Ay banane istersen saat başı yapevet ben de iki günde bir yapıyorum. kıskandın mı?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay banane istersen saat başı yapevet ben de iki günde bir yapıyorum. kıskandın mı?![]()
Ne alakası var ki. Evlilik ortak paydada bulusmaktir. Konuşacaksın, sen gerekcelerini sunacaksin o da gerekcelerini. örneğin; sen 2 günde bir diyeceksin, o haftada bir.Zıt düşünce diyelim
Valla bacım ne diyim sürekli kavga tartışma sonra pişman oluyor hep kendisi halli hiç suçluyum demiyorNe alakası var ki. Evlilik ortak payda da bulusmaktir. Konuşacaksın sen gerekcelerini sunacaksin o da gerekcelerini örneğin; sen 2 günde bir diyeceksin, o haftada bir
4 günde bir diyip anlasacaksiniz.
Ya da sorun varsa konuşup halledeceksiniz. Doktoru var tedavisi var,takviyesi var. Dermansız dert değil ki !
kız sen deli misin? esinle git konus daha cok istiyorsan. kendini tatmin etmende de bence bir sorun yok. ama haftada bir 6 yıllık ilişkide anormal değil bunu demek istedim.Ay banane istersen saat başı yap
Daha çok istiyorsan eşinden bekleme sen yakınlaş o halde6 senelik evliyiz cinsel haystimiz aktif değil haftada 1. Yalana gerek yok. 15 gündür hiç olmadı bende surat yaptım anlamadı bilmme ne. Kendi kendine konuşmuyor. Bende kendi kendimi tatmin ediyorum sizce yanlış mi
Bosanma dusunceniz olmadığını varsayarak öneri verecegim.Valla bacım ne diyim sürekli kavga tartışma sonra pişman oluyor hep kendisi halli hiç suçluyum demiyor
Naimenin konusunu silerek kendi kendini kapatmış oldu bir nevi.Tugbanın kapatma dügmesini bilen varsa Allah rızası için kapatsın
dinlenip dönünce hızını arttırmaz umarımNaimenin konusunu silerek kendi kendini kapatmış oldu bir nevi.
Bu işler anlaşmayla oluyormu ?Ne alakası var ki. Evlilik ortak paydada bulusmaktir. Konuşacaksın, sen gerekcelerini sunacaksin o da gerekcelerini. örneğin; sen 2 günde bir diyeceksin, o haftada bir.
4 günde bir diyip anlasacaksiniz.
Ya da sorun varsa konuşup halledeceksiniz. Doktoru var tedavisi var,takviyesi var. Dermansız dert değil ki !
Konuşmadan da olmaz ki. Sabah kadar hatta haftalarca surat sallasin neyin çözümü olacak ki ? Karşılıklı isteklerimizi belirtelim. Ayrıca evliligin temeli cinsellikken; doktoru, tedavisi ,takviyesi vs varken mide bulandırıcı bir şey gibi bahsedilmesi çözüm aramaktan daha mı güzel.Bu işler anlaşmayla oluyormu ?
Biz böyle bir anlaşma yaptık eşimle , istemeyen tarafta benim libidom yüksek değil ,gelinde bunu istemeyerek yapın bir .
Sevmediğiniz yemek yerken zorla yutarsiniz içiniz kalkar ya ,aynen öyle