Esim benimi aldatıyo? :(

Bırak yemini Kurana da el bassa konuyu kapaması falan hiç bir güven vermiyor.Bence inanma resti çekerdim ben olsam burnunu sürt.
Baya uzun konustuk baktı ben hala takıldım inanmıyorum adam uykuyu soktu isin içine. Sabaha kdar sürer konu daha ne anlatim işe gtcem dedii;[

Baya uzun konustuk baktı ben hala takıldım inanmıyorum adam uykuyu soktu isin içine. Sabaha kdar sürer konu daha ne anlatim işe gtcem dedii;[
Bence konuşmakla biryere varamazsınız çünkü adam konuyu sallıyor kapatıyor çünkü işine gelmiyor.Üstüne gidin itiraf eder birşey varsa.

Bence konuşmakla biryere varamazsınız çünkü adam konuyu sallıyor kapatıyor çünkü işine gelmiyor.Üstüne gidin itiraf eder birşey varsa.
Yok diyo iste yemin ediyo bende illa annenin üstne et dedim inancam dedim evliliğmiz buna baglı dedim etmedi.. Etse nolurdu kendinden eminse...

Yok diyo iste yemin ediyo bende illa annenin üstne et dedim inancam dedim evliliğmiz buna baglı dedim etmedi.. Etse nolurdu kendinden eminse...
Valla konu erkekler olunca bence siz o yemine bile inanmayım.

adam itiraf etmis sende affediyon zaten bize laf dusmwz ama iyice bi burnunu surtmen lazim

Çok arada bırakacak bir durum Allah kolaylık versin.Fakat size yeminler etmesi önemli bir faktör olmamalı diye dusunuyorum.Elbetteki hepimiz müslümaniz fakat benzer ornekler coktur.Belliki oyle veya boyle bi konusma var.Nedeni nicini mühim degil olmamasi gerekirdi o kadar.

Daha affetmedim gitcem yine kafa dinlemeye. Ozaman kendi biseyleri düzelticekmi bakalım. Savcılıktan çıkartcak knusmaları ama bu yeterlimidir bilemiyorum
nereye gideceksin peki
o kadin a da yazik elin evli adamina resmen kırıtmis pislik kocan zaten hepten suclu

Evet bunları bende söyledim hatalıyım kendi kendimi durduk yere ..ka soktum haklısın dedi

Valla konu erkekler olunca bence siz o yemine bile inanmayım.
Yok annesine okadar düskünki utanmasa emcek. Ben böyle bi yemin ne duydum ne ettim etmemde dedi. Annesini riske atamaz diye düşünmüstüm acaba ben böyle bi yemin istemekle abartmısmı oluyorum

Kabul etmis olması eminim sizi biraz daha yaralamıstır. Cünkü bilerek farkındalıkla yapılan sey hata degildir. Eşinizin mahcubiyeti de bu yuzden.Tekrar kolaylıklar diliyorum. .

P Parpalimm sen yine de dikkat et ani hareket edip haksızken haklı duruma düşersin. O resimler kalsın mutlaka bir yerde. Zaten dediğim gibi telefon kayıtları talep edilir açılır. İnşallah aklı başına gelir de yüzüne baka baka yalan söylemez.

Canım tüm yazılanları okuyamadım ama sana başımdan geçen bir tecrübe doğrultusunda şu kadarını söyliyim var bir şey.Ben evladının üzerine ve mezardaki ölmüş anne babasının üzerine yemin eden duydum. Evlat da ben oluyorum bu arada Kuran'a el basmayı saymıyorum bile. Sakın yeminlere inanma,asla seni aptal yerine koymalarına izin verme. Allah ıslah etsin bazı insanları.

Msajda cok bise konusmayıp arayarakta konusmus olabilirler msajda bse cıkmazsa dşye dsünüyorm. Esim arastrıcam cıkartmak içn dedi

Msajda cok bise konusmayıp arayarakta konusmus olabilirler msajda bse cıkmazsa dşye dsünüyorm. Esim arastrıcam cıkartmak içn dedi
off valla çok zor bir durum sende inanmıyorsun işte. O mu alacak kendi yazışmalarını telefon kayıtlarını?
Konuşmuşlarsa o da çıkıyor ama savcılığa başvurmak gerekiyor canın isteyince dinleyemiyorsun diye biliyorum. Yani davalık bir sebep ile tüm kayıtlar ortaya çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…