Eşim benimle ilgilenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlıykrn öyleydi o kadar ilgi gösterdi ki sıkılırdım evlenince şöyle olucak böyle olucak diye vaatler verirdi ama şimdi hiç biri yok
Bir kere annenizle konusmaniza karisacak kadar alttan almamaliydiniz bence herkes yerini bilmeli. Bunlarin hepsini konuşup çözebilirsiniz anca

O zaman siz de alın karşınıza sen nasıl ailene saygı istiyorsun hürmet bekliyorsun sen de benim aileme saygı göstereceksin hürmet edeceksin yapmıyorsan bu saatten sonra sen nasıl muamele ediyorsan aynını görürsün diyin. Nasıl sinir oldum. Ben başta eşimin ailesine ben böyle böyle yetiştim Karadenizde biraz kadın baskındır. Erkek ne derse olurcu değilim. Mantığıma uymayan hiçbir şeyi yapmam. Bizde kadın özgür ve güçlüdür Kocamdır başım gözüm üstüne bir insan değilim dedim en başta. İğneleme ima bunlara tahammül edemem beni kıranı da gerekirse kırarım dedim. Açıkça konuşun her şeyi. Kayınvalidem de sağolsun huyumu bilir dikleşmez kendi oğlunun yuvası için

Baktın sana saygıları yok mu senin de olmayacak bu tarz insanlara sabretme kendini ezdirme. Çünkü senin saygılı olman onlara göre salaklık Saygısızlık et demiyorum kendini Çek ayna ol. Unutma sen çok değerlisin. Gerçekten emek verip karşılığını almadığını düşünüyorsan bir süre sessiz kal dua et dua en güzel şifa kaynağı. Allah yardımcın olsun

sende onunla ilgilenme

Allah' sabır versin. Bu adamla çocuk düşünmeyin sakın daha da kötü olur. Biran önce bu sorunu eşinle paylaş.. Baktın yine aynı böyle değişmiyor yaşamak zorunda değilsin. Maalesef bazı erkekler evlendikten sonra değişiyor
evlilik resmen şans işi ya şansına da böyle bşr adam çıkmış..

Ayni dertten muzdaripiz benim esimde evlrndigimizden beri böyle benim durumum daha fena bende napicam bilmiyorum

Bir kere annenizle konusmaniza karisacak kadar alttan almamaliydiniz bence herkes yerini bilmeli. Bunlarin hepsini konuşup çözebilirsiniz anca
Anlatıyorum ama yok ailem bide her konuda yardımcı olur bize maddi manevi ama yaranamadın mi olmuyor demek ki ama fena kavga ettik bu sefer herseyi detaylıca konuştuk bakalım insallah bu son olur

Aynen öyle Şubat ayında hamileydim bebeğim düştü benim bide 2 buçuk aylık yakın zaman da trafik kazası geçirdik psikolojim alt üst yani o halde hala devam ediyor ilgisizliğe dediğin gibi şansıma bu çıktı

Daha da çok yeni bi evlilikmiş, cidden çok üzüldüm, bu yıllarda bile cinselliği istemiyorsa ilerleyen yıllarda ayda 1 bile olmayacak.
Ama asıl şu çok sinir bozucu, ailenle hatta Annenle telefon görüşmenizi nasıl kısıtlayabilir?
Bu adam kendini ne zannediyor ?
Buna asla izin vermeyin.

Saol canım benim Allahtan sabır diliyorum zaten çokça kendimizde eskisi kadar zorlamıyorum canım Nasıl isterse öyle olcak bundan sonra da

Anlatıyorum ama yok ailem bide her konuda yardımcı olur bize maddi manevi ama yaranamadın mi olmuyor demek ki ama fena kavga ettik bu sefer herseyi detaylıca konuştuk bakalım insallah bu son olur
Neden istemediğini soyledi mi

Konuştum bende Bugün ailesiyle anlattım herşeyi karışmama kararı aldılar bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…