Eşim benimle ilgilenmiyor ne yapsam olmuyor

anladığım kadarıyla sen eşinin işten geç geldiği için yorgun olduğunu anlamışsın yanı senınle başka şeylere bahane ederek ilgilenmediğinin farkındasın.. kavga çıkamadıgınaa sustuguna ve buraya gelıp yardım istemenden bunu çıkardım.Öncelikle bana kalırsa ona anlayışlı olman çok güzel bir durum..kafasını bu durumu kakmamanda cok ıyı:)) yoksa adam bundan bunalıyor derdim ama demekki sorun senın onu sıkman değil....

şimdi sen çalısıyor oda calısıyor olsaydı en azından ıkınızınde bır bırınıze destek vermenız gerekırdı ...bazı yorumlar neden hep kadın ılgı gosterıyor uyuz oluyorum demışş..aslında bu genel anlamda cok haklı bır yorum ..cunku hep boyle oluyor..ama kocanın işe gıdıp yorgun olması nedenıyce sana ıstesede ılgı gosterecek takatı kalmıyor..bu gorevde sana düşüyor:)))

evde zamanını nasıl değerlendiriyorsun? çok fazla para harcamadan yapabilecegın sevdıgın bir etkinlik varmı ilk önce onu arastır..bir kadın ne kadar kendine güvenirse erkekte kadınına o kadar güvenir..bir kadın kendine ne kadar saygı ve deger verırse erkekte kadınına o kadar saygı gosterır...
kendini başka şeylerede kanalize etmeye çalış..senin bir birey olduğunun farkına varsın..evde kesinliklee bu aralar saçma sapan pijamalar giyme..erkekler bu durumdan ifrit oluyorlar.. bebeğin uyuduğunda kendine bir kitap al ve oku..eğer sürükleyici olursa varsa eş meş dinlemezsin...örneğin ELİF ŞAFAK AŞK ısrarla tavsiye ederim:)) bu seni biraz eşinden koparır eşinde senin ona ilginin azaldığını farkedip tekrar kendisine ilgiyi çekebilmek için kıpırdayacaktır:)))) ve kendine soyle de..adam 22.00 da gelıyor bende bu saate kadar calısam heralde yemekyen sonra koltukta sızardım..yatagında uyuduguna sukretmek lazım:=)

canm benm ben 11 yıllık evliyim benm eşimde saat 10 11 12geliyor ama daha kapıdan yüzü gülmeye başlıyor çünkü evde huzur buluyor bütün erkeklerde böyledr seni üzmek istemem ama bence başka biri var çünkü genelde karısını aldatanlar böyle davranr birde siz daha yenisiz bunu nasıl anlarm dersen telefona tuş kilidi varsa sürekli saklyorsa sesize alıyorsa o zamn var demektr :63::63::59:

canm benm ben 11 yıllık evliyim benm eşimde saat 10 11 12geliyor ama daha kapıdan yüzü gülmeye başlıyor çünkü evde huzur buluyor bütün erkeklerde böyledr seni üzmek istemem ama bence başka biri var çünkü genelde karısını aldatanlar böyle davranr birde siz daha yenisiz bunu nasıl anlarm dersen telefona tuş kilidi varsa sürekli saklyorsa sesize alıyorsa o zamn var demektr :63::63::59:

yok artık .. başka biri var nasılda eminsiniz bu kadar yapmayın allahaşkına adam yorgunluktan burnunun ucunu görmüyor saat 10 geliyormuş sevgiliyi nerden bulacak :27:

hemen nasıl kesin aldatıyor diyebiliyor bazı arkadaşlar anlamıyorum..

benim eşimde eve çok yorgun geldiğinde sızıp kalıyor,hemen aldatmaya yormayın, insanların

kafasını bulandırmayın lütfen....

hemen nasıl kesin aldatıyor diyebiliyor bazı arkadaşlar anlamıyorum..

benim eşimde eve çok yorgun geldiğinde sızıp kalıyor,hemen aldatmaya yormayın, insanların

kafasını bulandırmayın lütfen....

bende anlamıyorum kendimden pay biçeyim valla akşam eve gidince bazen kızımı bile çekmiyor kafam bi sussa diyorum o kadar yoruluyorki artık .. kocam olsa demekki kesin aldattığımı düşünür :1:

insanlari yargilamak ne kolay ya, kesin aldatiyor demis biri. ha ama ihtimal olabilir mi, evet. esin kac yasinda bilmiyorum ama sen 24 yasindasin esin de 30 diyelim, o yasta erkekler cok istekli olur 2-3 haftada birden daha fazla isterler en azindan..

