Eşim benimle ilgilenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim adliyede çalışıyor Bugün 1 saat içinde 20 kişiyi boşadık dedi Neden ayrılıyor dedim. Aldatma,şiddet herşey var dedi. Üzücü... Ben en büyük nedenin geçim sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.

Bende aynı şeylere benzer konu açmıştım umarım düzeliriz bol bol dua edin en azından içiniz rahat olsun. Bizde de sıcak hava ve işlerin yoğunluğu bahanesi kullanılıyor sürekli

İlgi Gösterme Ve İlgisiz Umursamaz Davran O Senin peşinden koşsun en güzeli böyle yapmak bence

İstediği herhangi bir şeyi yapma sonra diye geçiştir

Yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum. O kadar eziyeti yapıyor ve hatta utanmayıp git bile diyor peki siz neden gitmiyorsunuz? Neden bu eziyete katlanıyorsunuz?

Yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum. O kadar eziyeti yapıyor ve hatta utanmayıp git bile diyor peki siz neden gitmiyorsunuz? Neden bu eziyete katlanıyorsunuz?

Iki çoçum var ve ikisi de henüz küçük onları bırakamam onun dışında arkamda durabilecek kimse yok annem babam vefat etti. Evlendigim zamanlar böyle degildi son 1 buçuk senedir çok degisti

Iki çoçum var ve ikisi de henüz küçük onları bırakamam onun dışında arkamda durabilecek kimse yok annem babam vefat etti. Evlendigim zamanlar böyle degildi son 1 buçuk senedir çok degisti
Allah yardımcın olsun umarım en yakın zamanda eskiye döner

Son düzenleme:
Yaaaa çok zor rabbim yardım etsin

Imm aldatıyor olabilir mi Bir erkek cinsellik konusunda çok zayıftır. Sevgisi bitmiş gibi de bilemedim.

Canım hiç de öyle değil tabii ki. Ben de yeni evliyim. Biz baya sevgiliyken nasılsak öyle devam ediyoruz. Eşim aynı ilgisini koruyor. Çünkü bizim ayrı alanlarımız var ve evlendik diye bu alanlara, hobilerimize, arkadaşlarımıza küsmedik. Gün içşnde birbirimize anlatacak çok şey biriktiriyoruz böylece.

1) annenizle veya akrabanızla veya yakınınızla gorusmenize sınır koymasına asla izin vermeyin. Esınız yokken bu kısıler vardı , onu baglamaz, baglamamalı, bazı konular hakkında tavız vermeyecegınızı bilsin. Yarın bir gün onla problem yasarsanız diğer kişilerden destek alacaksınız bunu unutmayın.
2) İş vs konusu onu sıkıyor olabilir mi, evlendikten sonra maddi borç batagına mı dustu , parayla ilgili sıkıntısı mı var?
3) sizi aldatıyor olabilir mi , hayatında baska bırı vs.
4) cinsel sorunu mu var?
bana sankı canını sıkan bir sey var belkı para meselesı gıbı geldı. Eger boyle bır sorun yoksa gozunuzu kulagınızı dort acın, hayatında baska bırı daha var mı dıye

Peki ne yapmam gerekiyor
yani maalesef silemezsiniz,muhtemelen banlanacaksınız.

konular yalnızca çok özel durumlarda ve yöneticiler tarafından silinebiliyor.

bundan olayı kimliğinizi açığa çıkaracak şekilde profil oluşturmayın diye tavsiyede bulunmuştuk... :)

Hala profilim gözüküyor mu peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…