• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benimle birlikte hiçbir yere gitmek istemiyor..

Kaç yaşında bu adam? Siz 26 yaşında ve 7 yıllık evli misiniz? Eğer öyleyse çocuk yaşta evlenmişsiniz ve yanlış bir evlilik yapmışsınız. Sinir oldum bu herife 😡
20 yaşına girmiştim evlendiğimde Mayısta 27 yaşına giricem. Eşim 30 yaşında 96 li ben 99

20 yaşına girmiştim evlendiğimde Mayısta 27 yaşına giricem. Eşim 30 yaşında 96 li ben 99
Çocuk yaşta evlenmişsiniz, 26 yaşında bir kadının cıvıl cıvıl bir hayatı olması gerekirken yaşadığı şu hayata bak.

Madem her şeyi burnunuzdan getiriyor siz de onun akrabalarını ağırlamayın evde madem. Ben insan sevmiyorum diyin onu kendi silahıyla vurun. Kendinizi çok ezdiriyosunuz her şey onun istediği gibi istediği şekilde istediği zamanda oluyor. Bu kadar mülayim olmayın.

Bence sizin sıkıntılarınız var hanımefendi ‘Kendi iş yerinde sevmese bile insan yüzü görüp, iyi ya da kötü sohbet ettiği için seni anlamıyor. O görüşmesin ailecek oturmayın sen anlaştığın kızla görüşmeye devam et. Seni köle mi almış ona hayır buna hayır o zaman mesleğini kendi yapsın sen de ailenin olduğu şehire taşın ne bencil insanlar var’ bu dediğimden bunu çıkarmak ciddi sıkıntılı olduğunuzu gösterir, Allah şifa versin çok üzüldüm🙏🏻 Askerlerden de bi yaranız var belli iyi gocunmalar 🙂
Yok sadece asker-polis eşleri yazıyor ya buraya sanal kumar-aldatma-şiddet konuları buradan okuyorum.

Madem her şeyi burnunuzdan getiriyor siz de onun akrabalarını ağırlamayın evde madem. Ben insan sevmiyorum diyin onu kendi silahıyla vurun. Kendinizi çok ezdiriyosunuz her şey onun istediği gibi istediği şekilde istediği zamanda oluyor. Bu kadar mülayim olmayın.
Müthiş yorum

Bence sizin sıkıntılarınız var hanımefendi ‘Kendi iş yerinde sevmese bile insan yüzü görüp, iyi ya da kötü sohbet ettiği için seni anlamıyor. O görüşmesin ailecek oturmayın sen anlaştığın kızla görüşmeye devam et. Seni köle mi almış ona hayır buna hayır o zaman mesleğini kendi yapsın sen de ailenin olduğu şehire taşın ne bencil insanlar var’ bu dediğimden bunu çıkarmak ciddi sıkıntılı olduğunuzu gösterir, Allah şifa versin çok üzüldüm🙏🏻 Askerlerden de bi yaranız var belli iyi gocunmalar 🙂
İlk yorumunuzu görmedim evet güzel yazmışsınız ama burada ki linçler gerçekler aslında. Deneme sınavındaki yanlışlar kadar değerli. Nerede eksik olduğumuzu şak diye gösteriyor. Ama biz sadece doğru cevaplarımızı görmeye çalışıyoruz. Kendimizi rahatlatıp olduğumuz yerde sayıyoruz.