eşinin vakti yokmuş ki canım seninle değil adam kendisiyle bile ilgilenemiyordur.
sanırım sen çalışmıyorsun bütün gün evde kocanı bekliyorsn akşam da ilgi beklemen çok normal.
eşinin yıllık izni vs yok mu? bayram tatilidir vs, o zamanlarda nasıl davranır?

canım sen ilgileneceksin artık seninki saat 10 da geliyor. o yorgunlukla ilgilenmemesi normal. bi masaj yap ona dinlendir biraz belki kendine gelir.

bazi uyelerin, konu sahibi hanimi kendileriyle kiyaslayip ornekler vermesi ne kadar dogru acaba?
Yok baskasi olabilir, yok o yastaki adamlar bu kadar istermis haftada, her insan ayni olacak diye bir kaidemi var?

Baskasi var diye soylentilerde bulunmak, butun esleri supheye dusurrur, ki varsada konu sahibesi bunu kendide farkedebilirdi, tlfona bak ora bak sura bak diye tiyolar vermek bizemi dustu??
Esinin ilgisinin azalmasndan bahsediyor aldatmaya dair bir suphesinin varlgiindan bahsetmiyor hanimefendi.Paronoyak dusuncelere itmeye gerek yok ve kendi esimizinin nasil guler yuzlu nasil ilgini oldugunuda anlatmaya luzum gormuyorum bu topic te.
:32:

Son düzenleme:
tek çare konuşmak adam akıllı karşına alıp konuşman gerek canım
konuşmadan hiçbirşeyi çözemeyiz erkekler imadan laf sokmadan anlamazlar
bu konunun seni rahatsız ettiğini belirt net bir şekilde bahaneler üretmesine izin verme
yorgunluk bence bir bahane insan isterse herşeyi yapabilir
benim eşimdse aynıydı saat 10 işten gelir pcnin başına oturur saatlerce kalkmazdı
ne sohbet ederdik ne gezerdik ve ben konuştum ondan soğudumu söyledim (gerçekten soğumuştumda)ve şu anda çok değişti her gün arıyor artık pcye oturmuyor
saat 9 da işten geliyor beni kahve içmeye götürüyor her pazar gezme planları yapıyor
inanamazsın ooyüzden al karşına konuş derim arkadaşım

Eşiniz belki bunalımda belki başka seçenekler..Bunun nedenini en iyi siz bilirsiniz.Sıkıntısının nedenini tam olarak öğrenmeden allanıp pullansanızda bir işe yaramayacaktır.Başka başka nedenler varsa işin içinde
sizin bu çabalarınızı bile görmeyecektir..En iyisi kendinizi geri çekmeniz.Bakalım kaçan kovalanacak mı..Hala olmuyorsa ciddi anlamda eşiniz sizinle olan tüm bağlarınızı koparmış demektir sanki...

ay ne aldatması arkadaşlar..Konu sahibi arkadaşımız ztn hassas şuan.bir de gelip böyle yorumlar yapmayalım lütfen.Aklını bulandırmayın insanın..

insanlari yargilamak ne kolay ya, kesin aldatiyor demis biri. ha ama ihtimal olabilir mi, evet. esin kac yasinda bilmiyorum ama sen 24 yasindasin esin de 30 diyelim, o yasta erkekler cok istekli olur 2-3 haftada birden daha fazla isterler en azindan..

bilmiyorum canım aldatıp aldatmadığını ama eşim 25 yaşında...

Maaşallah hemen yargılayıp infaz etmişsiniz tanımadığınız bir insanı . Olumsuzu düşünmek we söylemek kolay , önemli olan olumlu we pozitif yaklaşmakta ...

Bir arkadaş ; konu sahibinin aldatılabileceğinden bahsetmiş . Adam gece 22:00 de ewe geliyor , yorgunluktan ölmemesi mümkün değil . İnsan kendine zaman ayıramazsa , karşısındaki insana nasıl ilgi gösterebilir sizce ?

Bir arkadaş da ; eşim 21:00 de ewe gelir , beni kahwe içmeye götürür demiş . Maaşallah arkadaşım , ALLAH yuvanızı huzurlu kılsın inşaallah . Ancak ; bir çok insan ay sonunu getirebilme derdinde , kahwe için werebilecek parası yok , belki dersin ki bir kahwenin parasından ne çıkar ama ülkemizdeki birçok insan açısında bir lüks sayılabilir ...

