• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimi aldatıyo? :(

Aon mesajlari simdi gordum adam bitirmenede cok takilmiyo gidersen sen bilirsin modunda oda daha rahat isine bakcak demekki hic alttan alma bi kere sineue cektigini gorurse omur boyu enayi yerine koyar
Arti sogudum demissin tebrik ediyorum zaten normal olani sogumann..ahhh canim kocammm erkektir napak simdi ayrilakmi zihniyetindeki kadinlardan degilsin eminim asarsin hepsini
Evet ailem arkamda. Olmasalardı bile devlete sıgınırdım cocugumla birbirimize yeteriz. Tek beklediğim sınavım sonra gidiyorum. Aralıgın 2sinde sınav nasıl sabretcem ozamana kadar bilemiyorum. Adamı gördükçe fıttırıyorum resmen

Acik net yemis bi p*klar mesajlarda illa yatak muahbbetimi olmasi lazim bu numaraya yazma bile demesi igrenc yani seni yurdundan yuvamdan oluyum ne hivardaliktan geciyim diyo sen inanma kadininda iyice ustune git bu burda kalmaz mahkemelerde rezil edicem sizi de geri adim atma kadinada cok sinirlendim suan o kadar kalpten soyluyorum boyle kadinlar keske ölse yok olsalar
Bide sen bunu yayarsın biliyom karakterini eger biyerden duyarsam gırtlaklarım sni dyo utanmadan. Cok sabırlıyımki kadına karsı sert konusmadım bise demedim çirkef olamam. İnanmıs gibi yaptım esime patladım

Eğer ayrılacaksaniz da sevgi çerçevesinde olmaz ama saygı çerçevesinde ayrılın. Arada çocuğunuz var yuz yüze bakacaksınız. Kötü ayrılıp da çocuğunuzun da hayatından çalmayın. Bağırarak hakaret ederek sorunu çözemezsiniz. Eşinizin karşısında dik durun ama sürekli küçük düşürerek de size karşı tepki oluşturmasına izin vermeyin. Olgun hareketleriniz sizi daha güçlü gösterir ve eşiniz o zaman gerçekten daha çok pişman olur ve sizin için çaba gösterir
Bunun için uzaklasalım dedim ama almaya ayagna gelmem diyo ben kapı açıyorum o gurur pesinde.

Flört var bariz belli .
Leylacım ötekini sil bunu yaz nedir yahu.
Size boşanın ya da boşanmayın gibi bir cümle kurmam fakat herşeyin üstüne yok ben seni almaya gelmem gibi bir cümle kuran da benım birseyım olamaz .
Sizde gidecekseniz boşanacaksanız gidin , kafa dinlicem adı altjnda giderseniz ne leyla kalor o eve girmedik nede fatma

Bide sen bunu yayarsın biliyom karakterini eger biyerden duyarsam gırtlaklarım sni dyo utanmadan. Cok sabırlıyımki kadına karsı sert konusmadım bise demedim çirkef olamam. İnanmıs gibi yaptım esime patladım
E sinav gunune kadar davranisi nasil suan yilismiyomu yada gitceksen hemen git gibi artislik yapmiyomu yani bu konusmadan sonra nasil evde durumlar

E sinav gunune kadar davranisi nasil suan yilismiyomu yada gitceksen hemen git gibi artislik yapmiyomu yani bu konusmadan sonra nasil evde durumlar
Henüz bi yılısma flan yok. Sadece gidersen ayagna almaya gelmem demişti. Bu aksam yine konuscam güzel güzel. 12gibi geliyo eve.

Flört var bariz belli .
Leylacım ötekini sil bunu yaz nedir yahu.
Size boşanın ya da boşanmayın gibi bir cümle kurmam fakat herşeyin üstüne yok ben seni almaya gelmem gibi bir cümle kuran da benım birseyım olamaz .
Sizde gidecekseniz boşanacaksanız gidin , kafa dinlicem adı altjnda giderseniz ne leyla kalor o eve girmedik nede fatma
Bu aksam konuscam napıyoruz diye kendini açıklasın inandırsın diye fırsat vercem. Yine ters yaparsa babamı çagırcam alması için.

Okadar yeminler ettiki.. Ben bi art niyetle konusmadım diyo hersey diyo nasıl davrancam bilmiyorum. Kadınlada konusmuslugumuz vardı dertlesirdik. Oda ole bse yok benim konusmam oyle diyo
Hep de yemin ederler. Ben cok samimi buldum yazismalari. Bir de iki numarayi da mi biliyor kadin? Yani iki numaradan da yazisiyorlarsa fazla icli disli olmuslar. Ben de olsam suphelenirdim ki bu konusmalarda fazla samimi.

