Eşim benim yüzümden karakolluk oldu

Biraz turk filmi senaryosu gibii..

Kadin kahvenin onunden gecer

Adamlar laf atarlar

Kocasi bir iki adim otede durur ve bekler

Kadin hizli adimlarla devam ederken kut karsisina kocasi cikar.

Koca kahveye gider ve mekani dagitir.

Bu arada 3 adami ayni anda benzetecek guctedir..

Valla biraz supheli bakiyorum konunuza.

Şöyle söyleyim evimizde kum torbası var evet eşim malesef çok kavga eden biri 3 kişiyi benzetmeye gelimce muştayla bi vursanız bi kişiyi tek hamlede yere serersiniz üçüne de üç beş vurdu sonra araya insanlar girdi ama yaşadığımız semtte bu tarz olaylar çok oluyor zaten

Bununla gurur mu duyuyorsunuz, anlamadım.
Şiddeti göre göre, hayatınıza dahil ede ede aşina olmuşsunuz herhalde.
Sokakta kavga eden köpekleri gördüğümde bile ürküp üzülen bir insan olmaktan dolayı, ayrıcalıklı olduğumu bilmiyordum ama sayenizde öğrenmiş oldum.
Teşekkür ederim.

Eşimin yaptıklarını savunmuyorum ama o böyle büyümüş biri babam da böyleydi ve yetiştiğim yerdeki bütün erkekler de. İstanbulun biraz kötü bir semtinde yaşıyoruz. Ayıplamakta haklısınız, keşke hiçkimse böyle olmasa güzelce yaşasak. Ama ortada kınanacak bir durum var, şaşırılaavak bir durum yok bence.

alışmışsınız o yüzden şaşırmıyorsunuz şahsen hiç böyle durumları yaşamadım yakın çevremde yaşayan da duymadım gayette şaşırıyorum ve sizin için korkuyorum

H
Hayır gurur duymuyorum aksine üzülüyorum bakın bugün bile neler yaşandı. Sadece benim demek istediğim türkiyede böyle yerler çok var buna gözümüzü kapayamayız. Keşkeher yer nezih semtler gibi olsa çocupum olunca oralarda büyüse.

Evet ne yazik ki biz böyle bir ülkenin vatandaşıyız..psikopat yuvası..karşı siyasi görüşten(!) olanları dövmek için muşta taşıyormuş..laf atıldı diye adamları kan içinde bırakıyor..Bunların hepsi amaçsızlıktan,boşluktan ve cehaletten oluyor işte..baksanıza forumda sanki normal birşeymiş gibi onay verenler bile var..Bu adam geleceğin katil adayı..birini öldürmesi,yaralaması an meselesi..

Babanızı siz seçmediniz ama eşinizi siz seçtiniz.
Büyüdüğünüz semti seçmediniz ama şuan yaşadığınızı seçtiniz.
Hiç sıyrılmaya ve meşru hale getirmeye çalışmayın yaşadıklarınızı.
Yanlış bilmiyorsam muşta bulundurmak ya da kullanmak da olabilir, suç sayılıyor kanunlarımızda.
Çünkü direkt olarak yaralıcıyı alettir.
Ha kocanız birini bıçaklamış ha böyle dövmüş.
Ve sizin üzüldüğünüz nokta kıskançlık kavgasından nezarete düşmesi.
Dünyaya çocuk getirmeyi düşünmeyin.
Sizin evinizde ve bu şekilde yetiştirilen bir çocuk, ileride benim el bebek gül bebek gözümden sakındığım evladımın karşısına çıkıp zarar verebilir.
Kısaca çok ilginçsiniz...

Aynen bende sokakta birbirinin canını yakan hayvanlar gördüğümde içim gidiyor hemen ayırmaya çalışıyorum..Biz psikopatız hanımın eşi normal..şaşırılacak birşey yok bunda..yan baktı diye adam öldürür erkek adam gerekirse!!!erkek olmak kolay mı..koç maşallah

Tarlabaşındamısınız?

Aman allahim ya üzerinde silah tasiyanlar çaki bicakla gezenler mustayla saldiranlar insanlar insanliktan cikti baska birsey olmaya basladi "sen bana neden yan baktin çikar silahi indir adami " tek kurşunla alinacak kadar ucuzmu insan canı ?

Neyse gelelim konuya ;

Eşinin huyunu suyunu sen cok iyi biliyorsun yasadigin muhit de bir tayti bile kaldirmiyor belliki aç abaza heriflerle dolu igrenc bir muhit , ne diye kalkipta tayt giyip cikiyorsun? Sen birazcik sorumlu davransaydin su an bu konuyu acmamis olacaktin... Yada ne diye kahvenin önünden geciyorsun?? Kocan zaten belliki siddet yanlisi agresif bi adam yapabileceklerini en iyi sen bilirsin seni de uyariyor bu sekilde giyinme gezme diye... Erkek milletine yeterki malzeme ciksin istedikleri gibi degerlendirir laf atar sende malzemeyi veriyorsun onlara göz göre göre taytda vücut hatlarini belli eden bir kiyafet , oturdugun semtde elit bi kesim degil belliki, sonuc olarak kimse karisini millete malzeme etmez o kadarda degil... Göz göre göre yapmissin sen, ben kabahati sende buluyorum....

Tüylerim diken diken oldu...
Kendime öyle bir eş seçtim ki, can havli olsa bile kavgaya gireceğinden emin değilim.
Hatta kendim savunma sanatı öğrensem mi diye düşünüyorum.
İşte insan geçmişini seçemese de geleceğini her şeyiyle kendi belirliyor.
Bir yanda evinde kum torbası cebinde muşta taşıyan kocası olan bu konu sahibi, bir yanda okurken bile ürken ve halimize acıyan biz...
Ve en garibi mesele tayt!
Offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…