Esim benimi aldatıyo? :(

Eşinizin size karşı sevgisi azalmış hiç mi çaba gostermediniz oturup konuşmadiniz eşinizle neyse olan olmuş ne desek boş eğer sizi kaybetmek den korkmuyorsa sizde onu kaybetmek den korkma yin
Esimle ck konustum o susup dinliyo konus sende ifade et kndini diyorum sadece haklısın diyo baska çabası yok

Okadar yeminler ettiki.. Ben bi art niyetle konusmadım diyo hersey diyo nasıl davrancam bilmiyorum. Kadınlada konusmuslugumuz vardı dertlesirdik. Oda ole bse yok benim konusmam oyle diyo
Cilveleşmişler işte
Kocan edepsiz malesef
Allah sabir versin

bitmiş bir ilişki için cabaliyorsunuz
Evlilik kolay bitirilmiyoki cnım cocuktan dolayı düzelirmi umuduyla sabredim dedim ama bu olay tuzu biberi oldu hiç sevgim kalmadı sogudum. Bosanım diyorum ailemde arkamda. Sadece sınavımı bkliyorum onu verince gitmek istiyorum. Zaten gidince anlicam bi çaba göstericekmi diye ama bu sebepten gidersen ayagna gelim seni geri almam diyo. Almasın napim. Simdi sınavımı bırakıpta gidemem mecbur burda durcam gelecegimi çöpe atamam

Evlilik kolay bitirilmiyoki cnım cocuktan dolayı düzelirmi umuduyla sabredim dedim ama bu olay tuzu biberi oldu hiç sevgim kalmadı sogudum. Bosanım diyorum ailemde arkamda. Sadece sınavımı bkliyorum onu verince gitmek istiyorum. Zaten gidince anlicam bi çaba göstericekmi diye ama bu sebepten gidersen ayagna gelim seni geri almam diyo. Almasın napim. Simdi sınavımı bırakıpta gidemem mecbur burda durcam gelecegimi çöpe atamam
Hem suclu hem guclu bide pesinizden gelmeyecekmis bak sen:KK11: hem aldatmis hemde caba harcamiyo.. o yeminlerede kesinlikle inanmayin..

Aldatma ki hem de ne aldatma. Babasının kızı mı bu şekilde konusacak. Abimle bile böyle cıvık konusamam. Saf olmayın. Yemişler bi halt !

Sizin eşiniz bayan arkadaşlarına, -cım, -cim diyerek mi konuşur?
Ayrıca diğer telefon iş telefonu değil miydi??
Eşim yengesi ile bile böyle konuşamaz.. Ne başka kadını? Böyle bir durumda kendimi sorgulamam! Yok mu abinin arkadaşı derim.. Yutabiliyor mu bakalım???

Sizin eşiniz bayan arkadaşlarına, -cım, -cim diyerek mi konuşur?
Ayrıca diğer telefon iş telefonu değil miydi??
Eşim yengesi ile bile böyle konuşamaz.. Ne başka kadını? Böyle bir durumda kendimi sorgulamam! Yok mu abinin arkadaşı derim.. Yutabiliyor mu bakalım???
Ben cım cim olayından cok kadını diğer numaraya yönlendirip malesef yakalandık demesine daha çok taktım demek yanlıs bise yapıyomuski yakalanmıs. Bide senle ilgili degildi baska konu için yakalandık dedim diyo. Kadın bana dedi benim için dendiğini, esim ondan sonra evet dedi

Merhaba hnımlar esimle ilgili konularım bitmiyo malesef.( direk konuya girim, esimin bi is telefonu bide sürekli kullandıgı telefonu var. Telefonları genelde kurcalarım oda bilir zaten baktıgımı bakabilirsin der durur. Bigün yengesinin arkadasının numarasını gördüm mesaj atmıslar oyle kötü bise yoktu ama kızdım kadın biraz hareketli diye. Sil bunu dedim sildik birlikte. 1hafta gecti bu olay üstünden.dün aksam yanlıslıkla is telni eve getirdi bende o uyurken baktım ve o kadınla mesajlarnı gördüm. Edepsizce biseyler yok ama gereksiz bi samimiyet vardı. Kadın esime attık beni aramazsın unuttun beni falan yazmıs. Esim günaydın günaydın günaydın yazmıs aynen böle üc kere bi msajda. Resim yükliyebilirsem yüklicem. İkisiylede konustum inkar ediyolar esimde yeminler ediyo abim için konustuk diyo msajlarda abi lafı yok ama. Kadında oyle bi açıklıyoki ben düsündügümü sorguladım yani... Cok canım sıkıldı bu konuya emin olamıyorum yeminede cok inanıyorum ama gercekten oylesine art niyetsizmi konustular diye düsünüyorum kafam cok karısık. Kadına bide yakalandık diyo ben daha önce kızmıstım diye. Eve getirdiği telefon için daha ona yazma diyo

Çok sağlıklı bir mesajlaşma gelmedi ama daha çok cilveli gibi.

