Eşim benim yüzümden karakolluk oldu

Kocan niye musta tasiyor?
Musta ne ki bu arada
Bir google amcaya sorayim

Duzenleme: baktim gordum. Belali mi senin kocan ?

Senin kocan şehir eşkiyası mı ya? Muştayla dolaşıyor. Seni bakkala bile göndermiyor filan. Asla tacizin savunulacak bir yanı yok, o laf atanlar şerefsiz gözümde. Ama senin kocandaki davranışlar ciddi psikopatça.

Yazma boyle ulku ocagi filan. Forumda siyasi konuda mesjda yasak. Konun kapanir sende banlanirsin sonra
Yok neden taşıdığını açıklamak için söyledim sadece yoksa görüşüni tartışmaya açmak deil

Bende erkeklerin yazin beyaz atletleriyle, kil yumagi bogrunu, kazan gibi karnini gere gere sokaklarda dolasmasindan rahatsız oluyorum. Bisey diyebiliyo musun? Diyemezsin. Cunku erkek, yapar. Bi erkek tayt yüzünden sana laf atıyosa birak cidden esin dağıtsın agzini burnunu s.refsizin.

Kocanızı nezarete değil, hayvanat bahçesine 'tehlikeli tür' diye atsalar, mutlu olurdum.
Şaka mısınız siz, nasıl hayatlar yaşıyorsunuz?
Muştalar, bakkala salmamalar, ölüm tehditleri, tayt yüzünden adam yaralamalar...
Benim ülkem mi burası?

Bir özünde iyidir vakıası daha

Böyle potansiyel katil insanlarla aynı evde yaşamaya korkmuyor musunuz? O ne ya, cebinde çakı, muşta, sürekli kavga eden bir adam. Bugün yaralamış, yarın öldürür de. bugün sana sesini yükseltmez, yarın cinnet geçirir, olay çıkar. Ne kadar normal şeylermiş gibi anlatıyorsun. Bence sen kaç canını kurtar. İnsan böyle biriyle aynı mahallede yaşamaya korkar be .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…