Nişanlıykrn öyleydi o kadar ilgi gösterdi ki sıkılırdım evlenince şöyle olucak böyle olucak diye vaatler verirdi ama şimdi hiç biri yokDeğişim ne zamanda oldu size ilgi gösteren birimiydi
Bir kere annenizle konusmaniza karisacak kadar alttan almamaliydiniz bence herkes yerini bilmeli. Bunlarin hepsini konuşup çözebilirsiniz ancaNişanlıykrn öyleydi o kadar ilgi gösterdi ki sıkılırdım evlenince şöyle olucak böyle olucak diye vaatler verirdi ama şimdi hiç biri yok
O zaman siz de alın karşınıza sen nasıl ailene saygı istiyorsun hürmet bekliyorsun sen de benim aileme saygı göstereceksin hürmet edeceksin yapmıyorsan bu saatten sonra sen nasıl muamele ediyorsan aynını görürsün diyin. Nasıl sinir oldum. Ben başta eşimin ailesine ben böyle böyle yetiştim Karadenizde biraz kadın baskındır. Erkek ne derse olurcu değilim. Mantığıma uymayan hiçbir şeyi yapmam. Bizde kadın özgür ve güçlüdür Kocamdır başım gözüm üstüne bir insan değilim dedim en başta. İğneleme ima bunlara tahammül edemem beni kıranı da gerekirse kırarım dedim. Açıkça konuşun her şeyi. Kayınvalidem de sağolsun huyumu bilir dikleşmez kendi oğlunun yuvası içinBunu anlamıyor iste ben onun ailesine saygıda kusur etmemeye çalışıyorum evlerimiz çok yakın ama onlarda eşim gibi bi hatamda benden kötüsü olmuyor hiç oluruna gitmiyolar bişeyin eşimin çok hatası oluyor ama bi sefer olsun oturupta terbiyesini vermiyorlar ben kadınmışım kocam ne derse o olurmuş kocamın sözünden çıkmayacakmışım karşısından konuşmayacakmışım bana bunları söyleyen ailenin yetiştirdiği ne olur ki
Baktın sana saygıları yok mu senin de olmayacak bu tarz insanlara sabretme kendini ezdirme. Çünkü senin saygılı olman onlara göre salaklık Saygısızlık et demiyorum kendini Çek ayna ol. Unutma sen çok değerlisin. Gerçekten emek verip karşılığını almadığını düşünüyorsan bir süre sessiz kal dua et dua en güzel şifa kaynağı. Allah yardımcın olsunBunu anlamıyor iste ben onun ailesine saygıda kusur etmemeye çalışıyorum evlerimiz çok yakın ama onlarda eşim gibi bi hatamda benden kötüsü olmuyor hiç oluruna gitmiyolar bişeyin eşimin çok hatası oluyor ama bi sefer olsun oturupta terbiyesini vermiyorlar ben kadınmışım kocam ne derse o olurmuş kocamın sözünden çıkmayacakmışım karşısından konuşmayacakmışım bana bunları söyleyen ailenin yetiştirdiği ne olur ki
sende onunla ilgilenmeEvleneli bir sene oldu Kızlar hatta bugün yıldönümümüz ama eşim benimle ilgilenmiyor ne bir hoş sohbet ne bi sarılma ne bir öpme hiç birşey yok güya severek evlendik seviyorum diyor sevgi bu mu yıldönümümüz de ne bi yemeğe götürecek oluyor ne de bi hediye almış
Annem le telefondan görüşmeme kızıyor sınır koyuyor iki günde bir sefer oda 5 dakika evlendiğimiz günden beridir sorun ediyor bunu. Evlendiğim kişiyi tanıyamıyorum evlenmeden önce böyle değildi gece geç saatlerde yatıyoruz ama o benimle yatağa gelmiyor tv izliyor benden bir iki saat sonra geliyor ben yaklaşmak istesem şakalaşsam beni ittiriyor yaklaştırmıyor cinsel hayatımızda böyle canı ne zaman isterse hafta da on günde bir gerçekten çok daraldım sıkıldım dertleşecek kimsem yok böyle şeyler yaşayan ve ya yaşamayan arkadaşlar konuşabilir miyiz
Evleneli bir sene oldu Kızlar hatta bugün yıldönümümüz ama eşim benimle ilgilenmiyor ne bir hoş sohbet ne bi sarılma ne bir öpme hiç birşey yok güya severek evlendik seviyorum diyor sevgi bu mu yıldönümümüz de ne bi yemeğe götürecek oluyor ne de bi hediye almış
Annem le telefondan görüşmeme kızıyor sınır koyuyor iki günde bir sefer oda 5 dakika evlendiğimiz günden beridir sorun ediyor bunu. Evlendiğim kişiyi tanıyamıyorum evlenmeden önce böyle değildi gece geç saatlerde yatıyoruz ama o benimle yatağa gelmiyor tv izliyor benden bir iki saat sonra geliyor ben yaklaşmak istesem şakalaşsam beni ittiriyor yaklaştırmıyor cinsel hayatımızda böyle canı ne zaman isterse hafta da on günde bir gerçekten çok daraldım sıkıldım dertleşecek kimsem yok böyle şeyler yaşayan ve ya yaşamayan arkadaşlar konuşabilir miyiz
