Kardeşim adliyede çalışıyor Bugün 1 saat içinde 20 kişiyi boşadık dediBugünlerde kadınlar kulübünde hep yeni evliler bu tarz konular açıyor, hep eşleri ilgisiz. Hepsi de evlenmeden önce böyle değildi diyor, evlenmekten korkar oldum. Sevgiliyken daha iyi galiba...
O evlilik yıldönümünde bi şey yapmadığı için kızıyorsunuz peki siz ne yaptınız mesela? Siz hediye aldınız mı eşinize? Yoksa süsleneyim püsleneyim, eşim yemeğe götürsün ya da bana sürpriz yapsın düşüncesnde miydiniz? Çünkü genelde hep tek taraflı beklenti içine girebiliyor kadınlar. Ben kadınım, o bana yapacak, o bana alacak vs diye... Size eşlik etmesini istiyorsunuz, siz ona hiç eşlik ediyor musunuz? Mesela siz yatıyorsunuz diye gelmesini istiyorsunuz size eşlik etsin istiyorsunuz? Belki eşiniz de, sizin ona eşlik etmenizi onunla beraber oturmanızı tv izlemenizi istiyor? Hiç bu açıdan düşünüyor musunuz?
Bende aynı şeylere benzer konu açmıştımEvleneli bir sene oldu Kızlar hatta bugün yıldönümümüz ama eşim benimle ilgilenmiyor ne bir hoş sohbet ne bi sarılma ne bir öpme hiç birşey yok güya severek evlendik seviyorum diyor sevgi bu mu yıldönümümüz de ne bi yemeğe götürecek oluyor ne de bi hediye almış
Annem le telefondan görüşmeme kızıyor sınır koyuyor iki günde bir sefer oda 5 dakika evlendiğimiz günden beridir sorun ediyor bunu. Evlendiğim kişiyi tanıyamıyorum evlenmeden önce böyle değildi gece geç saatlerde yatıyoruz ama o benimle yatağa gelmiyor tv izliyor benden bir iki saat sonra geliyor ben yaklaşmak istesem şakalaşsam beni ittiriyor yaklaştırmıyor cinsel hayatımızda böyle canı ne zaman isterse hafta da on günde bir gerçekten çok daraldım sıkıldım dertleşecek kimsem yok böyle şeyler yaşayan ve ya yaşamayan arkadaşlar konuşabilir miyiz
Maalesefevliliğinizde şiddet var mı acaba
İlgi Gösterme Ve İlgisiz Umursamaz Davran O Senin peşinden koşsun en güzeli böyle yapmak benceHiç yoktu üstüme o kadar çok düşerdi ki günde bi iki saat sesli görüntülü konuşurduk özel günlerimizi hiç kacırmaz dı beni pastalara yemeklere boğardı nişanlılık dönemimizde askere gitti benim doğum günüm için geldi kutladı gitti evlendik 1 ay sonra doğum günüm dü ailesi kutladı o pasta alıp veya yemeğe falan çıkarmadı
Benim rahatlamam icin cozum bulmam lazim. Cok ilgisisiz bence sevgi de yok gozu disarda beni sumsuk gibi goruyo cok agir laflar kullaniyo cok siddet var huzurun yok evliligimozi duzeltmek icin cok ugrasiyorum ama battikca batiyorum bana surekli git diyo gece gunduz surekli kavga hangi birini anlatiyim bir suru sey
Yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum. O kadar eziyeti yapıyor ve hatta utanmayıp git bile diyor peki siz neden gitmiyorsunuz? Neden bu eziyete katlanıyorsunuz?
Allah yardımcın olsun umarım en yakın zamanda eskiye dönerIki çoçum var ve ikisi de henüz küçük onları bırakamam onun dışında arkamda durabilecek kimse yok annem babam vefat etti. Evlendigim zamanlar böyle degildi son 1 buçuk senedir çok degisti
Yaaaa çok zor rabbim yardım etsinEvleneli bir sene oldu Kızlar hatta bugün yıldönümümüz ama eşim benimle ilgilenmiyor ne bir hoş sohbet ne bi sarılma ne bir öpme hiç birşey yok güya severek evlendik seviyorum diyor sevgi bu mu yıldönümümüz de ne bi yemeğe götürecek oluyor ne de bi hediye almış
Annem le telefondan görüşmeme kızıyor sınır koyuyor iki günde bir sefer oda 5 dakika evlendiğimiz günden beridir sorun ediyor bunu. Evlendiğim kişiyi tanıyamıyorum evlenmeden önce böyle değildi gece geç saatlerde yatıyoruz ama o benimle yatağa gelmiyor tv izliyor benden bir iki saat sonra geliyor ben yaklaşmak istesem şakalaşsam beni ittiriyor yaklaştırmıyor cinsel hayatımızda böyle canı ne zaman isterse hafta da on günde bir gerçekten çok daraldım sıkıldım dertleşecek kimsem yok böyle şeyler yaşayan ve ya yaşamayan arkadaşlar konuşabilir miyiz
Imm aldatıyor olabilir miEvleneli bir sene oldu Kızlar hatta bugün yıldönümümüz ama eşim benimle ilgilenmiyor ne bir hoş sohbet ne bi sarılma ne bir öpme hiç birşey yok güya severek evlendik seviyorum diyor sevgi bu mu yıldönümümüz de ne bi yemeğe götürecek oluyor ne de bi hediye almış
Canım hiç de öyle değil tabii ki. Ben de yeni evliyim. Biz baya sevgiliyken nasılsak öyle devam ediyoruz. Eşim aynı ilgisini koruyor. Çünkü bizim ayrı alanlarımız var ve evlendik diye bu alanlara, hobilerimize, arkadaşlarımıza küsmedik. Gün içşnde birbirimize anlatacak çok şey biriktiriyoruz böylece.Bugünlerde kadınlar kulübünde hep yeni evliler bu tarz konular açıyor, hep eşleri ilgisiz. Hepsi de evlenmeden önce böyle değildi diyor, evlenmekten korkar oldum. Sevgiliyken daha iyi galiba...
O evlilik yıldönümünde bi şey yapmadığı için kızıyorsunuz peki siz ne yaptınız mesela? Siz hediye aldınız mı eşinize? Yoksa süsleneyim püsleneyim, eşim yemeğe götürsün ya da bana sürpriz yapsın düşüncesnde miydiniz? Çünkü genelde hep tek taraflı beklenti içine girebiliyor kadınlar. Ben kadınım, o bana yapacak, o bana alacak vs diye... Size eşlik etmesini istiyorsunuz, siz ona hiç eşlik ediyor musunuz? Mesela siz yatıyorsunuz diye gelmesini istiyorsunuz size eşlik etsin istiyorsunuz? Belki eşiniz de, sizin ona eşlik etmenizi onunla beraber oturmanızı tv izlemenizi istiyor? Hiç bu açıdan düşünüyor musunuz?
Peki ne yapmam gerekiyor
yani maalesef silemezsiniz,muhtemelen banlanacaksınız.Peki ne yapmam gerekiyor
Hala profilim gözüküyor mu pekiyani maalesef silemezsiniz,muhtemelen banlanacaksınız.
konular yalnızca çok özel durumlarda ve yöneticiler tarafından silinebiliyor.
bundan olayı kimliğinizi açığa çıkaracak şekilde profil oluşturmayın diye tavsiyede bulunmuştuk... :)
Banlanmak ne demekHala profilim gözüküyor mu peki
hayırHala profilim gözüküyor mu peki
genelde geçici bir süreliğine siteden uzaklaştırılmanız denilebilir :)Banlanmak ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?