- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi persephone__
-
Napcan kızmuştalı şapşik
Kendisinin dediğine göre vurma şekline göre adam da öldürebilirmiş ama bilmiyorum tabi normal vurdun mu çok can acıtır
Çok kavga ediyor mahallede ve karşıt siyasi görüşlü insanlarlaKocan niye musta tasiyor?
Musta ne ki bu arada
Bir google amcaya sorayim
Evet ülkü ocağı teşkilatında o yüzden tedbirli geziypr çok sık kavga ediyorGuzel bilgi. Tesekkurler.
Ama kocaniz bunu niye yaninda tasiyor ya.
Kavgaci bi tipmi?
Yazma boyle ulku ocagi filan. Forumda siyasi konuda mesjda yasak. Konun kapanir sende banlanirsin sonraEvet ülkü ocağı teşkilatında o yüzden tedbirli geziypr çok sıkmkavga ediyor
TedbirliEvet ülkü ocağı teşkilatında o yüzden tedbirli geziypr çok sık kavga ediyor
Yok neden taşıdığını açıklamak için söyledim sadece yoksa görüşüni tartışmaya açmak deilYazma boyle ulku ocagi filan. Forumda siyasi konuda mesjda yasak. Konun kapanir sende banlanirsin sonra
Hehhehe :)Belki lazim olur ilerde.
Hak eden varsa kavgaya karsi degilim.
Sabah gelcek işte kesin kavga edcezTedbirlie son durum ne?
seni dovmesinde allah korusunSabah gelcek işte kesin kavga edcez
Dövmez de benim için ev günleri başlıyor zaten hiç dışarı çıkmıyorum sosyal hayatım hatta face hesabım bile yok artık iyice kötü olurSabah gelcek işte kesin kavga edcez
Çalışıyor ama normalde 9 buçuk gibi gelir bugün 7 gibi geleceği tutmuşEşiniz çalışmıyor mu? Filmlerdeki gibi nerden çıktı da dövdü adamları?
Bir özünde iyidir vakıası dahaEvet kocam çok kavgacı bide daha önce de bahsetmiştim ülkücü teşkilatçı falan biri o yüzden çok kavga ediyor muştasız çakısız gezmez ama bana karşı çok iyidir sesini bile çok ender yükseltir bana o tarz bir hareketi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?