Ben gurbetteyim 5 yıldır ailemden uzak eşimin görevi nedeniyle şehir değiştirip duruyoruz. Doğuda da eşim aynıydı hadi dedim doğuda korkuyordu bana birşey olur vs diye ama batıya geldik yine aynı. 2 yıldır Sakarya da yaşıyoruz. Eşim kimse ile görüşmek istemiyor evden işe işten eve Sadece İstanbul'dan ailesi gelsin gitsin amcası yengesi kendi çevresi gelsin istiyor sadece onlarla görüşmek istiyor. Bütün yaz sülalesini ağırlıyorum evimde yatılı sorun yok ama ben arkadaslarimla görüşmek istiyim onlara gitmek istiyim hep sorun. ben sürekli evde tek başına çocukla kafayı yemek üzereyim. parka gitsem sürekli Yağmur yağan bir yer bildiğiniz Karadeniz havası var sürekli yağmur kasvet kapalı hava Park ıslak çocuk mahallede yok denecek kadar az onlarda okula gidiyor. oğlum 3 yaşında canı sıkılıyor köy gibi bir yerde yaşıyorum yemin ederim. En yakın market 2 km bakkal bile yok yakınımda. Zaten yazın hayat var bu ilçede geri kalan 9 ay hayat sıfır öyle bir yerde yaşıyorum. Kimsem yok komşular var onlarda işinde gücünde mahallede herkes yaşlı yaşıtım hiç yok ben 26 yaşındayım. Ev sahibim üstümde oda 60 yaşında kadın sürekli görüşemiyoruz onunlada. Eşimin arkadaşlarının eşleri ile tanıştım yaz döneminde arada gelip gidiyoruz eşlerimiz evde yokken eşim ona bile karışıyor gidemezsin gelmesinler yani inanın sebebini asla anlamıyorum. Ben geçimsiz insanların dedikodusunu yapan eşini rezil eden patavatsız bir insan değilim. Eşime laf söz getirmem huyunu bilir . Ama yine de yaptığına anlam veremiyorum insan sevmiyorum diyor. Eşlerimiz ile buluşma ayarlayalım dedik çay içelim akşam bize gelin dedi arkadaşım konuştum eşimle benimle kavga etti gitmem sevmiyorum o adamı bilmem ne burnumdan getirdi gitmedik. Moralim bozuldu çünkü bi defa aradan 1 ay geçti yine biriyle tanıştım asker eşlerinden biri yine oda yanlız benim gibi kimseyi tanımıyo eşime sordum eşi nasıl seviyor musun diye sessiz sakin biri iyidir dedi oh dedim tamam kızla biz görüştük bı kaç defa bugün de bizi çaya çağırdı çocuklar oynar bizde otururuz dedi Ramazan öncesi falan dedi eşim gene başladı ben gitmem kimsenin evine otur evinde huzur mu sıkıyor seni bilmem ne kavga çıkarıp duruyorsun ama o kadar sinir oldum ki ben 2 yıldır buradayım ve kimse ile doğru dürüst tanişamadim çok yanlızım ailem İzmir'de 🥹🥹 sürekli gelmiyorlar yılda 1 defa gelirler oda 2 gün çocukla evde kafayı yemek üzereyim biliyor bunu ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum bana bi akıl verin akıl sağlığımi kaybedicem yakında . Sürekli birileri ile görüşmek zorunda değilsin diyor ama inanın yanlızlık çok zor bilmediğin tanımadığın bir memlekette suç benim evlenmeden önce bu huylarını hiç bilmiyordum cahillik ettim 🥹

benim dedem geldi aklıma. 15 yaşında evlendiği nineme demiş zamanında '' sen kimseye gitme, onlar gelsin .'' bunun neticesinde ninem 80 yaşlarında yaylada gelene gidene kahve yapıyordu hala. şimdi iki büklüm oldu kurtuldu çile çekmekten!!

baştan sınırları net çizmek önemli. eşiniz istemiyorsa istemesin ama sizi eve hapis mi edecek bir ömür? böyle hayat mı geçer? suçlu musunuz siz? bu mesele bu kadar önemliydiyse eşiniz evlenmeden niye bunu size söylememiş.

ben dedemi gördüm ve belledim. 2 kere aşık olduğum kişi de böyle dominant karakterliydi ve karakter çatışması yaşayacaktık diye en baştan olmayacağını bildim hep. evlensek boşanma garantiydi.

eşinizle güzelce konuşun. sorun çözülmezse ailelere danışacağınızı söyleyin. hak verilmez, alınır. evlilik kölelik değil ya da tek kişiyi mutlu etme yöntemi değil.

burada mevzu sizin mutsuzluğunuz. bir ömür bunu çekmemenin tüm yollarını arayın lütfen. şimdi haraket zamanı tam.