Henüz bi yılısma flan yok. Sadece gidersen ayagna almaya gelmem demişti. Bu aksam yine konuscam güzel güzel. 12gibi geliyo eve.
Gidersen ayagina gelmem gurur degildir tehdittir. Seni kalman icin ustu kapali tehdit ediyor. O kadinla aralarinda birsey var. Sizinle cinsel yasaminin iyi olmamadi onunla olmadigi anlamina da gelmez. Belki de enerjisini ona harciyordur. Siz onu iste biliyorsunuz. Hep gece mi geliyor isten?
Aralarinda birsey yoksa da, ki bence var, esine gosterecegi ilgiyi baska kadina gostermesi hos degil, normal de degil.

Gidersen ayagina gelmem gurur degildir tehdittir. Seni kalman icin ustu kapali tehdit ediyor. O kadinla aralarinda birsey var. Sizinle cinsel yasaminin iyi olmamadi onunla olmadigi anlamina da gelmez. Belki de enerjisini ona harciyordur. Siz onu iste biliyorsunuz. Hep gece mi geliyor isten?
Aralarinda birsey yoksa da, ki bence var, esine gosterecegi ilgiyi baska kadina gostermesi hos degil, normal de degil.
Farklı sehirdeler canım. Esim bise yapıyosa telefonla konusmaktan ileri gidememiştir bence. Bi elektrik almıslar msajlasmak ikisi için eglenceli gelmiş demekki

Hep de yemin ederler. Ben cok samimi buldum yazismalari. Bir de iki numarayi da mi biliyor kadin? Yani iki numaradan da yazisiyorlarsa fazla icli disli olmuslar. Ben de olsam suphelenirdim ki bu konusmalarda fazla samimi.
Sürekli kullandıgını biliyomus ben ögrenincede görmim zaten iş telefonu eve gelmiyo diyede o numarayı vermiş onuda eve getirdi cebinde unutmus iste allahın işi

Farklı sehirdeler canım. Esim bise yapıyosa telefonla konusmaktan ileri gidememiştir bence. Bi elektrik almıslar msajlasmak ikisi için eglenceli gelmiş demekki
Kadinin sizin oldugunuz sehire gelmediginden emin misin? Simdilik mesajlasma gibi duruyor ama fazla samimi olmuslar. Bu bile insanin icine kurt dusurur.

Esimle az önce 1saat konustum. Bana yalan söylediğini itiraf etti. Ama senin düsündüğün bi amaçla bise yazmadım haklısın msajlar samimi ama oda eskiden tanısıklık oldugu için. Hiç msaj yazmamalıydım hatalıyım özür dilerim dedi. Bi bos bulundum buna yaz dedim ama hoslantı elektrik flan yok bu msajlarda senin aleyhine bise yok dedi, bende sana güvenmem inanmam için bu söylediklernin hepsinin dogrulugnu ispatlaman için annenin üstüne yemin et dedim etmem ben zaten yemin ettim sana dedi. Sana ancak bu sekilde güvenebilirim güvenmek inanmak istiyorum. Bi kelime içimdeki bütün süpeleri kaldırcak bidaha konusu iması olmicak dedim kesinlikle etmedi. Savcılıktan bu msajları cıkart dedim tamam arastırıcam cıkartıcam dedi. Bise hissedip hissetmediğine inanmak için o yemini istedm illa. Oda etmiyorum diye tutturdun ben hatamı anlattım niye daha kurcalıyon uzatyon uykum var flan dedi yattı simdi. Napim ben simdi ne dsünmeliyim

Merhaba hnımlar esimle ilgili konularım bitmiyo malesef.( direk konuya girim, esimin bi is telefonu bide sürekli kullandıgı telefonu var. Telefonları genelde kurcalarım oda bilir zaten baktıgımı bakabilirsin der durur. Bigün yengesinin arkadasının numarasını gördüm mesaj atmıslar oyle kötü bise yoktu ama kızdım kadın biraz hareketli diye. Sil bunu dedim sildik birlikte. 1hafta gecti bu olay üstünden.dün aksam yanlıslıkla is telni eve getirdi bende o uyurken baktım ve o kadınla mesajlarnı gördüm. Edepsizce biseyler yok ama gereksiz bi samimiyet vardı. Kadın esime attık beni aramazsın unuttun beni falan yazmıs. Esim günaydın günaydın günaydın yazmıs aynen böle üc kere bi msajda. Resim yükliyebilirsem yüklicem. İkisiylede konustum inkar ediyolar esimde yeminler ediyo abim için konustuk diyo msajlarda abi lafı yok ama. Kadında oyle bi açıklıyoki ben düsündügümü sorguladım yani... Cok canım sıkıldı bu konuya emin olamıyorum yeminede cok inanıyorum ama gercekten oylesine art niyetsizmi konustular diye düsünüyorum kafam cok karısık. Kadına bide yakalandık diyo ben daha önce kızmıstım diye. Eve getirdiği telefon için daha ona yazma diyo
Eşim beni mi aldatıyor derken?Yok beni.Alenen aldatıyor ablacım.

Bide senin güvenini tekrar kazanmak benim elimde düzelticem dedi bütün sıkıntılar düzelcek dedi e bende hala tam anlamıyla ikna olamıyorum laz inadım tuttu cokmu abartıyorum dogrumu diyo acaba olabilirmi

Back
X