Esim benimi aldatıyo? :(

Uygunsuz bir konuşma bence eşin izin vermezse kadın öyle saçma samimiyette mesajlar atamaz zaten birde bu numaramı kullan demiş...
Evet resmen ben görmim dye kadını yönlendirmiş. Abisiyle ilgili hiç bise yok msajlardakadında mesaj aralarında konusmusuzdur dedi

Neden saklıyor neden bu numaraya yaz diyor peki açıklaması ne?
Böyle cidden sizi iyiyce gaza getiriyorum farkındayım ama oturup konuşmuşsunuz ama içinize sinmemişki buraya döküyorsunuz böyle bir bit yeniğiyle de yaşanmaz ki sürekli nerde mesajlaştıda sildi mi diye psikopat olacaksınız.
Bence net bir şekilde tatmin olmadığınızı söyleyin empati yapıp benim telefonumda görsen ne düşünürdün deyin.

Yemine flan inanmadımda sadece aldatmıs olmasada rahatsız oldugumu bilerek dikkat etmeli hareketlerine. Sonra ben takıntılı olay cıkaran paranoyak damgası yedim. Esimde inanmıyon hiçbiseye bosanalım o zaman daha napim dedi
Yani direk fiili bişi olmamış ama konuşmalar hiçte sıradan değil. Seni suçlayamaz bu konuda. hatalı olduğu için üste çıkmaya çalışıyor. Hatta o kadar çaresiz kalmış ki, boşanalım lafını ortaya atmış. Gerçekten boşanmak mı istiyor, yoook o kadar pahalı bir pabuç değil o kadın. Amaç seni korkutmak. Ölç biç tart ne yaparsan yap o kadınla ilişkini kes diycem ama kadın o ışığı almış bir kere kolay kolay bırakmaz yakasını

Neden saklıyor neden bu numaraya yaz diyor peki açıklaması ne?
Böyle cidden sizi iyiyce gaza getiriyorum farkındayım ama oturup konuşmuşsunuz ama içinize sinmemişki buraya döküyorsunuz böyle bir bit yeniğiyle de yaşanmaz ki sürekli nerde mesajlaştıda sildi mi diye psikopat olacaksınız.
Bence net bir şekilde tatmin olmadığınızı söyleyin empati yapıp benim telefonumda görsen ne düşünürdün deyin.
Haklısın bende sorardım hesap diyo ama mutlaka oda bana güvenmez inanmadı belki daha çok tepki verirdi. Ben sakince oturup kendisinin anlatmasını istedim konusmadımnkimseyle msj atmadım ona dedi. Ben bu görüsmeleri gösterince o amacla konusmadım dedi. Ne için yakalandık yazdın dedim baska konu için senle ilgili degil dedi ama benim için oldugu ortaya çıkınca sen daha fazla sinirlenme diye senle ilgi degil dedim diyo. Önce kabul etmiyo hiç biseyi sonra ben delil gösterince onaylıyo

Yani yarım yamalak yalan söyleyip sıvamış bir de ... üste çıkmaya da çalışmış ... Çocuğunuz var mı? Ailenizden güvenebileceğiniz bir abla kardeş falan ?Yada annenizle konuşabilir misiniz? Evliliğinizde huzursuz olduğnuzu bilmesinde birinin fayda var bence. Birinin adam akıllı konuşması lazım kendine gelsin yada sizi aptal yerine koymasın. Söylemedikçe kimseye bişey anlatmadıkça birikiyor ayrılınca da mutlu aile tablosunu hiç birşey yokken siz bozdunuz sanılıyor. Birilerinin bilmesinde fayda var diye düşünüyorum.

Bana daha önce sakalasırken bosanma konusuyla ilgili herseyi baskasının üstüne geçiririm bise alamazsın cocuguda alırım kollarım genis benim adım x demisti ayarlarım ben her işimi demişti
Kaç yıl başkasında olacakmış malı?? Bir kişinin maddi durumu değiştiği an nafaka da değişir.. Ayrıca o malı ne zaman kime aktardığı ya da belge düzenleyip sattığı da çıkar ortaya.. Malı yoksa parası olmuş olur, yine kurtulamaz.. Siz bir avukata sorsanız aslında çok net bilgilendirir..
Hiç bir evlatta, annesi afedersiniz çok kötü birşey yapmadığı sürece, anneye verilir.. Bir zahmet, kendi taşıyıp, doğurduğunu alsın yanına!

