Bir kere boşaldıktan sonra tekrar olması imkansız gibi birşey.bizde mümkün olmaz malesef.ben erken boşalmayı sorun etsem onu anlıycam da ağzımdan tek bir laf bile çıkmıyor ama durum bu.Klasik isteksiz erkek durumu. Masturbasyon yapıyor mu? Birde ilk boşalmadan sonra tekrar erekte olma durumu yok mu. Kimi erken boşalma durumu olan erkekler önce masturbasyonla boşalıp 30dk sonra ön sevişmeyle başlayıp erekte olmuş halde ilişki yaşıyor. Yine erken kontrolsüz boşlma yaşansada süre 2-3 kat uzuyor.
Bence erken boşalma var diye çekingenlik yapıyor. Ve masturbasyon kolay geldiği için orada bırakıyor
Kendimi geri çekmeye çalışıcam elimden geldiği kadar. Bu yaşadıklarımız o konuyu açtıktan hemen sonra yaşandı.bebeğimi babasız büyümek zorunda bırakmaya vicdanım el vermiyor.Sanki üstüne düştükçe kendini çekiyor gibi.
Artık bir sonuca bağlama vakti gelmiş.Eski konunu hatırlıyorum.Canına tak etmiş.
Gücünü topla ve gerekeni ne ise yap.
Allah yardımcın olsun.
Siz boşanırsanız bebeğinizin babası ölmüyor. Hala bebeğinizin bir babası oluyor. Babasız büyütme muhabbetlerine girmeyin ve kendinize karşı dürüst olun.Kendimi geri çekmeye çalışıcam elimden geldiği kadar. Bu yaşadıklarımız o konuyu açtıktan hemen sonra yaşandı.bebeğimi babasız büyümek zorunda bırakmaya vicdanım el vermiyor.
Vajinal bir koku olduğunu iddia ediyor ama etrafımda kimse almıyor bu kokuyu bende dahil.daha önce mantar için ilaç falanda kullandım.ilaçtan öncede koku yoktu sonrasında yine yok.zaten mutlaka ger ilişkiden önce duş alıyorum.Bence eşiniz sizi arzulamıyor.
Gencecik sevgi isteyen bir kadın, hayatının en güzel yıllarını böyle harcamamalı.
Kokuyorsun derken mantar gibi bir kokudan mı bahsediyor yoksa ter mi?
Eşime sevgiyle de yaklaştım her yolu denedim tam 6 yıldır evliyiz.ne yaparsam yapayım o aynı.herşeyi geçtim şu olduğu yerde uyuma huyunu bile bir gıdım değiştiremedim.böyle kendini seven böyle bencil bir insanda görmedim.koku konusunu bir üstteki mesajda anlattım.esinize sevgiyle yaklasin.. sizi bahane ediyor kanimca erken bosalma sorunu yuzunden.siz kendinizde bir koku fark ediyor musunuz veya ne bileyim kardesiniz anneniz gibi cok yakinlariniza sorun.. medikal bir yardim/urun aradiniz mi? esinizin hormonlariyle ilgili de bir sikintisi olabilir
Senin demene gerek yok. Bence eşinde erken boşalma + sertleşme sorunu var. Çünkü erkeklerin ilk boşalmadan sonra 30 dk sonra sertleşme başlaması lazım. Buda en geçBir kere boşaldıktan sonra tekrar olması imkansız gibi birşey.bizde mümkün olmaz malesef.ben erken boşalmayı sorun etsem onu anlıycam da ağzımdan tek bir laf bile çıkmıyor ama durum bu.
Bunuda yaptım zamanında.bazen geliyordu istemediğimi anlayınca şebeklik yapıp gönlümü alıyordu.ben çok taviz verdim zamanında şimdi gözünde kıl kadar değerim kalmadı.Size tavsiyem bu konuyu hiç açmayın konuşmayın sizde çok umursamaz davranın olmazda olurda yanına yaklaşırsa istemiyorum deyin Ne oluyor lan desin kendi kendine işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun.
Benim esimin böyle bi problemi olsa ben sorun etmezdim. Çünkü onu çok seviyorum. İkinciye lafını etmezdim gururu incinebilir diye.
Bence sen adama öyle bi psikoloji vermissin ki adam cinsellik isteyeceksin diye seni öpüp koklamaya korkuyor.
Adam sorunlu iste bunu kabul edip hayatına böyle devam etsen olmaz mı?
Ben cinsellik olmadan da evlilik devam edebilir diyenlerdenim.
Bir sarılması yeter ya....
Bu kanıya nereden vardınız çok merak ettim.bende bir sarılması yeter diyenlerdenim.ama o bir sarılmayı bir seviyorum demeyi bile bana çok görüyor.ben mi her yaklaştığında üzerine atlıyorum.peki o zaman bu bir yıl nasıl geçti.Benim esimin böyle bi problemi olsa ben sorun etmezdim. Çünkü onu çok seviyorum. İkinciye lafını etmezdim gururu incinebilir diye.
Bence sen adama öyle bi psikoloji vermissin ki adam cinsellik isteyeceksin diye seni öpüp koklamaya korkuyor.
Adam sorunlu iste bunu kabul edip hayatına böyle devam etsen olmaz mı?
Ben cinsellik olmadan da evlilik devam edebilir diyenlerdenim.
Bir sarılması yeter ya....
Ben sadece uzak kalabilmek istiyorum ama başaramıyorum.sonunda aklımı kaybetmekten korkuyorum. Bu kadar rahatlık gamsızlık.varsa yoksa işi.başka hiçbir şey üzmez onu.Ona olan sevginizin o kadar farkında ki bu rahatlik o yüzden. Bütün İlginizi ve sevginizi ondan cekmelisiniz. Onu rahatsız edecek derecede gecmelisiniz ondan. Hani artık sen olmasan da oluru hissetmeli.
Yerinizde olsam dildo vibratör falan ne bulursam siparis veririm netten. Artik yuzune bile bakmam ve Onun görebileceği yere bırakırım.Bence bu adamın canını ciddi anlamda acıtma zamanı gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?