Anlatıyorum ama yok ailem bide her konuda yardımcı olur bize maddi manevi ama yaranamadın mi olmuyor demek ki ama fena kavga ettik bu sefer herseyi detaylıca konuştuk bakalım insallah bu son olurBir kere annenizle konusmaniza karisacak kadar alttan almamaliydiniz bence herkes yerini bilmeli. Bunlarin hepsini konuşup çözebilirsiniz anca
Senin durumun Nasıl canım anlatsana anlatta rahatla ben biraz da olsa rahatladımAyni dertten muzdaripiz benim esimde evlrndigimizden beri böyle benim durumum daha fena bende napicam bilmiyorum
1 yaş sadece o 23 ben 22 yaşındayızYaş farkı var mı aranizda
Aynen öyle Şubat ayında hamileydim bebeğim düştü benim bide 2 buçuk aylık yakın zaman da trafik kazası geçirdik psikolojim alt üst yani o halde hala devam ediyor ilgisizliğe dediğin gibi şansıma bu çıktıAllah' sabır versin. Bu adamla çocuk düşünmeyin sakın daha da kötü olur. Biran önce bu sorunu eşinle paylaş.. Baktın yine aynı böyle değişmiyor yaşamak zorunda değilsin. Maalesef bazı erkekler evlendikten sonra değişiyor
evlilik resmen şans işi ya şansına da böyle bşr adam çıkmış..
Artık öyle yapıyorum Resmî bi şekilde devam edeceğim görsün oda akı karayısende onunla ilgilenme
Daha da çok yeni bi evlilikmiş, cidden çok üzüldüm, bu yıllarda bile cinselliği istemiyorsa ilerleyen yıllarda ayda 1 bile olmayacak.Evleneli bir sene oldu Kızlar hatta bugün yıldönümümüz ama eşim benimle ilgilenmiyor ne bir hoş sohbet ne bi sarılma ne bir öpme hiç birşey yok güya severek evlendik seviyorum diyor sevgi bu mu yıldönümümüz de ne bi yemeğe götürecek oluyor ne de bi hediye almış
En doğrusuArtık öyle yapıyorum Resmî bi şekilde devam edeceğim görsün oda akı karayı
Saol canım benim Allahtan sabır diliyorum zaten çokça kendimizde eskisi kadar zorlamıyorum canım Nasıl isterse öyle olcak bundan sonra daBaktın sana saygıları yok mu senin de olmayacak bu tarz insanlara sabretme kendini ezdirme. Çünkü senin saygılı olman onlara göre salaklık Saygısızlık et demiyorum kendini Çek ayna ol. Unutma sen çok değerlisin. Gerçekten emek verip karşılığını almadığını düşünüyorsan bir süre sessiz kal dua et dua en güzel şifa kaynağı. Allah yardımcın olsun
Neden istemediğini soyledi miAnlatıyorum ama yok ailem bide her konuda yardımcı olur bize maddi manevi ama yaranamadın mi olmuyor demek ki ama fena kavga ettik bu sefer herseyi detaylıca konuştuk bakalım insallah bu son olur
Konuştum bende Bugün ailesiyle anlattım herşeyi karışmama kararı aldılar bakalımO zaman siz de alın karşınıza sen nasıl ailene saygı istiyorsun hürmet bekliyorsun sen de benim aileme saygı göstereceksin hürmet edeceksin yapmıyorsan bu saatten sonra sen nasıl muamele ediyorsan aynını görürsün diyin. Nasıl sinir oldum. Ben başta eşimin ailesine ben böyle böyle yetiştim Karadenizde biraz kadın baskındır. Erkek ne derse olurcu değilim. Mantığıma uymayan hiçbir şeyi yapmam. Bizde kadın özgür ve güçlüdür Kocamdır başım gözüm üstüne bir insan değilim dedim en başta. İğneleme ima bunlara tahammül edemem beni kıranı da gerekirse kırarım dedim. Açıkça konuşun her şeyi. Kayınvalidem de sağolsun huyumu bilir dikleşmez kendi oğlunun yuvası için
E yaslariniz da normal yani bu yaşta bu ilgisizlik tuhaf gerçekten. Bence ortam değiştirip bu konuyu konuşun böyle yürümez ki size Yazık1 yaş sadece o 23 ben 22 yaşındayız
Söylemiyo hele kavgalı olduğumuzda kocaman bi sorun ediyo bende ağlamaya başlıyorum dayanamıyo bide özür diliyo ama her defasında aynısını yapıyoNeden istemediğini soyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?