Yani yarım yamalak yalan söyleyip sıvamış bir de ... üste çıkmaya da çalışmış ... Çocuğunuz var mı? Ailenizden güvenebileceğiniz bir abla kardeş falan ?Yada annenizle konuşabilir misiniz? Evliliğinizde huzursuz olduğnuzu bilmesinde birinin fayda var bence. Birinin adam akıllı konuşması lazım kendine gelsin yada sizi aptal yerine koymasın. Söylemedikçe kimseye bişey anlatmadıkça birikiyor ayrılınca da mutlu aile tablosunu hiç birşey yokken siz bozdunuz sanılıyor. Birilerinin bilmesinde fayda var diye düşünüyorum.
Annemlerin haberi var sınavına kadar bekle snra gelirsin oda sende kafanızı dinlersiniz zaten ozaman anlasılır senin için napıyo görürsün diyo. 1yasında oglum var

samimi konuşmalar evet önünü kes görüşmeyi yasakla yoksa boşanmaya gider bu bil de.
Kendi inanmıyorum diye bosanalım ozaman dedi zaten. Btün sorunlarımız düzelene kadar ailemin yanına gidim sende hallolunca alırsın beni dedim ben senin ayagna gelipte seni almam bekleme dedi gitmişsen bitirmişsin demektir dedi

Kendi inanmıyorum diye bosanalım ozaman dedi zaten. Btün sorunlarımız düzelene kadar ailemin yanına gidim sende hallolunca alırsın beni dedim ben senin ayagna gelipte seni almam bekleme dedi gitmişsen bitirmişsin demektir dedi
Sorunlarınız ayrı kalınca düzelecek mi sizce peki. Güzelsin sonra gel beni al demek de çözüm değil aslında.

hem suçlu hem güçlü.

Peki ne ypmalıyım sogudum artık sevgide hissetmiyorum
Eğer ayrılacaksaniz da sevgi çerçevesinde olmaz ama saygı çerçevesinde ayrılın. Arada çocuğunuz var yuz yüze bakacaksınız. Kötü ayrılıp da çocuğunuzun da hayatından çalmayın. Bağırarak hakaret ederek sorunu çözemezsiniz. Eşinizin karşısında dik durun ama sürekli küçük düşürerek de size karşı tepki oluşturmasına izin vermeyin. Olgun hareketleriniz sizi daha güçlü gösterir ve eşiniz o zaman gerçekten daha çok pişman olur ve sizin için çaba gösterir

Acik net yemis bi p*klar mesajlarda illa yatak muahbbetimi olmasi lazim bu numaraya yazma bile demesi igrenc yani seni yurdundan yuvamdan oluyum ne hivardaliktan geciyim diyo sen inanma kadininda iyice ustune git bu burda kalmaz mahkemelerde rezil edicem sizi de geri adim atma kadinada cok sinirlendim suan o kadar kalpten soyluyorum boyle kadinlar keske ölse yok olsalar

Yani gitmek çözüm değil erkek işte gururundan ölüyor sen gidersen bitmiştir deyip sana yıkıyor. Babanla da konuş bence durumun ciddiyetini söyle ailen bu süreçte sana destek olacaktır.
Seni gönderiyor da çocuğunu ne yapacak ? Onunla seni tehdit edebilir, işleri çirkinleştirebilir çok yıpratır. Ailenden açık açık destek iste bence yalnız olmadığını bilsin. Elinde zaten kanıt var telefon kayıtları mahkeme kararıyla açılıyor böyle durumlarda. Biraz daha temkinli ol. Evden gittiğinde sen yoksun diye başka şeyler de yapabilir böyle artistçe konuştuysa diye düşünüyorum.

