Esim benimi aldatıyo? :(

Simdi bişe varsa bile daha dikkatli olurlar hiç bise ögrenemem. Msaj gecmişide göremem. Susup inanmıs gibide yapamıyorum nasıl davranmalıyım(
Besbelli flort ediyorlar.
Ne alaka elin kadinina gunaydin gunaydin gunaydin yazmalar falan. Abisiyle ilgili bir durum varsa da arayip konusulur olur biter.
Peki bu kadin evli mi ?

Bide kadın bana cocugu ozledim nezman gelcen diyo. Ben nasıl yan yana gelim bu kuşkuyla... Konuyu kapatıp inanmıs gibi yaptım kadına

Leylacim diger numarayi sil buna yaz :/ sirf sen gorme die oyle demis.bunlar normal degil aldatiliyon bence. Hemende lafi yapistirmislar seni kandirmak icin " abi "

Once bacim sonra ihtiyacim hesabi

Bosaa kiz bunu p.s herif

Siz bir kadınla görüşmesini istemiyorsunuz, o da tamam diyip, sizden gizlice görüşmeye devam ediyor. Tabiki aldatma bu, aldatmalar nasıl başlıyor sanıyorsunuz? Karşıdaki kadın eskort falan değilse tam da bu şekilde.

git sevgilisıne at bu konusmalari.korkudan öyle bişey yok diyor.gırtlaklarmış.haspam.

Ne alaka elin kadinina gunaydin gunaydin gunaydin yazmalar falan. Abisiyle ilgili bir durum varsa da arayip konusulur olur biter.
Peki bu kadin evli mi ?
Kadın bosanmıs cocugu war esimle yasıt sayılır 30küsür yasındadır. Esimle benden once tanısıyolarmıs ama buzamana kadar telefonda konusmamıslar. Esimin abisi hastalandı hastanede yengemiz onla ilgilendiği için telefonlara bakamıyodu. Esimde haber almak için o kadını arıyomus haberlesiyolarmıs baska bi konusmaları olmamıs. Ben bu mesajlarda abisiyle ilgili bise göremedim. Sen paranoyaksın diyo kadın. Hepimiz kadınız bu sekilde biseyi neye yoracaz ki?

bak akıllı ol .besbelli arada flört uar.konuyu kapatıp daha da samimi olma şu kadınla

Peki bu kadin evli mi ?
Kadın bosanmıs cocugu war esimle yasıt sayılır 30küsür yasındadır. Esimle benden once tanısıyolarmıs ama buzamana kadar telefonda konusmamıslar. Esimin abisi hastalandı hastanede yengemiz onla ilgilendiği için telefonlara bakamıyodu. Esimde haber almak için o kadını arıyomus haberlesiyolarmıs baska bi konusmaları olmamıs. Ben bu mesajlarda abisiyle ilgili bise göremedim. Sen paranoyaksın diyo kadın. Hepimiz kadınız bu sekilde biseyi neye yoracaz ki?
Leylacim diger numarayi sil buna yaz :/ sirf sen gorme die oyle demis.bunlar normal degil aldatiliyon bence. Hemende lafi yapistirmislar seni kandirmak icin " abi "

Once bacim sonra ihtiyacim hesabi

Bosaa kiz bunu p.s herif
Zaten bosanmak istiyodum yada ailemin yanına gitmek o kendini düzeltene kadar. Karı koca iliskimiz yok adam ilgisiz iş ve uykudan bska bi halt bilmiyo. Bide bu olay oldu hep kafam karıstı

Kabul etmeyin kesinlikle ortada bir şey olmasa kadınla konuşmak istemese başka numaradan mesaj atmaz belli ilişkiye doğru gidiyormuş ilişki yakalamissiniz

Simdi bişe varsa bile daha dikkatli olurlar hiç bise ögrenemem. Msaj gecmişide göremem. Susup inanmıs gibide yapamıyorum nasıl davranmalıyım(
Güzelim ne mi yapacaksın? Bak bu kadın kendi ağzıyla neyden korktuğunu söylemiş sana. Herkese yay bu konuyu, kocama asılıyordu diye, yenge dahil herkes konuşmayı kessin. Kocanı da boşa derim; ama boşamazsın, süründür bari, yanlarına bırakma yoksa göz göre göre boynuzlamaya devam ederler nasılsa yedi diye.

Resmen seni suclu ilan etmişler.
Fena iş karistirdiklari belli hareketlerinden.

Canım herkes kendini aklar ben kara kalırım. Yengede esimin abisini aldatıyo zaten. Arkadasını bırakırmı hiç. Esimin aileside hep fena, esimi desteklerlr. Bi kıza msj atmıstı esim arkadasına ayarlamak içinmis. Benim eski komsum dedi kv ve görümceye sordum bu kız kim szin mahalledenmi diye ewet konusabilir bise yok onda diyolar. Rahatsız oluyosam konusamaz dedim görümce karısamazsın gibi biseler dedi

Ohh maşallah nasıl aile o öyle
Kimin eli kimin cebinde belli değil
Basbayağı işveli nazlı bi konuşma
Bas yaygarayı baskın ol
Susma ikna olma

Abisiyle ilgili konusuyorsa nerde hani ? Abisinin gectigi tek kelime yok. Uste cikmaya calisiyorlar inanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…