Esim benimi aldatıyo? :(

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
245
47
98
32
Merhaba hnımlar esimle ilgili konularım bitmiyo malesef.( direk konuya girim, esimin bi is telefonu bide sürekli kullandıgı telefonu var. Telefonları genelde kurcalarım oda bilir zaten baktıgımı bakabilirsin der durur. Bigün yengesinin arkadasının numarasını gördüm mesaj atmıslar oyle kötü bise yoktu ama kızdım kadın biraz hareketli diye. Sil bunu dedim sildik birlikte. 1hafta gecti bu olay üstünden.dün aksam yanlıslıkla is telni eve getirdi bende o uyurken baktım ve o kadınla mesajlarnı gördüm. Edepsizce biseyler yok ama gereksiz bi samimiyet vardı. Kadın esime attık beni aramazsın unuttun beni falan yazmıs. Esim günaydın günaydın günaydın yazmıs aynen böle üc kere bi msajda. Resim yükliyebilirsem yüklicem. İkisiylede konustum inkar ediyolar esimde yeminler ediyo abim için konustuk diyo msajlarda abi lafı yok ama. Kadında oyle bi açıklıyoki ben düsündügümü sorguladım yani... Cok canım sıkıldı bu konuya emin olamıyorum yeminede cok inanıyorum ama gercekten oylesine art niyetsizmi konustular diye düsünüyorum kafam cok karısık. Kadına bide yakalandık diyo ben daha önce kızmıstım diye. Eve getirdiği telefon için daha ona yazma diyo

Eklentiler

• _20171111_200925.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 3.592
  • _20171111_200851.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 3.508
Okadar yeminler ettiki.. Ben bi art niyetle konusmadım diyo hersey diyo nasıl davrancam bilmiyorum. Kadınlada konusmuslugumuz vardı dertlesirdik. Oda ole bse yok benim konusmam oyle diyo

Şimdilik aldatma yoksa bile bu böyle kalmayacak ilerleyecekler gibi şöyle düşündüm sen elin adamına abinin atıyorum arkadaşına ahmetçiğim bak küserim sana gibi cilveli Mesajlar atar mıydın bunu eşinden saklar mıydın sanmıyorum böyle düşün apaçık gör ne yapmaya çalıştıklarını

Kadının da adamın da rahat durmadığı belli. Böyle birşeyi bende kabul etmezdim. Ah şu evli erkeklerle konuşan kadınlara diyecek çok şeyim vardaa.. anladınız siz.. Tabi adamlarda sütten çıkmış ak kaşık değil. Karşılıklı bu işler. Diğer taraf ne kadar yazarsa yazsın adam cevap vermedikten sonra olmaz bişey.

bende oyle düşünüyorum sonucta rahatsız oldugumu anlamıs. Kadına esim yanlıs anlıyo acıklama yapmak zorunda kalıyorum diğer hata yaz demiş kadın dedi bunu bana ne için yakalandık yazdı sana dince. Esimde senle ilgili bi konu degildi baska bişe için demistim hatırlamıyorum diyo

Leylacım bu numarayı yaz nedir ya, sizden gizlemiş işte, nasıl tarif ettikleri ne dedikleri önemli değil. Bariz cilveleşiyolar. Kadın da yengesinin arkadaşı yani öyle iletişim kurmak zorunda olduğu biri değil. Niye bilmiyorum ama bu yüzsüzlüğe çok sinirlendim.

Ben kadına hayırdır hayırdır hayırdır??? derdim. Aynen böyle üç kez peşpeşe

Gereksiz samimiyet en sevmediğim. Niyetler azıcık bozulmuş belli.

Aralarında bişey geçmemiş bence aralarındaki bu elektrik hoşlarına gitmiş bu şekilde yazışmak sonuçta bu da bi aldatmadır beyninden geçiriyor ama affedilebilir mi kişinin davranışlarına bakılarak bir şans daha verilebilir bence .

Kadın bana diyoki'sen simdi etrafa yayarsın gırtlaklarım seni diyo ole bise yokmus sewgilisi warmıs falan. İnanmıyorum zaten ikisinede ama günahlarnı almaktan korkuyorum. Konusma dedim gitmis konusmus. Evdwki karısının yüzüne baktıgı yok msj attıgı yok elin karısna msajlar atsın cilvelessinler...

Evdeki cepte zaten marifet yedeğini yapabilmek

Simdi bişe varsa bile daha dikkatli olurlar hiç bise ögrenemem. Msaj gecmişide göremem. Susup inanmıs gibide yapamıyorum nasıl davranmalıyım(

Eşiniz de buna rağmen bu kadına selam mı veriyor hala ?
Yerinizde olsam eşinize hiiiiç güvenmezdim.O hiç baya uzun bir hiç.

şu bize gösterdiğiniz ay ay ay küseyim mi şimdi sana şimdi'yi sevgilisine atın bakalım ne olacak. cilvelere bak. kocan ayrı bir tuhaf zaten leylacım bunu yaz'mış.
ben bu kadar laubaliliği yakıştıramıyorum koca insanlara.

Anlayamiyorum bu erkek milletini anlayamicam neden ya neden.. bi sordun mu neden neden nedenoff cok etkileniyorum burdaki konulardan paronayak oldum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…