bende oyle düşünüyorum sonucta rahatsız oldugumu anlamıs. Kadına esim yanlıs anlıyo acıklama yapmak zorunda kalıyorum diğer hata yaz demiş kadın dedi bunu bana ne için yakalandık yazdı sana dince. Esimde senle ilgili bi konu degildi baska bişe için demistim hatırlamıyorum diyoKadının da adamın da rahat durmadığı belli. Böyle birşeyi bende kabul etmezdim. Ah şu evli erkeklerle konuşan kadınlara diyecek çok şeyim vardaa.. anladınız siz.. Tabi adamlarda sütten çıkmış ak kaşık değil. Karşılıklı bu işler. Diğer taraf ne kadar yazarsa yazsın adam cevap vermedikten sonra olmaz bişey.
Evdeki cepte zaten marifet yedeğini yapabilmekKadın bana diyoki'sen simdi etrafa yayarsın gırtlaklarım seni diyo ole bise yokmus sewgilisi warmıs falan. İnanmıyorum zaten ikisinede ama günahlarnı almaktan korkuyorum. Konusma dedim gitmis konusmus. Evdwki karısının yüzüne baktıgı yok msj attıgı yok elin karısna msajlar atsın cilvelessinler...
Kadın bana diyoki'sen simdi etrafa yayarsın gırtlaklarım seni diyo ole bise yokmus sewgilisi warmıs falan. İnanmıyorum zaten ikisinede ama günahlarnı almaktan korkuyorum. Konusma dedim gitmis konusmus. Evdwki karısının yüzüne baktıgı yok msj attıgı yok elin karısna msajlar atsın cilvelessinler...
Kadın bana diyoki'sen simdi etrafa yayarsın gırtlaklarım seni diyo ole bise yokmus sewgilisi warmıs falan. İnanmıyorum zaten ikisinede ama günahlarnı almaktan korkuyorum. Konusma dedim gitmis konusmus. Evdwki karısının yüzüne baktıgı yok msj attıgı yok elin karısna msajlar atsın cilvelessinler...
Anlayamiyorum bu erkek milletini anlayamicam neden ya neden.. bi sordun mu neden neden nedenoff cok etkileniyorum burdaki konulardan paronayak oldum artikMerhaba hnımlar esimle ilgili konularım bitmiyo malesef.( direk konuya girim, esimin bi is telefonu bide sürekli kullandıgı telefonu var. Telefonları genelde kurcalarım oda bilir zaten baktıgımı bakabilirsin der durur. Bigün yengesinin arkadasının numarasını gördüm mesaj atmıslar oyle kötü bise yoktu ama kızdım kadın biraz hareketli diye. Sil bunu dedim sildik birlikte. 1hafta gecti bu olay üstünden.dün aksam yanlıslıkla is telni eve getirdi bende o uyurken baktım ve o kadınla mesajlarnı gördüm. Edepsizce biseyler yok ama gereksiz bi samimiyet vardı. Kadın esime attık beni aramazsın unuttun beni falan yazmıs. Esim günaydın günaydın günaydın yazmıs aynen böle üc kere bi msajda. Resim yükliyebilirsem yüklicem. İkisiylede konustum inkar ediyolar esimde yeminler ediyo abim için konustuk diyo msajlarda abi lafı yok ama. Kadında oyle bi açıklıyoki ben düsündügümü sorguladım yani... Cok canım sıkıldı bu konuya emin olamıyorum yeminede cok inanıyorum ama gercekten oylesine art niyetsizmi konustular diye düsünüyorum kafam cok karısık. Kadına bide yakalandık diyo ben daha önce kızmıstım diye. Eve getirdiği telefon için daha ona yazma diyo
Onuda yapamaz o anca telde konusur bence. Cinsel problemleri var yakınlasamıyoz o hep gelir gelmez uyuyo ilgilenmiyo benle. Dikkatini cekmeye calısıyorum degisen bise yok. Simdi dr gtcez düzelcek zaman ver diyoEvdeki cepte zaten marifet yedeğini yapabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?