Esim benimle birlikte olmuyor

Zıt düşünce diyelim
Ne alakası var ki. Evlilik ortak paydada bulusmaktir. Konuşacaksın, sen gerekcelerini sunacaksin o da gerekcelerini. örneğin; sen 2 günde bir diyeceksin, o haftada bir.
4 günde bir diyip anlasacaksiniz.

Ya da sorun varsa konuşup halledeceksiniz. Doktoru var tedavisi var,takviyesi var. Dermansız dert değil ki !

Ne alakası var ki. Evlilik ortak payda da bulusmaktir. Konuşacaksın sen gerekcelerini sunacaksin o da gerekcelerini örneğin; sen 2 günde bir diyeceksin, o haftada bir

Ya da sorun varsa konuşup halledeceksiniz. Doktoru var tedavisi var,takviyesi var. Dermansız dert değil ki !
Valla bacım ne diyim sürekli kavga tartışma sonra pişman oluyor hep kendisi halli hiç suçluyum demiyor

6 senelik evliyiz cinsel haystimiz aktif değil haftada 1. Yalana gerek yok. 15 gündür hiç olmadı bende surat yaptım anlamadı bilmme ne. Kendi kendine konuşmuyor. Bende kendi kendimi tatmin ediyorum sizce yanlış mi
Daha çok istiyorsan eşinden bekleme sen yakınlaş o halde

Valla bacım ne diyim sürekli kavga tartışma sonra pişman oluyor hep kendisi halli hiç suçluyum demiyor
Bosanma dusunceniz olmadığını varsayarak öneri verecegim.

10 saniye kuralını biliyor musun ? Örneğin ; konustugunuz konu kavga etmeye, kalp kırmaya değmeyecek bir konu, bırak bıdır bıdır konuşsun. 10 saniye sus ,yutkun sakince cevap ver. Konuyu uzatirsa başka odaya geç. Susması ,dırdırı bittikten sonra hislerini anlat.teip atar gibi ya da konuyu alevlendirmek gibi değil." Bu konu tartışmaya degmezdi ,kendimi.kotu hissettim bence böyle şeyler için birbirimizi üzmeyelim..."tarzinda

Ayrica cinsellik konuşulması gereken bir şey. Aynı yastığa baş koyduğum insana en şeffaf olmam gereken yer.

Tuğbacım kocan bile senden kaçıyor anladığım kadarıyla. Yakında forum üyeleri de forumu terkedecek sayende, bir sen kalacaksın bu diyarlarda bu gidişle 😂

Yahu senin zaten eşinle birlikte olmaman gerekiyor. Yaşadığın sağlık sorunu hakkında o kadar soru soruyorsun, yardımcı oluyoruz ama bir şey öğrenmiyorsun ve araştırmıyorsun gibi geliyor bana. Bundan daha büyük bir derdin var onu ciddiye alsan…

Bütün dertler tuba'yi bulmuş. Ne bahtsız kizmissin Tuğba. Bi kurşun döktür valla nazar var bence sende.

Aynı anda kaç şeyi kendine dert edebiliyorsun. Hayır ben sadece tek bir şeye odaklanıyorum. Diğerleri önemsiz geliyor da.
Şu an 4 problemin var yanlış saymadıysam. Arkadaşının teki sana yalan söyledi. Kocanla haftada 1 seks yapıyosun. Yetmiyor. Naime son anda canlı müziğe gelmedi. Bir de kocan seni gezmeye götürmüyor. Sen acaba kendine dert mi üretiyorsun?

Ne alakası var ki. Evlilik ortak paydada bulusmaktir. Konuşacaksın, sen gerekcelerini sunacaksin o da gerekcelerini. örneğin; sen 2 günde bir diyeceksin, o haftada bir.

Bu işler anlaşmayla oluyormu ?
Biz böyle bir anlaşma yaptık eşimle , istemeyen tarafta benim libidom yüksek değil ,gelinde bunu istemeyerek yapın bir .
Sevmediğiniz yemek yerken zorla yutarsiniz içiniz kalkar ya ,aynen öyle

Bu işler anlaşmayla oluyormu ?
Biz böyle bir anlaşma yaptık eşimle , istemeyen tarafta benim libidom yüksek değil ,gelinde bunu istemeyerek yapın bir .
Sevmediğiniz yemek yerken zorla yutarsiniz içiniz kalkar ya ,aynen öyle
Konuşmadan da olmaz ki. Sabah kadar hatta haftalarca surat sallasin neyin çözümü olacak ki ? Karşılıklı isteklerimizi belirtelim. Ayrıca evliligin temeli cinsellikken; doktoru, tedavisi ,takviyesi vs varken mide bulandırıcı bir şey gibi bahsedilmesi çözüm aramaktan daha mı güzel.

Back
X