesi vardı babamın. Hep sizi bizli konusurlardi.Merhaba kızlar.9 aylık evliyim her şey yolunda gidiyor çok şükür.
Ancak sıkıntım şu ki; eşim benim aileme hala "anne-baba" diye hitap etmiyor.
Kendi annesini 2 yıl önce kanserden ani bir şekilde kaybetti. Nurlar içinde yatsın melek gibi bir kadındı. Çok zor bir dönem geçirdik beraber. Büyük ölçüde bununla ilgili olabilir kendi anneciğinin yerine birini koyamıyordur ancak babama da hala "X amca" şeklinde hitap ediyor
Benim ebeveynlerim bana bu konuda bir rahatsızlık dile getirmedi ama ben huzursuzum.
Yakın çevremde tek bir evli arkadaşım var, onlarda da durum böyle ancak o rahatsızlık duymuyor çünkü onlarda durum karşılıklı..
Ben bir-iki kez tatlı dille sohbet arasında rahatsızlığımı dile getirdim. Birinde, daha evliliğimizin ilk zamanlarıydı annesi aklına geldi duygusallaştı konuyu kapadım. Birinde; "evet düzeltmeye çalışacağım" dedi ancak denemedi bile.
Ağzı alıştı sanki artık döndürülmeyecek gibi geliyor. Sizce bu konuya alışmalı mıyım? Tekrar konuşmalı mıyım?
Şimdiden cevaplar için teşekkürler, güzel günler diliyorum arkadaşlar..![]()
Benim de babam diyor şimdiden evlenirsen anne baba demeni istemiyorum diye.Keşke bende diremeseydim vaktinde şimdilerde çok zorda kalmazsam demiyorum
Bi oğlum bi kızım var yarın öbürgün gelinede damada da söylicem anne baba demek zorunda değilsiniz diye, benim kızım oğlumda demesin istemem anne baba bi tanedir öle kalmalıherkes yerini bilmeli.
Bende istemiyorumBenim de babam diyor şimdiden evlenirsen anne baba demeni istemiyorum diye.![]()
Merhaba kızlar.9 aylık evliyim her şey yolunda gidiyor çok şükür.
Kendi annesini 2 yıl önce kanserden ani bir şekilde kaybetti. Nurlar içinde yatsın melek gibi bir kadındı. Çok zor bir dönem geçirdik beraber. Büyük ölçüde bununla ilgili olabilir kendi anneciğinin yerine birini koyamıyordur ancak babama da hala "X amca" şeklinde hitap ediyor
Benim ebeveynlerim bana bu konuda bir rahatsızlık dile getirmedi ama ben huzursuzum.
Yakın çevremde tek bir evli arkadaşım var, onlarda da durum böyle ancak o rahatsızlık duymuyor çünkü onlarda durum karşılıklı..
Ben bir-iki kez tatlı dille sohbet arasında rahatsızlığımı dile getirdim. Birinde, daha evliliğimizin ilk zamanlarıydı annesi aklına geldi duygusallaştı konuyu kapadım. Birinde; "evet düzeltmeye çalışacağım" dedi ancak denemedi bile.
Ağzı alıştı sanki artık döndürülmeyecek gibi geliyor. Sizce bu konuya alışmalı mıyım? Tekrar konuşmalı mıyım?
bence bunlara takılma, saygıda kusur etmıyorsa baba anne demesının bır onemı yokMerhaba kızlar.9 aylık evliyim her şey yolunda gidiyor çok şükür.