Kendi iş yerinde insan yüzü görüyor,ailesini akrabasını çağırıyor görüşüyor ama söz konusu siz olunca kimseyle görüşmenize müsaade etmiyor. Eşiniz çok bencil birisi. Evlilik öncesi çok sosyal biriyken bir anda böyle değişmesi tuhaf görünüyor. Altından başka bir şey çıkabilir. Ben de çok sosyal birisi değilim ama insan yüzü görmesem biriyle tanışmasam kafayı yerim. İnsan biriyle görüşme sohbet etme ihtiyacı hissediyor doğal olarak. Robot değiliz neticede.

Ben şunu anlamadım eşiniz gündüz de sizin birileri ile gorusmenize de mi laf söylüyor. Ya da eşli görüşmeleri ve tek görüşmeleri mi kabul etmiyor. Yani o evde yokken de mi eve kahve içmeye kimseyi cagiramiyorsunuz? Eger doğru anladıysam bu adamdan koşarak uzaklaş hayat geçmez tek gördüğün insan kocan onu da akşamları görüyorsun yeter. Bu ara da bende Sakarya yi çok severim bende ordan yarım saat uzaklıkta bi köyde yaşıyorum. Eşim bana diyor evde durma bunalma çık dışarı git komşulara diye çünkü halden anlıyor. Sizin ki sadece kendini düşünüyor siz umrunda bile değilsiniz yazık etmeyin kendinize

Siz resmen esir hayatı yaşıyorsunuz farkında mısınız? Hayatınızla ilgili herşey eşinizin iki dudağının arasında. Kimseyle konuşturuyor gorusturmuyor, arabanız var kullandirmiyor evden dışarı adımınızı atmayın istiyor. Belki tayinini bile bilerek öyle ücra bir yere istedi çıkıp istediğiniz gibi gezemeyin diye. Bence önce güzel bi cinnet, yoksa da boşanma vakti gelmiş.

Ben gurbetteyim 5 yıldır ailemden uzak eşimin görevi nedeniyle şehir değiştirip duruyoruz. Doğuda da eşim aynıydı hadi dedim doğuda korkuyordu bana birşey olur vs diye ama batıya geldik yine aynı. 2 yıldır Sakarya da yaşıyoruz. Eşim kimse ile görüşmek istemiyor evden işe işten eve Sadece İstanbul'dan ailesi gelsin gitsin amcası yengesi kendi çevresi gelsin istiyor sadece onlarla görüşmek istiyor. Bütün yaz sülalesini ağırlıyorum evimde yatılı sorun yok ama ben arkadaslarimla görüşmek istiyim onlara gitmek istiyim hep sorun. ben sürekli evde tek başına çocukla kafayı yemek üzereyim. parka gitsem sürekli Yağmur yağan bir yer bildiğiniz Karadeniz havası var sürekli yağmur kasvet kapalı hava Park ıslak çocuk mahallede yok denecek kadar az onlarda okula gidiyor. oğlum 3 yaşında canı sıkılıyor köy gibi bir yerde yaşıyorum yemin ederim. En yakın market 2 km bakkal bile yok yakınımda. Zaten yazın hayat var bu ilçede geri kalan 9 ay hayat sıfır öyle bir yerde yaşıyorum. Kimsem yok komşular var onlarda işinde gücünde mahallede herkes yaşlı yaşıtım hiç yok ben 26 yaşındayım. Ev sahibim üstümde oda 60 yaşında kadın sürekli görüşemiyoruz onunlada. Eşimin arkadaşlarının eşleri ile tanıştım yaz döneminde arada gelip gidiyoruz eşlerimiz evde yokken eşim ona bile karışıyor gidemezsin gelmesinler yani inanın sebebini asla anlamıyorum. Ben geçimsiz insanların dedikodusunu yapan eşini rezil eden patavatsız bir insan değilim. Eşime laf söz getirmem huyunu bilir . Ama yine de yaptığına anlam veremiyorum insan sevmiyorum diyor. Eşlerimiz ile buluşma ayarlayalım dedik çay içelim akşam bize gelin dedi arkadaşım konuştum eşimle benimle kavga etti gitmem sevmiyorum o adamı bilmem ne burnumdan getirdi gitmedik. Moralim bozuldu çünkü bi defa aradan 1 ay geçti yine biriyle tanıştım asker eşlerinden biri yine oda yanlız benim gibi kimseyi tanımıyo eşime sordum eşi nasıl seviyor musun diye sessiz sakin biri iyidir dedi oh dedim tamam kızla biz görüştük bı kaç defa bugün de bizi çaya çağırdı çocuklar oynar bizde otururuz dedi Ramazan öncesi falan dedi eşim gene başladı ben gitmem kimsenin evine otur evinde huzur mu sıkıyor seni bilmem ne kavga çıkarıp duruyorsun ama o kadar sinir oldum ki ben 2 yıldır buradayım ve kimse ile doğru dürüst tanişamadim çok yanlızım ailem İzmir'de 🥹🥹 sürekli gelmiyorlar yılda 1 defa gelirler oda 2 gün çocukla evde kafayı yemek üzereyim biliyor bunu ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum bana bi akıl verin akıl sağlığımi kaybedicem yakında . Sürekli birileri ile görüşmek zorunda değilsin diyor ama inanın yanlızlık çok zor bilmediğin tanımadığın bir memlekette suç benim evlenmeden önce bu huylarını hiç bilmiyordum cahillik ettim 🥹
Eşiniz bencil herifin teki başka açıklaması olamaz. Biraz sert çıkışın küçük çaplı bir cinnet geçirin belki değişir

