- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Butun bu olanlar tayt yuzunden mi oldu.Eşim giyimime çok karışıyor kızlar ben süslenmeyi falan seviyorum bide bütün gün evde yalnızım boşluktan bütün gün saçımla başımla uğraşıyorum makyaj yapıyorum napayım çok sıkılıyorum bana diyodu mahalleye böyle çıkma beni de katil etme bugün pazara gidiyodum bilerek makyaj bile yapmadım kafamda bere vardı bide tayy giymiştim ama ben zaten çok zayıfım taytla dikkat çekmiyor fiziğim kahvenin önünden geçerken bana laf attılar hızlı hızlı gidiyodum bi de ne göreyim kocam karşımda direk daldı içeri muştayla 3 kişiyi dövdü ortalık kan içindepolis geldi hepsini neazerthaneye attı kocam bide hepinizi öldürcem diye bağırdı tabii ki öyle bişey yapcak değil sinirle söylenmiş sözler ama öyle deyince işler iyice büyüdü sabah bırakacaklarmış geldiğinde büyük ihtimalle kavga edicez ve artık beni bakkala bile yollamıcak diye tahmin ediyorum napcam bilmiom bana şans dileyin içimi dökmek istedim
Birikim diyelim de mahalledeki liseli çocukların söyledikleri yüzünden bile beni kısıtlıyor ergen bu herkese laf söyler diye düşünmüyor hiçButun bu olanlar tayt yuzunden mi oldu.
Bakalim takipteyim.
bir gün size de saldırırsa... hiç korkmuyor musunuzÇok şükür bana karşı saldırgan değil ama dışarda hep böyle
Napcan kızMusta neymis diye baktim.
Adamlarin durumu nasil?
Musta gercekten ise yariyormu dovuste?
Hep merak etmisimdir cidden.
Kendisinin dediğine göre vurma şekline göre adam da öldürebilirmiş ama bilmiyorum tabi normal vurdun mu çok can acıtırMusta neymis diye baktim.
Adamlarin durumu nasil?
Musta gercekten ise yariyormu dovuste?
Hep merak etmisimdir cidden.
bence sen dogru kendi ailend git ve esine bosanma davasi ac bu adam normal degilEşim giyimime çok karışıyor kızlar ben süslenmeyi falan seviyorum bide bütün gün evde yalnızım boşluktan bütün gün saçımla başımla uğraşıyorum makyaj yapıyorum napayım çok sıkılıyorum bana diyodu mahalleye böyle çıkma beni de katil etme bugün pazara gidiyodum bilerek makyaj bile yapmadım kafamda bere vardı bide tayy giymiştim ama ben zaten çok zayıfım taytla dikkat çekmiyor fiziğim kahvenin önünden geçerken bana laf attılar hızlı hızlı gidiyodum bi de ne göreyim kocam karşımda direk daldı içeri muştayla 3 kişiyi dövdü ortalık kan içindepolis geldi hepsini neazerthaneye attı kocam bide hepinizi öldürcem diye bağırdı tabii ki öyle bişey yapcak değil sinirle söylenmiş sözler ama öyle deyince işler iyice büyüdü sabah bırakacaklarmış geldiğinde büyük ihtimalle kavga edicez ve artık beni bakkala bile yollamıcak diye tahmin ediyorum napcam bilmiom bana şans dileyin içimi dökmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?