Aon mesajlari simdi gordum adam bitirmenede cok takilmiyo gidersen sen bilirsin modunda oda daha rahat isine bakcak demekki hic alttan alma bi kere sineue cektigini gorurse omur boyu enayi yerine koyar
Arti sogudum demissin tebrik ediyorum zaten normal olani sogumann..ahhh canim kocammm erkektir napak simdi ayrilakmi zihniyetindeki kadinlardan degilsin eminim asarsin hepsini

Bide sen sen ol sakin bi anlik sinirle tek basina cikma o evden..sen nereye cocugun oraya sonra alirim hele bi ailemin yanina gidiyim der cikarsin birakti kacti derler boyle pisliklere cesaret eden her turlu camur atmayada cesaret eder cocugun yaninda olmadan adim atma en buyuk gucu cocugundan alacaksin

Merhaba hnımlar esimle ilgili konularım bitmiyo malesef.( direk konuya girim, esimin bi is telefonu bide sürekli kullandıgı telefonu var. Telefonları genelde kurcalarım oda bilir zaten baktıgımı bakabilirsin der durur. Bigün yengesinin arkadasının numarasını gördüm mesaj atmıslar oyle kötü bise yoktu ama kızdım kadın biraz hareketli diye. Sil bunu dedim sildik birlikte. 1hafta gecti bu olay üstünden.dün aksam yanlıslıkla is telni eve getirdi bende o uyurken baktım ve o kadınla mesajlarnı gördüm. Edepsizce biseyler yok ama gereksiz bi samimiyet vardı. Kadın esime attık beni aramazsın unuttun beni falan yazmıs. Esim günaydın günaydın günaydın yazmıs aynen böle üc kere bi msajda. Resim yükliyebilirsem yüklicem. İkisiylede konustum inkar ediyolar esimde yeminler ediyo abim için konustuk diyo msajlarda abi lafı yok ama. Kadında oyle bi açıklıyoki ben düsündügümü sorguladım yani... Cok canım sıkıldı bu konuya emin olamıyorum yeminede cok inanıyorum ama gercekten oylesine art niyetsizmi konustular diye düsünüyorum kafam cok karısık. Kadına bide yakalandık diyo ben daha önce kızmıstım diye. Eve getirdiği telefon için daha ona yazma diyo
Canım yolabilirsin kocani kısaca aldatma teşebbüsü.

Yani gitmek çözüm değil erkek işte gururundan ölüyor sen gidersen bitmiştir deyip sana yıkıyor. Babanla da konuş bence durumun ciddiyetini söyle ailen bu süreçte sana destek olacaktır.
Seni gönderiyor da çocuğunu ne yapacak ? Onunla seni tehdit edebilir, işleri çirkinleştirebilir çok yıpratır. Ailenden açık açık destek iste bence yalnız olmadığını bilsin. Elinde zaten kanıt var telefon kayıtları mahkeme kararıyla açılıyor böyle durumlarda. Biraz daha temkinli ol. Evden gittiğinde sen yoksun diye başka şeyler de yapabilir böyle artistçe konuştuysa diye düşünüyorum.
Annemle kız kardeslerimle konustum onlarda esime inanmıyo. Daha öncede bi msajlar vardı o kadın bumuydu bilmiyorum ama ben degil abim yazmıs kimse duymasın dedi. Anlamadıgım konu msaj saatleri telefonun esimde oldugu saatler we ogün hem banada msaj atmıstı abiside bizdeydi. Kardesim o numarayı aradı kadın cıkmıs kapatmıslar. Esim eve gelince yine arattım adam cıktı bukez aksam 11gibiydi saatler. Sürekli cinsel içerikli biseler seyretmiş geçmisinde gördüm. İzlemeyi seviyorum dedi ben rahatsız oluncada daha izlemicegni söyledi. Arkadaslarıda sürekli +18 resimler videolar atıyo buna.

Bide sen sen ol sakin bi anlik sinirle tek basina cikma o evden..sen nereye cocugun oraya sonra alirim hele bi ailemin yanina gidiyim der cikarsin birakti kacti derler boyle pisliklere cesaret eden her turlu camur atmayada cesaret eder cocugun yaninda olmadan adim atma en buyuk gucu cocugundan alacaksin
Ben cocugumu bırakırmıyım hiç canım ya 2saat emzirmesem rahatsız oluyorum oglumda bensiz uyumuyo beni istiyo çok sewyorm cocugmu. Esim zaten gec geliyo nasıl ilgilencek kendi cocuklarnı bin türlü hakaretle büyüten görümcemmi bakcak yada kendi öz oglu hayat savası werirken yanına bile gitmeyen annesimi bakcak.. Oglumu bnden ancak Allah alır o verdi ondan baska kimse dokunamaz

Back
X