Bırak yemini Kurana da el bassa konuyu kapaması falan hiç bir güven vermiyor.Bence inanma resti çekerdim ben olsam burnunu sürt.İste bu aksamki son konustuklarmızı yazdım onuda okuyup bi fikir verirmisiniz
Baya uzun konustuk baktı ben hala takıldım inanmıyorum adam uykuyu soktu isin içine. Sabaha kdar sürer konu daha ne anlatim işe gtcem dedii;[Bırak yemini Kurana da el bassa konuyu kapaması falan hiç bir güven vermiyor.Bence inanma resti çekerdim ben olsam burnunu sürt.
Bence konuşmakla biryere varamazsınız çünkü adam konuyu sallıyor kapatıyor çünkü işine gelmiyor.Üstüne gidin itiraf eder birşey varsa.Baya uzun konustuk baktı ben hala takıldım inanmıyorum adam uykuyu soktu isin içine. Sabaha kdar sürer konu daha ne anlatim işe gtcem dedii;[
Yok diyo iste yemin ediyo bende illa annenin üstne et dedim inancam dedim evliliğmiz buna baglı dedim etmedi.. Etse nolurdu kendinden eminse...Bence konuşmakla biryere varamazsınız çünkü adam konuyu sallıyor kapatıyor çünkü işine gelmiyor.Üstüne gidin itiraf eder birşey varsa.
Bence konuşmakla biryere varamazsınız çünkü adam konuyu sallıyor kapatıyor çünkü işine gelmiyor.Üstüne gidin itiraf eder birşey varsa.Baya uzun konustuk baktı ben hala takıldım inanmıyorum adam uykuyu soktu isin içine. Sabaha kdar sürer konu daha ne anlatim işe gtcem dedii;[
Valla konu erkekler olunca bence siz o yemine bile inanmayım.Yok diyo iste yemin ediyo bende illa annenin üstne et dedim inancam dedim evliliğmiz buna baglı dedim etmedi.. Etse nolurdu kendinden eminse...
adam itiraf etmis sende affediyon zaten bize laf dusmwz ama iyice bi burnunu surtmen lazimEsimle az önce 1saat konustum. Bana yalan söylediğini itiraf etti. Ama senin düsündüğün bi amaçla bise yazmadım haklısın msajlar samimi ama oda eskiden tanısıklık oldugu için. Hiç msaj yazmamalıydım hatalıyım özür dilerim dedi. Bi bos bulundum buna yaz dedim ama hoslantı elektrik flan yok bu msajlarda senin aleyhine bise yok dedi, bende sana güvenmem inanmam için bu söylediklernin hepsinin dogrulugnu ispatlaman için annenin üstüne yemin et dedim etmem ben zaten yemin ettim sana dedi. Sana ancak bu sekilde güvenebilirim güvenmek inanmak istiyorum. Bi kelime içimdeki bütün süpeleri kaldırcak bidaha konusu iması olmicak dedim kesinlikle etmedi. Savcılıktan bu msajları cıkart dedim tamam arastırıcam cıkartıcam dedi. Bise hissedip hissetmediğine inanmak için o yemini istedm illa. Oda etmiyorum diye tutturdun ben hatamı anlattım niye daha kurcalıyon uzatyon uykum var flan dedi yattı simdi. Napim ben simdi ne dsünmeliyim
Daha affetmedim gitcem yine kafa dinlemeye. Ozaman kendi biseyleri düzelticekmi bakalım. Savcılıktan çıkartcak knusmaları ama bu yeterlimidir bilemiyorumadam itiraf etmis sende affediyon zaten bize laf dusmwz ama iyice bi burnunu surtmen lazim
nereye gideceksin pekiDaha affetmedim gitcem yine kafa dinlemeye. Ozaman kendi biseyleri düzelticekmi bakalım. Savcılıktan çıkartcak knusmaları ama bu yeterlimidir bilemiyorum
Evet bunları bende söyledim hatalıyım kendi kendimi durduk yere ..ka soktum haklısın dediÇok arada bırakacak bir durum Allah kolaylık versin.Fakat size yeminler etmesi önemli bir faktör olmamalı diye dusunuyorum.Elbetteki hepimiz müslümaniz fakat benzer ornekler coktur.Belliki oyle veya boyle bi konusma var.Nedeni nicini mühim degil olmamasi gerekirdi o kadar.
Ailemin yanına gdicem bu konuyu biliyolar bide onlarla knusucam tabi önce telefonda. Bida böle bise olmicakmısnereye gideceksin peki
o kadin a da yazik elin evli adamina resmen kırıtmis pislik kocan zaten hepten suclu
Yok annesine okadar düskünki utanmasa emcek. Ben böyle bi yemin ne duydum ne ettim etmemde dedi. Annesini riske atamaz diye düşünmüstüm acaba ben böyle bi yemin istemekle abartmısmı oluyorumBence konuşmakla biryere varamazsınız çünkü adam konuyu sallıyor kapatıyor çünkü işine gelmiyor.Üstüne gidin itiraf eder birşey varsa.
Valla konu erkekler olunca bence siz o yemine bile inanmayım.
zaten bunu yapmıs demeyeceksin ..samimi konusmus diyeceksin ..mesajlar flörtlesme tam anlamıyla .k evli barklı adamla samimiyet kuruyorBide gercekten bi aldatma yoksa ben rezil olurum ama
Msajda cok bise konusmayıp arayarakta konusmus olabilirler msajda bse cıkmazsa dşye dsünüyorm. Esim arastrıcam cıkartmak içn dedi
off valla çok zor bir durum sende inanmıyorsun işte. O mu alacak kendi yazışmalarını telefon kayıtlarını?Msajda cok bise konusmayıp arayarakta konusmus olabilirler msajda bse cıkmazsa dşye dsünüyorm. Esim arastrıcam cıkartmak içn dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?