Sadece buradaki yorumlarla da gaza gelip bir şey yapmayın bence. Acele karar vermeyin.
Kafanızı meşgul edecek bir amaç belirleyin. Spor yapın, cildinize bakın, kendinizi geliştirin. Ayrılacak bile olsaniz yeni bir hayata hazır olun.
Mesajlasma olayı ise (malesef) cevap alacağını bilen neredeyse her erkegin yapacağı birşey. Erkekler kendilerinin başka kadınlar tarafından da begenildiklerini hissetmekten aşırı mutlu oluyorlar. Kadının güzel-çirkin eğitimli-egitimsiz namuslu-namussuz vb özellik farketmiyor.

Sadece buradaki yorumlarla da gaza gelip bir şey yapmayın bence. Acele karar vermeyin.
Kafanızı meşgul edecek bir amaç belirleyin. Spor yapın, cildinize bakın, kendinizi geliştirin. Ayrılacak bile olsaniz yeni bir hayata hazır olun.
Mesajlasma olayı ise (malesef) cevap alacağını bilen neredeyse her erkegin yapacağı birşey. Erkekler kendilerinin başka kadınlar tarafından da begenildiklerini hissetmekten aşırı mutlu oluyorlar. Kadının güzel-çirkin eğitimli-egitimsiz namuslu-namussuz vb özellik farketmiyor.
Aöf üni okuyorum 2 tane onla oyalanıyorum cocukla ilgileniyorum ama suanda hiç bse yapacak halim yok malesef bunu düşünüyorum istemeden

Yeminlere mi inanacaksın elinde kanıt varken.. Aldatma sayılmaz belki ama konuşmanın ileriye gittiği gayet açık

Ben cım cim olayından cok kadını diğer numaraya yönlendirip malesef yakalandık demesine daha çok taktım demek yanlıs bise yapıyomuski yakalanmıs. Bide senle ilgili degildi baska konu için yakalandık dedim diyo. Kadın bana dedi benim için dendiğini, esim ondan sonra evet dedi
Evet, her yeri ayrı olay.. Başka bir erkek size öyle yazsa kabul edebilir miymiş?
Yengesinin arkadaşı ama abisi de mesaj atıyor muymuş?

Evet, her yeri ayrı olay.. Başka bir erkek size öyle yazsa kabul edebilir miymiş?
Yengesinin arkadaşı ama abisi de mesaj atıyor muymuş?
Yengemle kadın uzun zamandır komsular. Kadınla esim benden önce tanısıyolar esimin abisiylede sakalasırlarmıs ama benim rahatsız oldugumu ogrenince esimle konusmayı kesmeliydi. Sonucta bosanmıs kadon bi laf söz cıkmasın diye dikkat etmeliydi

Yeminlere mi inanacaksın elinde kanıt varken.. Aldatma sayılmaz belki ama konuşmanın ileriye gittiği gayet açık
Yemine flan inanmadımda sadece aldatmıs olmasada rahatsız oldugumu bilerek dikkat etmeli hareketlerine. Sonra ben takıntılı olay cıkaran paranoyak damgası yedim. Esimde inanmıyon hiçbiseye bosanalım o zaman daha napim dedi

Erkekler de kadına boşanalım diyerek korkutmaya çalışıyorlar.. Olur kocacığım, avukatla görüştüm.. Normalden yakalandık deyip iş telefonu ile görüşmen ciddi delil olurmuş, alırım nafakamı kafam rahat eder deyiver.. Güya susturacaklar..

Uygunsuz bir konuşma bence eşin izin vermezse kadın öyle saçma samimiyette mesajlar atamaz zaten birde bu numaramı kullan demiş...

Erkekler de kadına boşanalım diyerek korkutmaya çalışıyorlar.. Olur kocacığım, avukatla görüştüm.. Normalden yakalandık deyip iş telefonu ile görüşmen ciddi delil olurmuş, alırım nafakamı kafam rahat eder deyiver.. Güya susturacaklar..
Bana daha önce sakalasırken bosanma konusuyla ilgili herseyi baskasının üstüne geçiririm bise alamazsın cocuguda alırım kollarım genis benim adım x demisti ayarlarım ben her işimi demişti

Back
X