- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi persephone__
-
Şöyle söyleyim evimizde kum torbası var evet eşim malesef çok kavga eden biri 3 kişiyi benzetmeye gelimce muştayla bi vursanız bi kişiyi tek hamlede yere serersiniz üçüne de üç beş vurdu sonra araya insanlar girdi ama yaşadığımız semtte bu tarz olaylar çok oluyor zatenBiraz turk filmi senaryosu gibii..
Kadin kahvenin onunden gecer
Adamlar laf atarlar
Kocasi bir iki adim otede durur ve bekler
Kadin hizli adimlarla devam ederken kut karsisina kocasi cikar.
Koca kahveye gider ve mekani dagitir.
Bu arada 3 adami ayni anda benzetecek guctedir..
Valla biraz supheli bakiyorum konunuza.
Muştanın gücü adınaa
Bununla gurur mu duyuyorsunuz, anlamadım.Şöyle söyleyim evimizde kum torbası var evet eşim malesef çok kavga eden biri 3 kişiyi benzetmeye gelimce muştayla bi vursanız bi kişiyi tek hamlede yere serersiniz üçüne de üç beş vurdu sonra araya insanlar girdi ama yaşadığımız semtte bu tarz olaylar çok oluyor zaten
alışmışsınız o yüzden şaşırmıyorsunuz şahsen hiç böyle durumları yaşamadım yakın çevremde yaşayan da duymadım gayette şaşırıyorum ve sizin için korkuyorumEşimin yaptıklarını savunmuyorum ama o böyle büyümüş biri babam da böyleydi ve yetiştiğim yerdeki bütün erkekler de. İstanbulun biraz kötü bir semtinde yaşıyoruz. Ayıplamakta haklısınız, keşke hiçkimse böyle olmasa güzelce yaşasak. Ama ortada kınanacak bir durum var, şaşırılaavak bir durum yok bence.
Hayır gurur duymuyorum aksine üzülüyorum bakın bugün bile neler yaşandı. Sadece benim demek istediğim türkiyede böyle yerler çok var buna gözümüzü kapayamayız. Keşkeher yer nezih semtler gibi olsa çocupum olunca oralarda büyüse.Bununla gurur mu duyuyorsunuz, anlamadım.
Şiddeti göre göre, hayatınıza dahil ede ede aşina olmuşsunuz herhalde.
Sokakta kavga eden köpekleri gördüğümde bile ürküp üzülen bir insan olmaktan dolayı, ayrıcalıklı olduğumu bilmiyordum ama sayenizde öğrenmiş oldum.
Teşekkür ederim.
Kocanızı nezarete değil, hayvanat bahçesine 'tehlikeli tür' diye atsalar, mutlu olurdum.
Şaka mısınız siz, nasıl hayatlar yaşıyorsunuz?
Muştalar, bakkala salmamalar, ölüm tehditleri, tayt yüzünden adam yaralamalar...
Benim ülkem mi burası?
Babanızı siz seçmediniz ama eşinizi siz seçtiniz.Eşimin yaptıklarını savunmuyorum ama o böyle büyümüş biri babam da böyleydi ve yetiştiğim yerdeki bütün erkekler de. İstanbulun biraz kötü bir semtinde yaşıyoruz. Ayıplamakta haklısınız, keşke hiçkimse böyle olmasa güzelce yaşasak. Ama ortada kınanacak bir durum var, şaşırılaavak bir durum yok bence.
Öyleyse ne mutlu bana ama bence de komiktiHahhhahahha beni güldürdünüz vallahi
Bununla gurur mu duyuyorsunuz, anlamadım.
Şiddeti göre göre, hayatınıza dahil ede ede aşina olmuşsunuz herhalde.
Sokakta kavga eden köpekleri gördüğümde bile ürküp üzülen bir insan olmaktan dolayı, ayrıcalıklı olduğumu bilmiyordum ama sayenizde öğrenmiş oldum.
Teşekkür ederim.
Eşimin yaptıklarını savunmuyorum ama o böyle büyümüş biri babam da böyleydi ve yetiştiğim yerdeki bütün erkekler de. İstanbulun biraz kötü bir semtinde yaşıyoruz. Ayıplamakta haklısınız, keşke hiçkimse böyle olmasa güzelce yaşasak. Ama ortada kınanacak bir durum var, şaşırılaavak bir durum yok bence.
Eşim giyimime çok karışıyor kızlar ben süslenmeyi falan seviyorum bide bütün gün evde yalnızım boşluktan bütün gün saçımla başımla uğraşıyorum makyaj yapıyorum napayım çok sıkılıyorum bana diyodu mahalleye böyle çıkma beni de katil etme bugün pazara gidiyodum bilerek makyaj bile yapmadım kafamda bere vardı bide tayy giymiştim ama ben zaten çok zayıfım taytla dikkat çekmiyor fiziğim kahvenin önünden geçerken bana laf attılar hızlı hızlı gidiyodum bi de ne göreyim kocam karşımda direk daldı içeri muştayla 3 kişiyi dövdü ortalık kan içindepolis geldi hepsini neazerthaneye attı kocam bide hepinizi öldürcem diye bağırdı tabii ki öyle bişey yapcak değil sinirle söylenmiş sözler ama öyle deyince işler iyice büyüdü sabah bırakacaklarmış geldiğinde büyük ihtimalle kavga edicez ve artık beni bakkala bile yollamıcak diye tahmin ediyorum napcam bilmiom bana şans dileyin içimi dökmek istedim
Tüylerim diken diken oldu...Evet ne yazik ki biz böyle bir ülkenin vatandaşıyız..psikopat yuvası..karşı siyasi görüşten(!) olanları dövmek için muşta taşıyormuş..laf atıldı diye adamları kan içinde bırakıyor..Bunların hepsi amaçsızlıktan,boşluktan ve cehaletten oluyor işte..baksanıza forumda sanki normal birşeymiş gibi onay verenler bile var..Bu adam geleceğin katil adayı..birini öldürmesi,yaralaması an meselesi..
Sayılır. Çok yakınında ama tam olarak neresi olduğunu söylemiyim.Tarlabaşındamısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?