Konu sahibi arkadaşım ; tekrar yineliyorum söylediklerimi . Eşini en iyi sen tanırsın , nasıl dawranman gerektiğini bilirsin . Unutmaman gereken tek şey ; boş sözleri kafana takıp konuyu büyütme , her ewlilikte bazen duraklama ewreleri oluyor , zamanla bu durumda geçecektir .

Hayata gülümsemeye dewam et ...

Geçici bir dönemdir,fazla üzerinde durma.Israrcı ve sitemkar yaklaşma.
İkinci çocuk istediğinden sözetmişsin.Yaşlarınız genç,kızınız da henüz pek küçük,belki yaşam şartlarınız rahatlayana kadar beklesen daha iyi olur.

Eşinin işi oldukça yorucu ve yoğun sanırım. O saatte kim gelse eve pestili çıkmış olur, eşini anlayabiliyorum o anlamda. Adam elini yüzünü yıkasa yemek yese zaten olur saat 11, yorgunluğunu bir nebze de atmaya fırsatı yok ki adamcağızın...

İkinci bebeği istememesinin sebebi de bu olabilir, sonuç olarak işi ağır, bebekle ilgilenemeyecek olma ihtimali vs. Hem de şartlarını biraz daha iyileştirmek istiyor olabilir.

Ben bekarım sonuç olarak, pek anlamam ama arkadaşların dediğine katılıyorum. Süslen püslen, sen bir şeyler yapmaya çabala, şaşırt onu, sürprizler yap falan ve ona anlayışla yaklaş. İnşallah her şey yoluna girecektir. :34:

bende 6 yıllık evliyim.bende de aynı sorun var.akşam 8 gibi gelip yemek çay derken koltukda sızıyor.çok yorgunum çok yorgunum beynim çok yorgun diyor.eşimin işi bilgisayar programlama yazıcı.evde de bazen oluyorki çalışıyor.
sürekli iş işş bazen çok bunalıyorum keşke evlenmeseydin işinle mutlu mesut devam etseydin.
sizin için çalışıyorum sizin isteklerinizi rahat hayat verip mutlu etmek için diyor ama ilgi alaka olmayınca nasıl mutlu olayım.

2 haftada bir gün izinli canım ondada yine aynı değişen bişiy yok yani...

kusura bakmayında 2 haftada birgün izin ve hergece onda geliyor çok zor koşullar arkadaşların dediği gibi gel yemek ye duş al 12 oldu yatma saati neyapsın adamcağız kişilik çok önemli çabuk yorulan, hiç yorulmayan, uykuyu seven, sevmeyen az uyuyan, bunlar ilişkileri şekillendirir.eşiniz birazda rahatına bakmak isterse uyku ve dinlenme ilk planda olur neticede insanız anlamalıyız.benim eşim böyle yapsa hiç kıyamam yaptığı zamanlarda ben dinlendiririm ilgilenirim etrafında fır döner rahat etmesini sağlarım ilgi kendiliğinden diyaloğa dönüşür zaten.siz neler yapıyosunuz gelince ilgi anlamında tek taraflı beklemiyosunuz değilmi.yani akşamları yemek çay masaj sohpet ilgi şevkat sıcak bir öpücük sarılma bile hayatınızı çok değiştirabilir siz yapın önce gerisi gelir sözlerle değil yaşayarak yapın.örneğin neyin var canım diye sormayın mutlaka bişey varki öyle duruyor siz hiç sormadan hep çözüm olmaya onun hayatını kolaylaştırmaya bakın. ve değişecektir bence.kusura bakmayın uzun oldu:37:

siz 4 yıllık evlisiniz ben daha 1 yıllık eşime ne yaptıysam benımle ilgilenmesını sağlayamadım .. ilk zamanla benımle ilgilensin eve geldiğinde merakla gelsin istıyordum ve ona süprizler yapıyordum... gerek yemek konusunda gerek giyinme ve süslenme konusunda .. int araştıordım cinsel yaşama çok düşkün olduklarnı söylüyordu .. bizim cinsel anlamda bi problemımız yok yanlız onun geleceği saatler herşeyi onun istediği gibi yapmaya çalısıyorum ve hatta kendımı parçalıyorum fakat ne yaparsam yapıyım benı evde görmüyor .. yanımda kayınvalidem var . ona bebeğime bakmaktan mahvoldum bi deri bi kemik kaldım .. kısacası nefes alamaz duruma geldim .. kendımı bu evde bi bayan gibi değilde .. hizmetçi gibi hissetmeye başladım ne yaparsam yapıyım ne söylersem söyleyim bir türlü başaramadım behnımle ilgilenmesını .. çok mutsuzum çok..:43:

Back
X