Ne haddine yahu arabayı vermemek. Bu nasıl bir evlilik
Evlilik değil ebeveyn çocuk ilişkisi. Kadın, adamın izin verdiği ölçüde hareket edebiliyor. Gelişimini tamamlamadan, kendini gerçekleştiremeden yapılan evliliklerde sık görülen bir durum.

Bu ne pasiflik...böyle giderse delirirsiniz. Ne demek kimseyle görüşmemek..nasıl izin veriyorsunuz buna...istediğinize gidin istediginizi çağırın o istemezse eşler gorusmez olur biter
Yazdıklarınızı okuyun kendinize gelin

merhaba, duyduguma ck üzüldüm biz ne desek çözüm olmaz eşinizle halletmeniz lazım bunu, ailenizi dahil edip oturtup konuşmalısınız anlamıyorsa evden gidin bir süreliğine aile evine vs. hala anlamazsa değerinizi boşanın.. 1 ömür böyle geçer mi ? acaaba cok mu kıskanıyor sizi sizce nedne böyle yapıyor ?

merhaba, duyduguma ck üzüldüm biz ne desek çözüm olmaz eşinizle halletmeniz lazım bunu, ailenizi dahil edip oturtup konuşmalısınız anlamıyorsa evden gidin bir süreliğine aile evine vs. hala anlamazsa değerinizi boşanın.. 1 ömür böyle geçer mi ? acaaba cok mu kıskanıyor sizi sizce nedne böyle yapıyor ?
Niye aile dahil ediliyor? Biri daha yapmış aynı öneriyi. Çok saçma. İki koskoca yetişkin, çoluklu çocuklu insan sorunlarını çözemiyor, ebeveynler müdahale edecek. Sonra kocam bana neden çocuk gibi davranıyor… Sizler yetişkin gibi davranmadığınız için olabilir mi?

Aileyle dertleşilir, akıl alınır, yardım istenir ama gelin evliliğimize, hayatımıza müdahale edin denmez.

Eşiniz kendi iş yerinde konuşuyor muhabbet ediyor ama size yasak çünkü padişahım insan sevmiyor yani sorunlu olan kendisi ama cezayı size kesiyor onun insan sevmemesinin sizinle ne alakası var? Siz seviyorsunuz gezme tozma o sevmiyor ve sizi kendine göre şekillendirmek istiyor.Yetmiyor anasını danasını ağırlamanızı şikayet etmeden onlara hizmetçi olmanızı istiyor.Bu evlilik değil efendi köle ilişkisi sadece onun çizdiği sınırlar içinde hareket edebilir onun emrinden çıkamazsın."Annen gelmesin,arabayı ver,arkadaşlarla kahve içmeye gideceğiz "gibi söylemler sınır ihlali kabul edilir ve en sert şekilde bastırılır.Eşiniz bencil narsist empati yoksunu ve ilerde aldatılma ihtimaliniz çok yüksek Bu tarz adamlar evdeki kadının ışığını yok ettikten sonra ışık saçan başka kadınlara arzu duyar...

Back
X